دوستان چرا من موقع ثبت نام هر چی شماره پروندرو میزنم ارور میده!!!!
![]()
دوستان چرا من موقع ثبت نام هر چی شماره پروندرو میزنم ارور میده!!!!
![]()
داداش خاب دیدی ؟
پود مانی و ترمی کاردانی به کارشناسی تموم شد.
همسرم یش دانشگاهی نرفته و می تونه پودمانی کاردانی شرکت کنه
تا کی مهلت داره.البته رشتش گرافیک کامپیوتری هست.باید کاردانی پیوسته شرکت کنه یا نا پیوسته
دوستان تو را خدا راهنمایی کنید که وقتی ندارم.و همین امروز باید برم دفترچه برای ازمون کاردانی را بگیرم:
من متولد نیمه دوم 71 هستم.اسفندماه 90 وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و در رشته نرم افزار تحصیل کردم و چون علاقه ام برید اصلا سر کلاس نرفتم جز دو درس عمومی که فقط زبان انگلیسی را قبول شدم(تقصیر خودم بود نمی دونم چرا از دانشگاه زده شدم ولی سخت پشیمونم.اگر احمالی نکرده بودم الان همه واحد ها را گگذرانده بودم.این همه پول الکی نمی دادم)اما به رشته نرم افزار نعلاقه ندارم چون میدونم اگر مدرکشو بگیرم کاری برام نیست و اصلا نمی تونم برنامه نویسی کنم و ...
من میتونم برم دفترچه ازمون کاردنی را بگیرم و برای رشته حسابداری کنکور بدم(ظاهرا تا 20 فرصت دارم)ایا میتونم به رشته حسابداری با این وضع ادامه بدم؟اگر کنکور قبول نشم چیکار کنم؟
یه سوال دیگه:احیانا اگر کنکور قبول نشدم میتونم تو همین رشته نرم افزار بمونم و فقط درس های عمومی را نتخاب کنم ؟و ترم بعد برای کنکور رشته حسابداری صنعتی ازمون بدم و واحدها را تطبیق بدم؟؟؟ایا میتونم برای ترم 2 فقط درسهای عمومی انتخاب کنم؟؟؟؟
تو را خدا سریع راهنمایی کنید وقتی ندارم.ت را خدا سریع
همسرم یش دانشگاهی نرفته و می تونه پودمانی کاردانی شرکت کنه
تا کی مهلت داره.البته رشتش گرافیک کامپیوتری هست.باید کاردانی پیوسته شرکت کنه یا نا پیوسته
بله میتونه شرکت کنه ثبت نام پودمانی از 20 شهریور شروع میشه.
کاردانی ناپیوسته.
کاردانی علمی کاربردی ترمی کنکورش برداشته شد.
میتونید شرکت کنید قبول که شدید دروسی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن.
شما هر رشته ای قبول بشید فقط همون درس عمومی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن.
مرسی از جواب یه سال دیگه:
یعنی چی کنکور برداشته شده؟پس ازمونش چگونه هست؟
میشه من تو همین رشته نرم افزار بمونم و برای این ترمم (ترم 2 هستم) فقط دروس عمومی را انتخاب کنم و برای نیمه دوم 91 تو ازمون کاردانی شرکت کنم و رشته حسابداری را انتخاب کنم؟ایا دروس عمومی نرم افزار با رشته حسابداری تطبیق میخوره؟
جواب این سوالمو نگرفتم ممنون میشم جواب بدید:اصلا میشه برای ترم 2 فقط دروس عمومی را انتخاب کرد؟
Last edited by matlabdoni; 08-09-2012 at 12:35.
دوستان کسی نمیدونه چرا اینطوریه؟؟؟
نه دوره پودمانی و نه ترمی دیگه کنکور ندارن فقط شرط معدل ملاک ورود هست.
شما هر رشته ای بخواید میتونید شرکت کنید اما اینکه فقط و فقط دروس عمومی رو انتخاب کنید نمیشه، سقف انتخاب دروس عمومی توی یه ترم یه میزان مشخصی داره که باید از دانشگاه بپرسید.
شما که رشته حسابداری رو دوست دارید چرا همین الان علمی کاربردیش شرکت نمیکنید؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)