تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 275 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میگن در اثر انتقال الکترون که در بعضی مواقع در حجم بالایی صورت می گیره سریع می سوزه
    ما بعضی مواقع چنان ریز می شیم که انگار می خوایم خودمون تنهایی یه جنسی رو تولید کنیم.تاچ خازنی تکنولوژی ای است که تنها 3-4 شرکت در اختیار دارند و اونها هم مدتها روی این قضایایی که می فرمائید کار کردن.این صفحات به خاطر استفاده از شیشه(در کنار مدارات رسانا) دارای سختی مناسب، ضد خش و قابل اطمینان هستند.شما مگه شنیدید آیفون که 2-3 ساله اومده دچار این مشکلی که می فرمائید شده باشه؟

در ضمن تا جایی ک من می دونم با انتقال الکترسیته از دست به اون فعال نمی شن بلکه در روی شیشه صفحه مدارهای ریزی با ظرافت به شکل نقطه ای چیده شده که برخورد دست دو یا چند تای اونه رو به هم اتصال میده و لمس کردن انجام میشه.اگه شما از یه جسم باردار یا فلزی روی صفحه استفاده کنید این کار انجام نمیشه و لمسی صورت نمی گیره.

تنها اشکالی که این صفحات داره این می تونه باشه که اگه سهوا صفحه رو خاموش نکنید و بره تو جیب ممکنه نا خواسته کارهای مختلفی انجام بگیره و باکسی تماس گرفته بشه که این مورد آخر برا من پیش اومده.

یه چیز جالب.من با یه پوست پرتقال برعکس یعنی از قسمت سفید داخل پوست پرتقال به اندازه سر انگشت صفحه رو تونستم تاچ کنم.

فروشنده ها با عدم یادآوری خازنی بودن و ضد خش بودن صفحه این گوشی ها سعی در فروش محافظ روی صفحه دارند!

داره خودمونی میشه pooya_swimmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ایران / اصفهان

پيش فرض

همونطوریه که در پست قبلی گفتم، من Added value Installer رو زدم و ویندوز گوشی من عربی شد
    لطفا اساتید بزرگوار دقیقا بفرمایند چه RoM ی رو باید نصب کنم و آدرس دقیق دانلودش رو بزارند و در ضمن کوتاه توضیح بدن که چطوری باید نصبش کنم. الان زبان ویندوز عربی رو انگلیسی کردم اما اصلا باهاش حال نمی کنم و کاملا اعصابم رو خراب کرده.
    آخرش نحسی سیزده نوروز دامن ما رو گرفت!

سلام دوست عزیز
    1. از سایت HTC باید ROM رسمی رو دانلود کنی

2. این یه فایل 195 مگا بایتی هستش به اسم (RUU_Leo_HTC_ARA_1.66.415.4_Radio_Signed_15.30.50. 07U_2.06.51.07_Ship) توجه کن که حتما باید 195 مگابایت باشه ، نصفه دانلود نشه .

3. این فایل خودش exe. هستش .

4. گوشی رو به صورت Microsoft ActiveSync در XP و یا Windows Mobile Device Center در ویستا به کامپیوتر وصل کنید.

5. روی فایل دانلود شده کلیک کنید و گزینه ها رو next کنید

6. دیگه خود گوشی بقیه راهو میره.یه 10 ، 15 دقیقه طول میکشه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی این صفحه برو آخرش بعد سریال گوشی رو وارد کن ( با h شروع میشه ) و در قسمت بعد wm 6.5 رو انتخاب کن و در قسمت بعد asia 1 یا asia 2 رو انتخاب کن و بعد دانلوددددددددد. ( اگه با آسیا 1 نشد با آسیا 2 تست کن )
    Last edited by pooya_swimmer; 03-04-2010 at 14:24.

3. 2 کاربر از pooya_swimmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    1. از سایت HTC باید ROM رسمی رو دانلود کنی

2. این یه فایل 195 مگا بایتی هستش به اسم (RUU_Leo_HTC_ARA_1.66.415.4_Radio_Signed_15.30.50. 07U_2.06.51.07_Ship) توجه کن که حتما باید 195 مگابایت باشه ، نصفه دانلود نشه .

3. این فایل خودش exe. هستش .

4. گوشی رو به صورت Microsoft ActiveSync در XP و یا Windows Mobile Device Center در ویستا به کامپیوتر وصل کنید.

5. روی فایل دانلود شده کلیک کنید و گزینه ها رو next کنید

6. دیگه خود گوشی بقیه راهو میره.یه 10 ، 15 دقیقه طول میکشه .

کد:

توی این صفحه برو آخرش بعد سریال گوشی رو وارد کن ( با h شروع میشه ) و در قسمت بعد wm 6.5 رو انتخاب کن و در قسمت بعد asia 1 یا asia 2 رو انتخاب کن و بعد دانلوددددددددد. ( اگه با آسیا 1 نشد با آسیا 2 تست کن )
    حدود 3الی4 دقیقه طول میکشه.
    خیلی دیگه طول بکشه 5دقیقه.
    ویرایش:دلیل سریع نصب شدنش نسبت به پاکت پی سی های دیگه پردازنده بسیار سریع شه.
    Last edited by htc-hd2es; 04-04-2010 at 07:35.

5. 2 کاربر از htc-hd2es بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این گوشی خوشم اومده میخام بگم برام بیارن حدود 450$ واسم تموم میشه
    خوبه؟ راضی هستید؟ باتری چقد جواب میده؟ زیادی گنده نیست؟ تو جیب و دست راهت جا میشه؟
    همراه اول جواب میده؟ ریجستر میخواد یا نه ( 6ماه پیش ایفن اوردم ریجستر نخواست )؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من از این گوشی خوشم اومده میخام بگم برام بیارن حدود 450$ واسم تموم میشه
    خوبه؟ راضی هستید؟ باتری چقد جواب میده؟ زیادی گنده نیست؟ تو جیب و دست راهت جا میشه؟
    همراه اول جواب میده؟ ریجستر میخواد یا نه ( 6ماه پیش ایفن اوردم ریجستر نخواست )؟؟؟
    بستگی به کاربردت داره، بعلت بزرگ بودن صفحه نمایش و قدرت زیاد پردازنده، باتری خیلی کم ممکنه جواب بده و شاید مجبور باشید هر دوازده ساعت شارژ کنید. توصیه می کنم اگه استفاده اتون از موبایل زیاده و قابلیت های زیاد این گوشی رو لازم ندارید از گوشی های دیگه HTC مثل HD یا Diamond استفاده کنید. وزنش زیاد نیست و کاملا میشه باهاش کنار اومد و حتی راحت توی جیب پیرهن جا میشه اما توی جیب شلوار کمی اذیت کننده است ضمن اینکه ممکنه به خود گوشی هم فشار بیاد. همراه اول هم توپ جواب میده اما اینکه رجیستری میخواد یا نه نمی دونم. قیمتی هم که گفتین کمی عجیبه. باید سعی کنید موقع خرید خوب تست کنید که مشکلی نداشته باشه. بعلت نداشتن گارانتی، در صورت وجود اشکال- که احتمالش کمه - ممکنه بعدا به مشکل بر بخورید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بستگی به کاربردت داره، بعلت بزرگ بودن صفحه نمایش و قدرت زیاد پردازنده، باتری خیلی کم ممکنه جواب بده و شاید مجبور باشید هر دوازده ساعت شارژ کنید. توصیه می کنم اگه استفاده اتون از موبایل زیاده و قابلیت های زیاد این گوشی رو لازم ندارید از گوشی های دیگه HTC مثل HD یا Diamond استفاده کنید. وزنش زیاد نیست و کاملا میشه باهاش کنار اومد و حتی راحت توی جیب پیرهن جا میشه اما توی جیب شلوار کمی اذیت کننده است ضمن اینکه ممکنه به خود گوشی هم فشار بیاد. همراه اول هم توپ جواب میده اما اینکه رجیستری میخواد یا نه نمی دونم. قیمتی هم که گفتین کمی عجیبه. باید سعی کنید موقع خرید خوب تست کنید که مشکلی نداشته باشه. بعلت نداشتن گارانتی، در صورت وجود اشکال- که احتمالش کمه - ممکنه بعدا به مشکل بر بخورید
    مرسی بابت راهنمایت
    قیمتش نرماله کاملا انلاک و بدون کانتراکته. بین این و اپل 3gs و i8000 میخوام انتخاب کنم اگه نظری دارید راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

[QUOTE=zoorg2;4807992]ما بعضی مواقع چنان ریز می شیم که انگار می خوایم خودمون تنهایی یه جنسی رو تولید کنیم.تاچ خازنی تکنولوژی ای است که تنها 3-4 شرکت در اختیار دارند و اونها هم مدتها روی این قضایایی که می فرمائید کار کردن.این صفحات به خاطر استفاده از شیشه(در کنار مدارات رسانا) دارای سختی مناسب، ضد خش و قابل اطمینان هستند.شما مگه شنیدید آیفون که 2-3 ساله اومده دچار این مشکلی که می فرمائید شده باشه؟

در ضمن تا جایی ک من می دونم با انتقال الکترسیته از دست به اون فعال نمی شن بلکه در روی شیشه صفحه مدارهای ریزی با ظرافت به شکل نقطه ای چیده شده که برخورد دست دو یا چند تای اونه رو به هم اتصال میده و لمس کردن انجام میشه.اگه شما از یه جسم باردار یا فلزی روی صفحه استفاده کنید این کار انجام نمیشه و لمسی صورت نمی گیره.

تنها اشکالی که این صفحات داره این می تونه باشه که اگه سهوا صفحه رو خاموش نکنید و بره تو جیب ممکنه نا خواسته کارهای مختلفی انجام بگیره و باکسی تماس گرفته بشه که این مورد آخر برا من پیش اومده.

یه چیز جالب.من با یه پوست پرتقال برعکس یعنی از قسمت سفید داخل پوست پرتقال به اندازه سر انگشت صفحه رو تونستم تاچ کنم.

فروشنده ها با عدم یادآوری خازنی بودن و ضد خش بودن صفحه این گوشی ها سعی در فروش محافظ روی صفحه دارند![/Q
    ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اقایون اساتید بین ایفون 3g8 گیگ و htc h2 به نظرتون کدوم بهترن ؟ یا حتا iphone 3gs . ممنون از راهنمایی

سلام.

اینجا مطرح بفرمایی تا بهتر و زودتر جواب بگیرید.

تاپیک مشاوره خرید:

کد:

12. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایت
    قیمتش نرماله کاملا انلاک و بدون کانتراکته. بین این و اپل 3gs و i8000 میخوام انتخاب کنم اگه نظری دارید راهنمایی کنید.
    به نظر من یا تو فکر اپل باش و بخرش یا اصلا با گوشیایه دیگه مقایسه نکن...چون به کل فرق داره و آدم یا باید اپلی باشه یا نه!!
    i8000 هم گوشی خیلی کاربردی خوش قیمت و مناسبیه ولی ممکنه با قیافش( وقتی تو دست میگیری) کنار نیای مثل من که از دکمه هایه گندش خیلی بدم اومد.....HD2 هم که به نظر من از اپل و I8000 بهتره و سر تره ولی چند تا نقطه ضعف داره مثلا همین باطریش که برای یکی مثل من اعصاب خورد کنه و یکی هم TFT بودن صفحشه که نمیشه گفت نقطه ضعفه ولی اگه AMOLED بود بهتر بود....اگه من جایه تو بودم از بین HD2 و HTC Nexus One یکی رو انتخاب میکردم . نکسوس وان هم خیلی گوشیه خوبیه و 3.7 اینچ صفحه با تمام قابلیت ها مثل AMOLED و تاچ خازنی و 480X800 پیکسل رزلوشن و مولتی تاچ و دکمه های لمسی خازنی داره که به نظر من HTC سنگ تموم گذاشته... خیلی هم خوش دست و شیکه و تنها مشکلش ضعیف بودن اسپیکرشه .... قیمتش هم 750 تومن البته بدون گارانتیه و 500 دلار هم تو خارج کشور قیمتشه.....من که دیگه بجز HTC گوشی دیگه ای نمیخرم.....

14. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •