دوست عزيز تو اون تاپيك هم مطرح كردم منتظر هستم كه تاييد بشه و دوستان گرامي بيان نظر بدند ! بيشتر ميخواستم بدونم كسي با اين مدل مشكلي داره يا نه ! كه از ظواهر امر بر مياد اين دستگاه مشكل داره !
دوست عزيز تو اون تاپيك هم مطرح كردم منتظر هستم كه تاييد بشه و دوستان گرامي بيان نظر بدند ! بيشتر ميخواستم بدونم كسي با اين مدل مشكلي داره يا نه ! كه از ظواهر امر بر مياد اين دستگاه مشكل داره !
سلام به همه ي دوستان و اساتيد
لطف كنيد و بگيد تا رنج 1.5 ميليون بهترين گزينه تو بازار چيه؟
قبلا خودم نظرم رو 42 ال اچ 700 بود كه تو بازار نيست ممنون مي شم بهم بگين بهترين گزينه از هر نظر چيه !
ممنون
-احتمال زياد دستگاهتون مورد داره اگر فكر ميكنيد واقعا تصوير نا خوشايندي بهتون ميده
-اميدوارم زودتر راهنمايي كنند دوستاني كه اين مدل رو دارند
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
-فكر ميكنم با توجه به اينكه به ال جي علاقمند هستين ld650 ميتونه گزينه خوبي باشه
ميشه مدل دقيق رو بنويسين در ضمن مي خوام كه 42 اينچ باشه
و يه سايت فارسي كه اطلاعات در موردش نوشته باشه ممنون
[QUOTE=t_tanhayam;5527499]-توي بعضي مدل ها من هم باهاتون موافقم ولي عموميت نداره
-با توجه به پيشرفت تكنولوژي در همه ضمينه ها و از جمله hdtv ها روز بروز سعي ميشه بهبود كيفيت وافزايش شاخص هاي مطرح در كيفيت تصوير رو كمپاني ها داشته باشند
-خوب موارد استثنا هم پيدا ميشه
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
متشکرم دوست عزیز
من تمام مدلها رو نگفتم
باز هم بطور مثال یکی از همکارام که نمایندگی سامسونگو داره یه 40 اینچ سری F داره باور کنید اینو کنار سری 6 گذاشته تصویرش فوق العاده بهتر از مدل جدیده هست البته اون سری F که یدونه ازش داره رو میگه 2500
بهترين گزينه:
SONY-46EX-500
46اينچ
قيمت در تهران بدون گارانتي1/500/000تومان
با گارانتي 1/000/000تومان بيشتره
كيفيت تصويرش عالي
ديزاينشم واقعا شيك و چشم نواز!
Last edited by شهنام89; 17-10-2010 at 20:52.
lg lcd660 كه 42 اينچ هم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
[QUOTE=vvc;5528373]-موارد استثنا هست
-مثل همين سري Fكه ميگين و بنظرم كره اي بودن وقيمت هاي بيشتر البته در قبال تصوير كاملا متمايز
-توي سري هاي W و X سوني هم همينطور كار هاي متفاوتي بودند
ابی خان سلام این کامپوننت همه رسیورها دارند یا نه ؟ مگه همون سوکتها نیست پس چرا سر دیگرش رنگهای فیشش سبز داره؟
-عليك سلام
-اكثر دستگاههاي امروزي كامپوننت رو دارند البته دستگاههاي قديمي تر نداردند
-خوب اصول كار كامپوننت YPbPrبا كامپوزيت ها /RCA ها متفاوت هست
( صدا : سفید - قرمز | تصویر : آبی ، سبز ، قرمز )
ابی خان یک راهنمایی چرا با وجود اینکه ال سی دی های جدید الجی همزمان پاسخگویی رو به 2 میلی ثانیه وهم 200 هرتز کرده با این وجود همچین چیزی در سامسونگ نیست به نظرت چرا از ال جی استقبال نمیشه وایا این اعداد ال جی واقعیه؟ حتی در 32 اینچ هم گذاشته این اعداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)