من هم همین مشکل داشتم برو داخل سایت ایسوس و درایور جدید کارت گرافیک دانلود کن مشکلت حل میشه،من این کارو انجام دادم و خیلی عالی بازیهارو اجرا میکنه و در زمان سوئیچ کردن هم مشکلی ندارم.
موفق باشی
من هم همین مشکل داشتم برو داخل سایت ایسوس و درایور جدید کارت گرافیک دانلود کن مشکلت حل میشه،من این کارو انجام دادم و خیلی عالی بازیهارو اجرا میکنه و در زمان سوئیچ کردن هم مشکلی ندارم.
موفق باشی
دوستان لپ تاپ من از بعضی از گوشی های موبایل نمیتونه به وسیله بلوتوث فایل دریافت کنه!ولی به همون گوشی به وسیله بلوتوث فایل ارسال میکنه.
راه حلی برای این مشکل سراغ ندارید؟
دوستان من a52 رو با رم 2 گيگ و كارت گرافيك 5470 و cpu core i3 خريدم 690 .
آقا ميخواستم بدونم كارت گرافيكش در چه حده و آيا ميتونم باهاش بازياي سنگين رو اجرا كنم؟ دمتون گرم
در حد pes و اینا خوبه ولی بشتر خوب جواب نمیده
مثلا ميتونه farcry2 رو خوب اجرا كنه؟ بعدش من تا حالا ايسوس نداشتم اگه نكته اي چيزي در مورد ايسوس هست كه بايد بدونم ممنون ميشم بهم بگين و كلا فكر ميكنيد تو اين رنج قيمت چيز خوبي خريدم يا نه؟
سلام دوستان
یکی از دوستام می خواد لپ تاپ بخره و بین Sony EA-36 و Asus A45JP مونده کدومشو انتخاب کنه.
از لحاظ قطعات Asus خیلی بالاتره ولی نمیدونم چرا 100 تومن ارزونتره!
لطفاً اگه میتونین سریع جواب بدین. میدونم شاید اینجا جای مناسبی برای این پست نباشه ولی باور کنین فرومای دیگه جوابمو ندادن.
لطفاً بدون تعصب جواب بدین.
اگه مدل دیگه ای رو هم سراغ دارین پیشنهاد بدین
سلام به همگی
بچه ها سری k52 گرافیکش share میکنه؟اصلا قابلیت شر داره؟ خیلی ممنونم
شاید ولی با رزولوشن و افکت پایین
---------- Post added at 06:54 AM ---------- Previous post was at 06:53 AM ----------
دلیل گرون بودن سونی اینه که پوله اسمش رو میخوره. دلیلی نداره ایسوس بد باشه یه سرچ تو سایت های خارجی بزنی معایبش در میاد
قابلیت شیر اونقدرا هم مهم نیست. رم کارن گرافیک در حال حاصر 512 ش هم تقریبا بیش از حد نیازه !!!!!
مدل لپتاپتون رو هم نگفتید k52 ، 6 جور گرافیک مختلف داره !!!!
دوستان راه حلی سراغ ندارید؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)