تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 370 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه zaeimian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

یه مدتی بود که به خاطر مشغله زیاد نتونستم پست بدم , حالا با یه خبر جدید اومدم . بالاخره لپتاپی که دو ماه در به در دنبالش بودم به ایزان اومذ ولی آمدی جانم ولی حالا چرا ؟؟؟؟ چون من 2 هفته پیش رفتم f115fm خریدم البته ازش راضیم ولی شاید یه مدت دیگه هاردشو عوض کردم و 7200 rpm خریدم . بگذریم

لپتاپ مورد نظر من اینه f12gfx که امرتات هم آورده قیمتم دوروبر 1870000 باید باشه

مشخصات مثل f115fm هست با این تفاوت که cpu 740qm 1.73 up to 2.93 GHZ و هارد 7200 هست بلوری رایتر داره ( که به نظر من فعلا زیاد کارایی نداره ) والبته تکنولوژی رنگ پردازی صفحه نمایششم به کمک موتور adobe rgb توسعه پیدا کرده . والبته ساخت آمریکا هم هست .

برای مشاهده مشخصات کامل این لپتاپ بی نظیر به آدرس زیر مراجعه فرمایید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    بخاطر اطلاع رسانیت ممنونم.
    با توجه به مطلبی که نوشتی به نظر میرسه که انسان باانصافی باشی

به نظر شما نکات منفی این سری از لپتاپ ها چی هستند؟(مثل HDD دور پایین که گفتی)وبهتره به چه چیزهایی توجه کنیم؟

از سری F12 مدل دیگه ای میشناسی که مجبور نباشیم پول الکی بابت بلوری بدیم.توی ایران هم پیدا بشه!
    البته حتما باید مشخصات زیر رو داشته باشه وگر نه مطمعنم مثل شما بعدها به فکر تعویض می افتم:
    GPU 330
    HDD 7200rpm or SSD
    LCD FullHD
    Made in USA (فکر میکنم روی این سری کنترل کیفی بهتری انجام بشه احتمالا)

خلاسه من حاضرم بیش از 2 میلیون پول بدم اما خیالم راحت باشه!
    باتشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اين مدل EB 1 CTO را كسي داره بدونه مصرف باتريش چطوره؟ چقدر جواب ميده؟ ريويو اي چيزي نيست ازش در اينترنت. تازه اين دوستمون براساس اينجــــــــــــــا ميگفتن كه Core i7 هستش در حاليكه توي 2تا سايت ديدم همگي ميگن EB1 CTO ، پردازنده Core i5 540M 2.40GHz داره! شما ببينيد:

CTO=Config to order
    یعنی سفارش براساس درخواست شما
    یا سی پی یو 720 هم هست ، با توجه به سایز م.نیتور باید از سری f شارژ بیشتری بگیرد
    به نظم من فوق العادست تو سایت سرزمین من کانفیگش رو دیدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

سلام
    بخاطر اطلاع رسانیت ممنونم.
    با توجه به مطلبی که نوشتی به نظر میرسه که انسان باانصافی باشی

به نظر شما نکات منفی این سری از لپتاپ ها چی هستند؟(مثل HDD دور پایین که گفتی)وبهتره به چه چیزهایی توجه کنیم؟

از سری F12 مدل دیگه ای میشناسی که مجبور نباشیم پول الکی بابت بلوری بدیم.توی ایران هم پیدا بشه!
    البته حتما باید مشخصات زیر رو داشته باشه وگر نه مطمعنم مثل شما بعدها به فکر تعویض می افتم:
    GPU 330
    HDD 7200rpm or SSD
    LCD FullHD
    Made in USA (فکر میکنم روی این سری کنترل کیفی بهتری انجام بشه احتمالا)

خلاسه من حاضرم بیش از 2 میلیون پول بدم اما خیالم راحت باشه!
    باتشکر.
    به نظر من هم سری خیلی خوبی است مخصوصا با یرد جدید این سری
    F127 هم خیلی خوبه با 8 گیگ رم و مونیتور FULLHD ،رایتر بلوری و ....
    Last edited by hasansoft; 31-07-2010 at 22:06.

3. این کاربر از hasansoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان به نظر من با پیشرفت هایی که در این چند ماه گذشته در مورد لپ تاپ صورت گرفته بهتره قبل از این که مدل یا برند خاصی را انتخاب کنید در باره این تکنولوژی جدید پردازنده های i3 i5 i7 که از نظر مهندسی ساخت کاملا با پلتفرم های قدیمی مثل اتم و اینتل وغیره قابل مقایسه نیستند و با قیمتهای منطقی که تو این چند هفته گذشته پیدا کردن ارز ش انتخاب یکی از این پلتفرم ها را داره لبته خود شما استاد هستید و بهتر میدونید که برای انتخاب pc یا لپ تاپ باید فکتورهای زیادی را در نظر بگیرید و خصوصا لپ تاپ ها به علت بحث دما و نگهداریشون کاربردهای متفاوتی میتونن داشته باشن نمیخوام وارد بحث تخصصی بشم اما با توجه به نیاز و کاری که میخواهید با لپ تاپتون انجام بدین اقدام به خرید بکنید مثلا یه نمونه اینکه کسی که برای کارهای دانشجویی میخواد اقدام به خرید بکنه نیازی نیست سراغ یه لپ تاپ قوی که به درد گیمرها میخوره بره و با پیشرفت هایی که هر روزه در زمینه سخت افزاری شاهد هستیم هزینه الکی و واقعا زیادی خرج بکنه سخن اخر اینکه متاسفانه اکثر فروشنده های ما به جای اینکه اطلاعاتشون را بالا ببرند و به مشتری خدمات کافی و راهنمایی درستی برای خرید بکنند اول به فکر سود کالاشون هستند غافل از اینکه کار هاییی که در این حوضه انجام میشه در کشورهای پیشرفته به عنوان کار تقریبا خدماتی انجام میشه یعنی با سود کم و خدمات کافی به همین علت هست که قیمتهای ما در مقابل قیمتهای اونها منطقی و قابل قبول نیست از اینکه وقت گذاشتین و مطلب من با حوطله خوندید ممنون من اولین روزه که وارد این سایت شدم اگه قرار شد موندگار بشم حتما چند پست راجع راهنمایی لپ تاپ از برندهای مختلف پست میذارم با جزییات اون برند .مممنون جاری باشید

5. این کاربر از sarbazesefr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه cybamin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

CTO=Config to order
    یعنی سفارش براساس درخواست شما
    یا سی پی یو 720 هم هست ، با توجه به سایز م.نیتور باید از سری f شارژ بیشتری بگیرد
    به نظم من فوق العادست تو سایت سرزمین من کانفیگش رو دیدم
    کد:
    ---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:02 PM ----------

مرسي دوست عزيز. يعني الان مدل Core i5ش هم تو بازار تهران موجوده؟ قيمتش؟
    i7 يا i5 بودن خيلي براي باتري تفاوت نداره كه؟

7. این کاربر از cybamin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mamsana و zaeimian جان سلام

من از بحث شیرین بین شما این رو با اجازتون خلاصه میکنم

جدیدن شرکت سونی اعلام کرده که برخی از سری های این لپ تاپ ها با نام وایو مشکل دارند. مشکل گرم شدن بیش از حد که باعث تخریب منابع سیستم میشه

در ادامه این شرکت اعلام میکنه که افرادی که این لپ تاپ ها استفاده میکنند بایوس جدید ی که برای این سری ها اومده رو نصب کنند و بایوس یا بایاس سیستمشون رو بروز کنند . اون طوری که به نظر میرسه این بایوس کارش اینه که قسمت مدیریت گرامایی سیستم رو بر عهده بگیره . ولی میشه شک کرد که ممکنه چون تعداد زیادی از این لپ تاپ ها به فروش رسیده و شرکت توانایی تحمیل همچین ضرری رو نداره که بخواد همه رو جمع کنه گفته بروز کنید و این سوال پیش میاد که آیا سونی واقعا خواسته پشتیبانی نکنه یا اینکه راست میگه.
    خوبه بدونید سونی از بین تمامی شرکت های مطرح دنیا که همچین محصولاتی برای فروش داره به بدترین پشتیبانی معروفه. پس اگر کسی بخواد شک کنه میشه بهش حق داد.
    ضمنا حالا که خود شرکت میگه ممکنه تو بعضی از این لپ تاپ ها این مشکل پیش بیاد و ما بقی مدل های هم سان اکثرا مشکل ندارند مثل خرید هندونه در بسته میمونه ( انگار ) . به شخصه میرم سراق مدل های دیگه و ریسک نمیکنم چون خود شرکت هم یه جای کارش میلنگه و الا این همه حدس و گمان شبح شبحه پیش نمیومد .
    ولی ما کلی از کسانی رو داشتیم که اینجا از این برند و مدل های یاد شده در اون لیست استفاده میکنند و مشکلی گزارش ندادند.
    این که ممکنه تک و توک این مشکل پیش بیاد یک نقص و عیب برای اون برند به حساب میاد یعنی یک امتیاز منفی تاریخی.
    راستی جو اینجا نا به سامان داره میشه و این بحث کاربران رو که قصد خرید داند رو اذییت میکنه( حالا هدف هر چی که میخواد باشه).
    سلام
    این پست شما دو چیز رو یادآور میشه!
    یک اینکه بحث انجام شده یجورایی مفید بوده!(لااقل من اینجوری فکر میکنم)
    دوم اینکه اگر دقت کرده باشی تا قبل از این بحث اتفاقی ، (حداقل یکی دو هفته ی اخیر) روزی یک پست هم کسی نمیزد(البته با اغراق) مثل پست شماره 1960 (ظاهرا بقیه رو پاک کردن!مثل پست های من)
    بنابر این
    اصلا فکرشو نکن! درست میشه.

با شما موافقم که خیلی ها سری F11 رو خریدن مشکلی هم باهاش پیدا نکردن ولی اگر کسی به مشکل بر بخوره مثلا یکی دو ساعت بازی کنه بعد لپتاپ خاموش بشه سری بعد هم همین اتفاق بیفته به نظر شما گارانتیش پاسخگو خواهد بود ؟ من که بعید میدونم! خیلی راهت میگه ما تست گرفتیم مشکلی نداشت!

از طرفی من نمیفهمم بعضی از دوستان چه اسراری روی سری F11 دارن.اگر میگن F11 مشکلی نداره چه لزومی داره وقتی مدل جدیدتر اومدی (F12) آدم بره F11 بخره!!! F12 بخر با وزن کمتر!

__________________________________________________ __________________________________________________ __
    یک توصیه از سر تجربه:
    هیچ وقت به حرف فروشنده های سخت افزار کوش نکین چون تنها چیزی که براشون مهم هستش پوله پوووووووووول!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در رابطه ما دستگاه سونی این همه آدم پست دادن گفتن بعد از 10 ساعت هم چیزی نشده

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امرتات توی لیست قیمتش F12GFX رو با رزولوشن 1600x900 معرفی کرده درحالی که همونطور که badkonaky گفته FullHD هستش!
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی اطلاع داره VAIO F12GFX با F127HG چه تفاوتی داره ؟
    تنها فرقی که من دیدم توی اندازه هارد و رم هست و اینکه f127 بلوری هم رایت میکنه.
    تفاوت دیگه ای هم دارن؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کسی اطلاع داره VAIO F12GFX با F127HG چه تفاوتی داره ؟
    تنها فرقی که من دیدم توی اندازه هارد و رم هست و اینکه f127 بلوری هم رایت میکنه.
    تفاوت دیگه ای هم دارن؟
    تفاوت زیاد دارن اگر منظورت F127HG/BI باشه

مانیتور Full HD and Adobe RGB 19200x1080 داره
    رمش 8 گیگ اون 6 گیگه
    بلوری رایتر داره
    هاردش هم 640
    ویندوزش هم ultimate

من خودم دنبال این دستگاه بودم بالاخره وارد کنندش رو گیر آوردم
    سایتش اینه تو لیست قیمت اقلام موجود داره
    کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تفاوت زیاد دارن اگر منظورت F127HG/BI باشه

مانیتور Full HD and Adobe RGB 19200x1080 داره
    رمش 8 گیگ اون 6 گیگه
    بلوری رایتر داره
    هاردش هم 640
    ویندوزش هم ultimate

من خودم دنبال این دستگاه بودم بالاخره وارد کنندش رو گیر آوردم
    سایتش اینه تو لیست قیمت اقلام موجود داره
    کد:
    مگه F12GFX فول اچ دی نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •