تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 323 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

آقایون 8 گیگیش چنده شاید پنجشنبه برم بگیرمش
    این بهتره یا اینکه n97mini این تاچ خازنی داره ولی ان 97 نداره درضمن ارزونترین قیمت از هردوشون لطفاً

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آقایون 8 گیگیش چنده شاید پنجشنبه برم بگیرمش
    این بهتره یا اینکه n97mini این تاچ خازنی داره ولی ان 97 نداره درضمن ارزونترین قیمت از هردوشون لطفاً
    برادر منم میخوام بگیرم اما در فروم همسایه تاکیید زیادی شده تا تثبیت قیمت ها منظورم دلاره تا هفته آینده دندون رو جیگر مبارک بذاریم!
    الان 320 تومنه.....

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پنجشنبه هفته پيش 8 گيگ رو قيمت كردم 305 بود .... 16 گيگشم مي گفتن پيدا نميشه .. نيست .. اما فكر كنم حرف بي خود زده ...

داره خودمونی میشه hamesterlibera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

درسته... اشتباه گفتن. 16 گيگش پيدا ميشه. من از مغازه هاي مختلف پرسيدم از 380 هزار تومن بود تا 390 كه البته به خاطر گرون شدن دلار، الان قيمتش رفته بالا و ميگن امكانش هست كه تا هفته ديگه بياد پائين.

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان تا دیشب روی هر گوشی 13 هزار تومان افزایش قیمت داشتیم و بعضی جاها بیشتر

تا دلار ارزون نشده نخرید

به نظر من 32 گیگا بایتش یعنی پول اضافه

من هنوز 500 مگابایتش رو نتونستم پر کنم وای به حال 32 گیگ

7. 2 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

برادر منم میخوام بگیرم اما در فروم همسایه تاکیید زیادی شده تا تثبیت قیمت ها منظورم دلاره تا هفته آینده دندون رو جیگر مبارک بذاریم!
    الان 320 تومنه.....

ها.............
    320 تومن !!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه
    من تعجب کردم گفتم دوستان کارشناس و صاحب نظر تایید یا رد کنند

سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه

سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.
    عزیز جوابتو که دادم، اینا همش چرنده! دروغه!...
    کسی هم که اینو گقته یا بی سواده یا کلاه بردار!

11. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    یه توضیح هم من بدم که x6-00 که میگن اسم مدل گوشی هست و اینکه 00 که پشت ایکس 6 گذاشته به معنی فنلاند یا مدل اروپایی نیست بلکه فقط اسمشه
    مثل c6-00 که دوربینش 5 هست و صفحه کلید داره و... ولی مدل c6-01 دوربینش 8 هست و صفحه خازنی داره و....
    یا c1-00 که فقط 2 سیمکارتس ولی c1-01 وc1-02 ممری و دوربین هم دارن
    کلا سیستم نام گذاری نوکیا عوض شده
    پس گول حرفهای الکی مغازه دارها رو هم نخورید

13. 2 کاربر از amin n & i series بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mg74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=POROMA2008;5494010]این صحبت یک فروشنده در یکی از فروم های همسایه

سلام. من .محسن هستم الان حدود 8 سال که فروشنده گوشی در تهران هستم می خواستم بگم (x6-00) واقعا بی نظیره و با توجه به قیمت و چند ویژگی فوق العاده که داره بهترین گوشی موجوده اولا من توضیح بدم که تفاوت انواع مدل این گوشی فقط حافظه نیست و کلا 4 مدل از این گوشی موجوده اولیش 32 گیگابایتی دومی 16 گیگابایتی معمولیه وسومی 16 گیگابایتی مدل 00 و چهارمی 8 گیگابایتی که هنوز نیومده مدل های اول و دوم و چهارم دقیقا مثل هم می باشند و تفاوتشان حافظه گوشیه و مدل 00 علاوه بر کیفیت بالای ساخت که در واقع سفارش اروپا می باشد و به مدل درایور نیز معروف است کلا حسابش از این پسرعموهاش جداست چون این مدل قابلیت نصب ویندوز موبایل 6.1 و 6.5 را دارا می باشد حالا این که چرا نمی شه روی اون سه مدل دیگه نصب کرد باید از نوکیا بپرسید چون ما که نتونستیم نصب کنیم.و در آخر اینو هم اضافه کنم که ما به عنوان فروشنده این مدلو به قیمت 380 خریداری کردیم و 400 الی 410 نیز می فروشیم با نصب ویندوز و مدل 16 گیگابایتی معمولی هم قیمتش 342 می باشد پس مراقب باشید گول نخورید هیچ ارزانی بی دلیل نیست و به نظر من مدل 00 شاه گوشی های حال حاضره.[/QUOTE]

منم میگم اینا هم حرف هاییه که مردمو باهاش گول بزنند ...
    شما توجه نکنید

15. این کاربر از mg74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •