سلام آقا سعید
من فایل jd3 که گفتید دانلود کردم من فقط یک قسمت رو میخوام آپدیت کنم پسوند فایلش هم nb0 است وقتی لودش میکنم و کلید دتکت رو می زنم گوشیم رو نمیشناسه و start downloading فعال نمی شه چه دستوری می دید.
با تشکر
سلام آقا سعید
من فایل jd3 که گفتید دانلود کردم من فقط یک قسمت رو میخوام آپدیت کنم پسوند فایلش هم nb0 است وقتی لودش میکنم و کلید دتکت رو می زنم گوشیم رو نمیشناسه و start downloading فعال نمی شه چه دستوری می دید.
با تشکر
درود
من نصب گارمین رو طبق آموزش انجام دادم. تو setting خود گوشی تنظیم میخواد؟ باید رو چی باشه؟
الان هم وقتی browes map رو تو گارمین میزنم. اون پایین کوچیک مینویسه no map . کلا بدون اتصال به ماهواره میشه نقشه ها رو دید؟
خلاصه اینکه این GPS واسه کار ضروری می خوام . کمک جامع و کامل بدید
شما وقتي دكمه دتكت رو زديت گوشيتون رو خاموش كنيد بعد به كابل وصل كنيدstart downloading فعال ميشه
سلام اين فايل رو نميشه بدانلودم
اگر ميشه يه جاي ديگه بزاريد ممنون ميشم.
ویندوزتون چیه؟
XP SP3 Original
کسی نیست؟؟؟؟
قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.
در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.
فایل زیر ور در حالتی که گوشیت خاموش به کام وصله نصب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رامم 6.1 هست ........
قسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.
در مورد استخراج رام : چرا انقدر اصرار به استخراج رام دارید؟ من که رام ارجینال رو براتون گذاشتم.
بار اول که ای بوت رو عوض کنهقسمت eboot فقط قسمت ریسک آوره . چون اگه بوت گوشیتون از کار بیافته فقط یه نفر تو تبریز احتمالا بتونه درستش کنه . شما تصور کن که دیگه گوشیتون نتونه بوت بشه . په جوری کامپیوترتون میخواد بشناستش؟ این نگرانیا رو بذارید کنار . یک بار که عوض کنید دیگه ترستون میریزه.
دفعات بعد دیگه تعویض رام هیچ خطری نداره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)