آقایون 8 گیگیش چنده شاید پنجشنبه برم بگیرمش
این بهتره یا اینکه n97mini این تاچ خازنی داره ولی ان 97 نداره درضمن ارزونترین قیمت از هردوشون لطفاً
آقایون 8 گیگیش چنده شاید پنجشنبه برم بگیرمش
این بهتره یا اینکه n97mini این تاچ خازنی داره ولی ان 97 نداره درضمن ارزونترین قیمت از هردوشون لطفاً
برادر منم میخوام بگیرم اما در فروم همسایه تاکیید زیادی شده تا تثبیت قیمت ها منظورم دلاره تا هفته آینده دندون رو جیگر مبارک بذاریم!
الان 320 تومنه.....
من پنجشنبه هفته پيش 8 گيگ رو قيمت كردم 305 بود .... 16 گيگشم مي گفتن پيدا نميشه .. نيست .. اما فكر كنم حرف بي خود زده ...
درسته... اشتباه گفتن. 16 گيگش پيدا ميشه. من از مغازه هاي مختلف پرسيدم از 380 هزار تومن بود تا 390 كه البته به خاطر گرون شدن دلار، الان قيمتش رفته بالا و ميگن امكانش هست كه تا هفته ديگه بياد پائين.
دوستان تا دیشب روی هر گوشی 13 هزار تومان افزایش قیمت داشتیم و بعضی جاها بیشتر
تا دلار ارزون نشده نخرید
به نظر من 32 گیگا بایتش یعنی پول اضافه
من هنوز 500 مگابایتش رو نتونستم پر کنم وای به حال 32 گیگ
ها.............
320 تومن !!!!!
این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند
![]()
![]()
سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.
عزیز جوابتو که دادم، اینا همش چرنده! دروغه!...
کسی هم که اینو گقته یا بی سواده یا کلاه بردار!
سلام
یه توضیح هم من بدم که x6-00 که میگن اسم مدل گوشی هست و اینکه 00 که پشت ایکس 6 گذاشته به معنی فنلاند یا مدل اروپایی نیست بلکه فقط اسمشه
مثل c6-00 که دوربینش 5 هست و صفحه کلید داره و... ولی مدل c6-01 دوربینش 8 هست و صفحه خازنی داره و....
یا c1-00 که فقط 2 سیمکارتس ولی c1-01 وc1-02 ممری و دوربین هم دارن
کلا سیستم نام گذاری نوکیا عوض شده
پس گول حرفهای الکی مغازه دارها رو هم نخورید
[QUOTE=POROMA2008;5494010]این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند
![]()
![]()
سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.[/QUOTE]
منم میگم اینا هم حرف هاییه که مردمو باهاش گول بزنند ...
شما توجه نکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)