تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 1024 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض تشکر

سلام.منم حرف بقیه بچه ها رو تایید میکنم.اصولا از 100% کسایی که غیر حضوری میگیرن 99%موفق نمیشن ولی اون 1%که موفق میشن نتیجه عالی میارن.ولی اگه میخوای غیر حضوری بگیری به نکات زیر توجه کن:
    1.کسی میتونه غیر حضوری بگیره که اول تشریحی رو کاملا خوب کار کرده باشه برای همین خیلی ها که غیر حضوری میگیرن 2 تا معلم دارن 1کی تشریحی 1کی تستی.
    2. 1دیگه از شروظ اینکه بتونی غیر حضوری بگیری معدله ،درضمن اگه کسی درسش خیلی خوب نباشه غیر حضوری بگیره ضرر میکنه.
    3.پارامتر دیگه ای که وجود داره مدرسه است.اگه رو مدرسه ات شناخت داری و میدونی که عالیه هیچوقت غیرحضوری نگیر.
    4.اگه غیر حضوری بگیری باید یک جو رقابتی برای خودت درست کنی(مثلا آزمون بدی) درضمن اگه بچه های کلاس مدرستون اکثرا قوی هستنند توصیه اکید میشه که بری مدرسه.
    5.اگه مدرستون همینجوری شلم شوربا باشه و بچه هاش اکثرا دنبال درس نباشن،پیشنهاد میشه که یا به مدرسه بهتر بری یا غیر حضوری بگیری.
    6.یکی دیگه از شرایط موفقیت در غیر حضوری اینه که شما سابقا دانش آموز فعالی باشید مثلا این تجربه رو داشته باشی که با از رو کتاب کمک آموزشی خوندن درسو بطور کامل بفهمی.
    7.یک شرط خیلی خیلی مهم دیگه وضعیت خونه شماست اگه تو خونتتون شرایط حتی به مقدار کمی برای درس خوندن مناسب نیست غیر حضوری گرفتن خودکشیه.
    8.اگه سابقه افسردگی دارید غیر حضوری اصلا توصیه نمیشه.
    9.شما باید دقت کنید که در مدرسه همه شما رو از غیر حضوری منع میکنن ولی در آموزشگاه اکثرا شما رو به اون ترغیب میکنن،البته تصمیم با شماست که گول تبلیغات هیچکدوم رو نخورید.
    10.یک راه حل خوبم هست(به نظر من) ترم اول مدرسه بورو و هر چند وقت یکبار (سر زنگ های کم اهمیت )غیبت کن و ببین میتونی تو خونه بخونی و جبران کنی یا نه؟ بعدش اگه جواب داد ترم دوم و غیر حضوری بگیر.
    11.یکی دیگه از شرایطش علاوه بر معلم خوب کتاب های کمک آموزشی خوب هست.
    12.در صورت گرفتن غیر حضوری فکر نکن که از خیلی ها جلویی،چون خیلی ها هم 1 سال موندن.
    13.سیزده اصلا نحس نیست.
    14.ببخشید که طولانی شد.اگه بازم چیزی یادم اومد اضافه میکنم.درضمن درمورد نیمه حضوری و از راه دوراطلاعی ندارم.
    خیلی ممنون عالی بود

2. این کاربر از ehsan_manu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

یعنی شما میگی دیگه اصلی رو نخونم و برم کمکی؟ کم نمیارم؟
    2 تا از کتابهام مونده. زبان فارسی 3 و ادبیات 3
    سلام.من هیچوقت همچین حرفی رو نزدم.من منظورم این بود که وقتی میری سر کمک درسی احتمالا به مشکل میخوری (که انشاالله نمیخوری) اونموقع باید روحیتو حفظ کنی و به خوندن ادامه بدی.اون 2 تا کتابم و هم حتما بخون چون خود کتاب بسیار بسیار مهمتر از کمکیه.(هرچند کتابای زبان فارسی خیلی چرته)

پس امیدوارم نتیجه بگیری دوست من. من این روش رو توی مدرسه هم به کار میبردم همیشه.
    فکر کنم واسه همینم توی آزاد امسال 77 درصد عربی زدم!

بازم اگه روش بهتری پیدا کردم بهت میگم.
    روشتون خوبه.برای درصدتون هم تبریک میگم.ولی اینو مد نظر داشته باش که عربی آزاد خیلی آسونه.

سلامی دوباره به گرمیه خورشید تابستون
    با تشکر فراوان از برو بچی که به سوالم پاسخ دادن
    به خصوص mazg عزیز
    منم به این نتیجه رسیدم که ترم اولو برم مدرسه رفتم ثبت نامم کردم
    ولی مشکل اینجاست که مدیرمون میگه من پروندتو واسه ترم دوم نمیدم(امضاهم گرفته)
    اصلا میتونه پرونده رو نده؟
    مدرسمونم امسال متمرکز شده(تمام پیش های ناحیه 2 اونجان)
    سلام.
    من فکر نمیکنم بتونه پروندت رو نده(یعنی چی امضا گرفته مگه مساله حقوقیه؟؟)کلا وقتی دانش آموز بخواد حقشو بگیره مدیر و معلم مساله رو شوخی میگیرن و سعی میکنن با خر نمودن دانش آموز (با عرض معذرت) قضیه رو فیصله بدن(که توصیه میشه ضمن حفظ احترامشون اصلا بهشون نخندید) .ولی خدا نکنه یجا دانش آموز اشتباه کنه....

یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود)ولی به نظرم میارزه.
    پن1.:آزمون امروز و چیکار کنیم.؟؟؟من که هم کم خوندم و هم اصلا نخوابیدم و هم دهن روزه باید امتحان بدم(همه ی این حرفا بهونست ....)
    پن.2:چرا اینقدر پست های من طولانی میشه؟خیلی بیکارم؟
    Last edited by mazg; 04-09-2009 at 04:55.

4. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.من هیچوقت همچین حرفی رو نزدم.من منظورم این بود که وقتی میری سر کمک درسی احتمالا به مشکل میخوری (که انشاالله نمیخوری) اونموقع باید روحیتو حفظ کنی و به خوندن ادامه بدی.اون 2 تا کتابم و هم حتما بخون چون خود کتاب بسیار بسیار مهمتر از کمکیه.(هرچند کتابای زبان فارسی خیلی چرته)

روشتون خوبه.برای درصدتون هم تبریک میگم.ولی اینو مد نظر داشته باش که عربی آزاد خیلی آسونه.

سلام.
    من فکر نمیکنم بتونه پروندت رو نده(یعنی چی امضا گرفته مگه مساله حقوقیه؟؟)کلا وقتی دانش آموز بخواد حقشو بگیره مدیر و معلم مساله رو شوخی میگیرن و سعی میکنن با خر نمودن دانش آموز (با عرض معذرت) قضیه رو فیصله بدن(که توصیه میشه ضمن حفظ احترامشون اصلا بهشون نخندید) .ولی خدا نکنه یجا دانش آموز اشتباه کنه....

یک پیشنهاد به اونایی که قلمچی میدن: به نظر من اگه ما آزمون 20 شهریور و بیایم تمرکزمون و بزاریم رو دروس پیش 1 و همشو با تست و....یاد بگیریم و آزمون 10 مهر دروس 2و 3 رو با توجه به فرصت 3 هفته ای کامل بخونیم،هم تونستیم نصف پیش1 و بخونیم هم دروس 2و3 رو بطور کامل.روش خوبی نیست؟اگرچه ممکنه ترازمون بیاد پایین(که چقدرم بالا بود)ولی به نظرم میارزه.
    پن1.:آزمون امروز و چیکار کنیم.؟؟؟من که هم کم خوندم و هم اصلا نخوابیدم و هم دهن روزه باید امتحان بدم(همه ی این حرفا بهونست ....)
    راستی من همه ی درسارو کلاس میرم
    واسه همین می خواستم غیر حضوری برم
    ولی الان میبینم مدرسه برم بهتره نه؟
    چون الان خیلی نمیتونم با برنامه ریزیم پیش برم(صبحا دیر پا میشم.بیرون میرمو.....)
    به نظر شما وسط سال وقت کم میارم؟
    ترم دوم ان شا الله پرونده رو می گیرم میرم غیر حضوری
    اینجوری بهتر نیست؟
    اگه پیشنهادی داری ممنون میشم کمکم کنی
    مرسی

در آغاز فعالیت مهلقا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام من یه سوال داشتم این کتابایی که اینجا گفته واقعن خوبن؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام.

به نظر من این ازمونهای تابستونش ارزش نداره

8. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه melody70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوبیه این گاج رو که دیدی آخر هر درسنامه و تستش یه درخت درسو به طور نصفه نیمه کشیده اگه درست خونده باشی کل درس رو مطالبش رو با دیدن هر شاخه اون درخت یادت میاد

دوستان برا عربی نظر خاصی ندارین که چطوری باهاش باید برخورد کرد؟
    من فقط نظر خودمو میدم دیگه انتخاب با خودتونه
    1. علاقه به عربی مهمه کلا اگه درسشو دوست نداشته باشی یه کم اذیت میشی این دوست نداشتن معمولا ناشی از عدم تسلطه
    2.به نظرم روی ترکیب و تجزیه تمام درسا کار کن و جاهایی که مشکل داری رو بپرس این خیلی مهمه که وقتی یه جمله رو میخونی در عین فهمیدن معنی بتونی نقش کلمه ها رو دقیقا متوجه بشی
    3.یه جزوه خوب و کامل در عین حال مختصر خیلی کمک میکنه یه جزوه ای که علاوه بر نکته حتما مثال داشته باشه
    4.تیپ سوالای عربی یه جوریه که میتونی با یه کمی تست راه بیفتی از تست نترس حتی اگه تمام تستایی که میزنی غلط باشه
    5.یه نیم نگاهی هم به مدل سوالای 3یا 4 یا حتی 5 سال اخیر داشته باشه یه کوچولو نکاتش ریز شده
    سوالای عربی آزاد کاملا با سراسری متفاوته
    6.حتما حتما توی تابستون ترجمه بخون چون لازمه مثل ما نزاری برای آخر سال
    با توکل به خدا و تلاش امیدوارم موفق باشی

10. این کاربر از melody70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام به همهی بروبچه های کنکور89
    چند روزه بد جوری به شک افتادم که مدرسه برم یا نرم(حضوری -غیر حضوری -از راه دور-نیمه حضوری)
    تعجب نکنیداینا انواع مدارس پیش دانشگاهی بود
    از بروبچ 88ی خواهش دارم اگه اطلاعاتی دارن به ما 89 ها بگن
    یه سوال؟
    دوستان 88ی حضوری بهتر نتیجه گرفتن یا غیر حضوریا؟
    اگه ممکنه همه جواب بدن چون خیلی حیاتیه
    مر30
    به نظر من بستگی به مدرست هم داره که مدرسه ی تاپی باشه یا اینکه بچه ها فقط دنبال تیکه انداختن و شر بازی باشن!
    ولی به هر حال جو مدرسه برای درس خوندن یه چیز دیگس! به خاطر همینه که خیلیا که پشت کنکور میمونن دیگه دل و دماغ درس رو ندارن، چون وقتی آدم تو جمع دوستاش نباشه روحیه نمیگیره واسه درس خوندن

12. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال دارم که نیاز به جواب فوری دارم:
    گسسته کتاب آموزشی و تست خوب بهم معرفی کنید.
    ممنون

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

یه سوال دارم که نیاز به جواب فوری دارم:
    گسسته کتاب آموزشی و تست خوب بهم معرفی کنید.
    ممنون
    کتاب خوشخوان تست های سطح بالایی داره . اگه سطحت بالا باشه تست های خوبیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان ميشه بگيد سنجش بهتره يا قلم چي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •