تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 312 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

رقم فروش نسخه 10 این بازی طی یک هفته اخیر به رقم بی سابقه 1.6 میلیون نسخه رسید .

2. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هر كي اين پچ چمن رو دانلود كرده چه خارجي چه داخلي كلي تعريف كرده اما از نظر من با وجود اين پچ هنوز هم فاجعه است.اميدوارم يه پچ خفن براش بياد.
    يه سوال هم داشتم:تو منژر مود قسمت scouting شما بهش يه دستوراتي ميديد تا براتون بازيكن پيدا كنه اما من هر چي بهش ميگم ميره بازيكن جوون پيدا ميكنه ايا حالتي نداره كه بشه به عنوان رابط براي خريدهاي بزرگتر ازش استفاده بشه؟من هر چي زور زدم نتونستم بازيكن هايي كه مي خواستم رو بگيرم.ايا فرمول خاصي داره؟
    يك سري ضعف هاي عجيب هم داره اين بازي.مثل داوري كه تقريبا اصلا كارت زرد نميده.اما اگر بازيكن خاطي مستق كارت قرمز باشه حتما قرمز ميده!!!يه ضعف ديگه داوري هم اينكه بيشتر خطاها را اعلام نميكنه.و هزار تا ضعف ديگه كه دوستان بهش مشرفن.واالله من هنوز به تكميلي بودن بازي شك دارم.البته دوستان باز گير ندن كه بازي اصل هست و ...من فقط نظر شخصيمو گفتم.در ضمن يكي گفت كه customize piece رو توي نسخه ي كامپيوتري داشته.اما من چيزي تو تمرينات نديدم.ميشه راهنمايي كنيد بگيد كه از كجا بايد پيداش كنم.
    با تشكر

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

14

بچه ها یه سوال راجع به تنظیمات بازی:
    دقیقا یکی بگه فرق Game Difficulity با Keeper Difficulity چیه؟!
    توی فیفا 09 game diff رو که مثلا میزاشتم روی world class بازی سخت تر و حرکات بازیکنام کندتر میشد..اما اینجا انگار فرقی نمیکنه
    یه چیز دیگه تنظیمات رو باید رو چی بزارم تا دروازه بانم اینقدر راحت گل نخوره؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همه میان اینجا تا با نظرات خودشون دیگران رو راهنمایی کنن
    من هم قصدم راهنمایی به دیگران بود که فکر میکردن بازیشون نسخه اصلیه که اینقدر افتضاح از آب در اومده
    ضمنآ کسی که شایعه پراکنی میخواد بکنه که لینک منبع اطلاعات رو نمیزاره...شما خودتون برین به لینکی که گذاشتم همون اول بالا نوشته تاریخ انتشار بازی رو
    شما راهنمایی نمی کنی فعلا داری گمراه می کنی و دست بردار هم نیستی دیگه یه دفعه ازت خواهش کردیم که شایعه پراکنی نکنی لینک منبعی که گذاشتی توش هیچ ربطی به شایعه جناب عالی نداره. 20 اکتبر تاریخ عرضه نسخه آمریکایی بازی هست. نسخه ای که شما هی می گی آنلاک شده دموست نسخه اروپایی بازی هست آخه دیگه کمی هم از عقل سلیم استفاده کنید مگه دمو کیف جادو هست که بعد آنلاک شدن بشه 7 گیگ دیگه لطفا شایعه پراکنی نکنید بازی منتشر شده و نسخه اروپاییش در سراسر جهان موجوده و نسخه ای که در دست داریم نسخه اروپایی بازی هست.

من بعد از سالها این فیفا رو گرفتم تا ببینم چطوره ... ولی خداییش افتضاحه در بعضی مواقع .

اصلا یه سری اصول رو رعایت نکرده و گند زده تو بازی . مثلا وقتی بازیکن حرف بسمت دروازه بیاد و هیچ بازیکنی از دفاع نباشه ، دروازبان کاری به اشاره تو نداره و خودش میاد جلو . حتی وقتی بازیکن خارج محوطه هست دروازبان سریع میاد بیرون . اونوقع راحت با چیپ گل میخوری !!! صدبار اینجوری گل خوردم .
    یا قیافه ها که نصفشون ساخته نیست ... نصفه دیگه هم قابل تشخیص نیست ... دی:

در ل گرچه pes هم مشکلات خاص خودشو داره ، اما واقعا از فیفا بهتره .

راستی دوستان کسی ترینری داره که بشه points ها رو تو فیفا یه جوری زیاد کرد ، یا یه کاری کرد مصرف نشه ؟
    شما زمانی می تونی در مورد فیفا نظر بدی که نسخه نکست رو بازی کنی یعنی روی XBOX360 به حساب من برو بیرون یه دست بازی کن بعدا بیا نظراتت رو بگو تا همه فیض ببریم شما وقتی بدترین نسخه فیفا رو بازی کردی دیگه نمی تونی کل اون رو زیر سوال ببری انگار مثلا شما همه فیلم هاتون رو روی یه تلوزیون سیاه سفید نگاه می کنی از فیلم ساز شاکی میشی می گی چرا فیلم ها رو سیاه سفید می سازن شما اگه می خوای نظر بدی در مورد فیفا 10 چه عجب نسخه XBOX360 اش رو بازی نمی کنی و یه راست میری سراغ نسخه کارنتش که خود EA هم میدونه که یه چیز نا امید کننده هست و به این دلیل این کار رو می کنه که مردم برن سراغ کنسول و به کل بیخیال نسخه PC بازی بشن. جالبه بدونی نسخه PS2 که کارنت هست به مراتب کیفیت بهتری نسبت به PC داره مخلص کلام اونچه که شما دیدید حقیرترین نسخه بازیست.

اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
    مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
    این با هیچ عقلی جور در نمیاد
    بابا شما حسابی نا امیدم کردی باید بگم خیلی از قافله عقبید یعنی شما که فیفا خور هستید هنوز این مطلب رو درک نکردی که فیفا 10 PC و فیفا 10 Next خداشون باهم فرق داره و کوچکترین ربط و شباهتی به هم ندارن؟

شما واقعا دیگه خودتون رو زدید به کوچه علی چپ واقعا نمی دونم چی بگم به شما یعنی شما تصور می کنید نسخه PC خصوصیات نسخه نکست رو داره؟

نسخه کارنت PC فیفا عمدا نا امید کننده طراحی شده تا گیمر ها رو به سمت کنسول سوق بده. Intro نداره نسخه کارنت چون EA دلش خواسته. حالا این مدرک هست واسه این که این نسخه اصلی نیست؟ یه کم تفکر و تعقل کن قبل زدن هر حرف دوست عزیز.

توی فیفا 09 game diff رو که مثلا میزاشتم روی world class بازی سخت تر و حرکات بازیکنام کندتر میشد..اما اینجا انگار فرقی نمیکنه
    گیم دیفیکالتی برای کل بازی هست ولی کیپر دیفیکالتی برای دروازبان هست همین گزینه رو سخت کنی دروازبان راحت گل نمی خوره.

موفق باشی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه اینطوره پس چرا اونایی که کنسول دارن یه چیز دیگه میگن؟....زمین چمنشون هم خوبه
    مگه میشه که مال کنسول intro داشته باشه و کلی امکانات و گزینه های دیگه ولی EA یادش رفته باشه که برای PC همچین چیزی بزنه
    این با هیچ عقلی جور در نمیاد
    اونا یه چیز دیگه میگن چون یه چیز دیگه بازی میکنند. یه فیفای دیگه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بابا این نسخه اصلیه . همه ی اون قابلیت هایی که بچه میگن و نیست برای نسخه کنسول هست . مگه دور زمین بازی های لیگ انگلیس ندیدید که نوشته : LET`S FIFA10 Out Now ؟؟؟
    توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!

Game Difficulity برای سختی بازی هست (یعنی شدت حرفه ای بودن تیم مقابل) و Keeper هم برای حرفه بودن دروازه بانان اگر روی Legendery بزارید حله!

کسانی که میگفتند دروازه بانان زود گل میخورند اشتباه محض میکردند!
    اگر توی Game Settings گزینهای Game Difficulity و Keeper رو روی Legendry بزارن انقدر سخت میشه که از بازی کردن لذت میبردی

من الان با لیورپول توی منیجر مود با Legendery بازی میکنم و واقعلا هیجان و استرس رو احساس میکنم

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

توی انگلیس اصلش هست مسئله اینکه توی ایران قلابی هست!
    نسخه قلابی که دیگه نداریم.همه چی میگن!!!نمیدونم چه طوری فکر میکنید شما.
    Last edited by *QWERT*; 07-10-2009 at 21:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستانی که مایلند در فروم اصلی و بین المللی فیفا 10 شرکت کنند به این آدرس برن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نام من در فروم amiracl هست

این یک پچ چمن که دیگه از این بهتر گیرتون نمیاد این تماشاگرا رو هم واقعی تر میکنه واقعا عالی هست اگر میخواید از دست این چمن مسخره راحت شید اینو دانلود کنید. من دانلود کردم خیلی عالی شد
    لینک دانلود :
    کد:
    نمیدونم چرا فروم فایل فرانت رو کلمشو فیلتر میکنه خواستید دانلود کنید فاصله ی بین file و front رو بردارید

اینم عکس
    کد:

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

پس هیچ کدوم از بازیها غیر اصل نیستن درسته؟ یعنی اصلا نسخه آنلاکش و دمو و... همش کشک بود یعنی همه ی بازیهایی که میفروشن مشکلی نداره؟ (ببخشید که دباره پرسیدم ولی میخواستم مطمعن شم؟؟؟)
    سلام؛

به نظر من بازی ای که دزدیده شده نسخه آنلاک شده دمو نیست ولی نسخه Semi-Final یا نصفه بازی هست. چون Inter Video یا Customize Set-Pieces رو نداره ولی اینا خیلی مهم نیست، مهم اصل بازیه، شما هم خیلی به این چیزا توجه نکنید.

نكته جالبي كه من امروز بهش برخوردم نبودن فيفا 10 تو ليست بازي هاي ارايه شده و موجود اكثر سايتهاي معتبره و فكر كنم ما بايد منتظر نسخه اي كه 20 اكتبر منتشر ميشه باشيم. راستش من تو كتم نميره كه فيفا بياد توي منوهاي بازي 2تا قسمت جديد رو با كلمه NEW نشون بده كه بگه من اينارو تازه گذاشتم اما توي دمو اينكارو مي كنه. بعد هم من توي اين سايتها به تصاوير نسخه PC نگاه مي كنم اصلا چمنش به اين بيخودي نيست. فكر كنم كلاه بزرگي سره همه رفته و اين همون دموي بازيه كه آنلاك شده. نكته ديگه اينكه سالهاي قبل بعد از اين فيفا ميومد اكثر شركتها نسخه سيلورشون ميدادند تو بازار اما امسال تا ديروز كه من دنبالش بودم كه نبود.

پس هنوز هم بايد شك كرد و مطمئن نبود كه كلاه بزرگي سرمون نرفته
    اگر همه مشکل شما با این NEW هست باید بهتون یگم توی نسخه نکست هم وجود داره
    Last edited by MHSou; 07-10-2009 at 22:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا در این که این نسخه اصلیه شکی نیست .... این دعوا ها هم فایده نداره .... حالا باید دنبال پچ ها واسه بهبود بازی بود .... حالا یکی لطف میکنه به من تازه کار بگه پچ های این بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟ مخصوصا چمن و حرکات دروازه بان ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •