سلام.من هیچوقت همچین حرفی رو نزدم.من منظورم این بود که وقتی میری سر کمک درسی احتمالا به مشکل میخوری (که انشاالله نمیخوری) اونموقع باید روحیتو حفظ کنی و به خوندن ادامه بدی.اون 2 تا کتابم و هم حتما بخون چون خود کتاب بسیار بسیار مهمتر از کمکیه.(هرچند کتابای زبان فارسی خیلی چرته)
روشتون خوبه.برای درصدتون هم تبریک میگم.ولی اینو مد نظر داشته باش که عربی آزاد خیلی آسونه.
سلام.
من فکر نمیکنم بتونه پروندت رو نده(یعنی چی امضا گرفته مگه مساله حقوقیه؟؟)کلا وقتی دانش آموز بخواد حقشو بگیره مدیر و معلم مساله رو شوخی میگیرن و سعی میکنن با خر نمودن دانش آموز (با عرض معذرت
.gif)
) قضیه رو فیصله بدن(که توصیه میشه ضمن حفظ احترامشون اصلا بهشون نخندید) .ولی خدا نکنه یجا دانش آموز اشتباه کنه....
یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود
.gif)
)ولی به نظرم میارزه.
پن1.:آزمون امروز و چیکار کنیم.؟؟؟من که هم کم خوندم و هم اصلا نخوابیدم و هم دهن روزه باید امتحان بدم(همه ی این حرفا بهونست ....)
پن.2:چرا اینقدر پست های من طولانی میشه؟خیلی بیکارم؟