رقم فروش نسخه 10 این بازی طی یک هفته اخیر به رقم بی سابقه 1.6 میلیون نسخه رسید .
رقم فروش نسخه 10 این بازی طی یک هفته اخیر به رقم بی سابقه 1.6 میلیون نسخه رسید .
هر كي اين پچ چمن رو دانلود كرده چه خارجي چه داخلي كلي تعريف كرده اما از نظر من با وجود اين پچ هنوز هم فاجعه است.اميدوارم يه پچ خفن براش بياد.
يه سوال هم داشتم:تو منژر مود قسمت scouting شما بهش يه دستوراتي ميديد تا براتون بازيكن پيدا كنه اما من هر چي بهش ميگم ميره بازيكن جوون پيدا ميكنه ايا حالتي نداره كه بشه به عنوان رابط براي خريدهاي بزرگتر ازش استفاده بشه؟من هر چي زور زدم نتونستم بازيكن هايي كه مي خواستم رو بگيرم.ايا فرمول خاصي داره؟
يك سري ضعف هاي عجيب هم داره اين بازي.مثل داوري كه تقريبا اصلا كارت زرد نميده.اما اگر بازيكن خاطي مستق كارت قرمز باشه حتما قرمز ميده!!!يه ضعف ديگه داوري هم اينكه بيشتر خطاها را اعلام نميكنه.و هزار تا ضعف ديگه كه دوستان بهش مشرفن.واالله من هنوز به تكميلي بودن بازي شك دارم.البته دوستان باز گير ندن كه بازي اصل هست و ...من فقط نظر شخصيمو گفتم.در ضمن يكي گفت كه customize piece رو توي نسخه ي كامپيوتري داشته.اما من چيزي تو تمرينات نديدم.ميشه راهنمايي كنيد بگيد كه از كجا بايد پيداش كنم.
با تشكر
بچه ها یه سوال راجع به تنظیمات بازی:
دقیقا یکی بگه فرق Game Difficulity با Keeper Difficulity چیه؟!
توی فیفا 09 game diff رو که مثلا میزاشتم روی world class بازی سخت تر و حرکات بازیکنام کندتر میشد..اما اینجا انگار فرقی نمیکنه
یه چیز دیگه تنظیمات رو باید رو چی بزارم تا دروازه بانم اینقدر راحت گل نخوره؟![]()
شما راهنمایی نمی کنی فعلا داری گمراه می کنی و دست بردار هم نیستی دیگه یه دفعه ازت خواهش کردیم که شایعه پراکنی نکنی لینک منبعی که گذاشتی توش هیچ ربطی به شایعه جناب عالی نداره. 20 اکتبر تاریخ عرضه نسخه آمریکایی بازی هست. نسخه ای که شما هی می گی آنلاک شده دموست نسخه اروپایی بازی هست آخه دیگه کمی هم از عقل سلیم استفاده کنید مگه دمو کیف جادو هست که بعد آنلاک شدن بشه 7 گیگ دیگه لطفا شایعه پراکنی نکنید بازی منتشر شده و نسخه اروپاییش در سراسر جهان موجوده و نسخه ای که در دست داریم نسخه اروپایی بازی هست.
شما زمانی می تونی در مورد فیفا نظر بدی که نسخه نکست رو بازی کنی یعنی روی XBOX360 به حساب من برو بیرون یه دست بازی کن بعدا بیا نظراتت رو بگو تا همه فیض ببریم شما وقتی بدترین نسخه فیفا رو بازی کردی دیگه نمی تونی کل اون رو زیر سوال ببری انگار مثلا شما همه فیلم هاتون رو روی یه تلوزیون سیاه سفید نگاه می کنی از فیلم ساز شاکی میشی می گی چرا فیلم ها رو سیاه سفید می سازن شما اگه می خوای نظر بدی در مورد فیفا 10 چه عجب نسخه XBOX360 اش رو بازی نمی کنی و یه راست میری سراغ نسخه کارنتش که خود EA هم میدونه که یه چیز نا امید کننده هست و به این دلیل این کار رو می کنه که مردم برن سراغ کنسول و به کل بیخیال نسخه PC بازی بشن. جالبه بدونی نسخه PS2 که کارنت هست به مراتب کیفیت بهتری نسبت به PC داره مخلص کلام اونچه که شما دیدید حقیرترین نسخه بازیست.
بابا شما حسابی نا امیدم کردی باید بگم خیلی از قافله عقبید یعنی شما که فیفا خور هستید هنوز این مطلب رو درک نکردی که فیفا 10 PC و فیفا 10 Next خداشون باهم فرق داره و کوچکترین ربط و شباهتی به هم ندارن؟
شما واقعا دیگه خودتون رو زدید به کوچه علی چپ واقعا نمی دونم چی بگم به شما یعنی شما تصور می کنید نسخه PC خصوصیات نسخه نکست رو داره؟
نسخه کارنت PC فیفا عمدا نا امید کننده طراحی شده تا گیمر ها رو به سمت کنسول سوق بده. Intro نداره نسخه کارنت چون EA دلش خواسته. حالا این مدرک هست واسه این که این نسخه اصلی نیست؟ یه کم تفکر و تعقل کن قبل زدن هر حرف دوست عزیز.
گیم دیفیکالتی برای کل بازی هست ولی کیپر دیفیکالتی برای دروازبان هست همین گزینه رو سخت کنی دروازبان راحت گل نمی خوره.
موفق باشی
اونا یه چیز دیگه میگن چون یه چیز دیگه بازی میکنند. یه فیفای دیگه!اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
این با هیچ عقلی جور در نمیاد
توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!
Game Difficulity برای سختی بازی هست (یعنی شدت حرفه ای بودن تیم مقابل) و Keeper هم برای حرفه بودن دروازه بانان اگر روی Legendery بزارید حله!
کسانی که میگفتند دروازه بانان زود گل میخورند اشتباه محض میکردند!
اگر توی Game Settings گزینهای Game Difficulity و Keeper رو روی Legendry بزارن انقدر سخت میشه که از بازی کردن لذت میبردی
من الان با لیورپول توی منیجر مود با Legendery بازی میکنم و واقعلا هیجان و استرس رو احساس میکنم
نسخه قلابی که دیگه نداریم.همه چی میگن!!!نمیدونم چه طوری فکر میکنید شما.توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!
Last edited by *QWERT*; 07-10-2009 at 21:39.
دوستانی که مایلند در فروم اصلی و بین المللی فیفا 10 شرکت کنند به این آدرس برن
نام من در فروم amiracl هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یک پچ چمن که دیگه از این بهتر گیرتون نمیاد این تماشاگرا رو هم واقعی تر میکنه واقعا عالی هست اگر میخواید از دست این چمن مسخره راحت شید اینو دانلود کنید. من دانلود کردم خیلی عالی شد
لینک دانلود :نمیدونم چرا فروم فایل فرانت رو کلمشو فیلتر میکنه خواستید دانلود کنید فاصله ی بین file و front رو برداریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام؛
به نظر من بازی ای که دزدیده شده نسخه آنلاک شده دمو نیست ولی نسخه Semi-Final یا نصفه بازی هست. چون Inter Video یا Customize Set-Pieces رو نداره ولی اینا خیلی مهم نیست، مهم اصل بازیه، شما هم خیلی به این چیزا توجه نکنید.
اگر همه مشکل شما با این NEW هست باید بهتون یگم توی نسخه نکست هم وجود داره
Last edited by MHSou; 07-10-2009 at 22:00.
آقا در این که این نسخه اصلیه شکی نیست .... این دعوا ها هم فایده نداره .... حالا باید دنبال پچ ها واسه بهبود بازی بود .... حالا یکی لطف میکنه به من تازه کار بگه پچ های این بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟ مخصوصا چمن و حرکات دروازه بان ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)