سلام...
توی سایت چاره قیمت wd tv live از 125000 تومان شده 208 هزار تومان.
منظورشون این سری جدیده است؟چون عکس همون قدیمیه رو زده؟تازه مگه این ورژن جدیده لایو وارد ایران شده؟
تازه مگه چی بهش اضافه شده که اینقدر قیمتش رفته بالا؟
سلام . خیر همون قبلی هست و افزایش قیمت هم به خاطر تعطیلی کارخانه western digital هست!
![]()
Last edited by hormozan m; 04-11-2011 at 19:51.
سلام. ممنون دوست عزیز Reset کردم و مشکل حل شد ولی کماکان با زیرنویسه فارسی مشکل داره ، یعنی اینکه فارسو چرت و پرت نشون میده و شکلک های خرچنگ قورباغه ای نشون میده .... اینو دیگه چی کارش کنم ؟
خوب باز هم خدا را شکر نصف مشکلت حل شد برو توی setting بعد system setting ودر قسمت additional encoding setting اون را روی Arabic بگذار
سلام.
ممنون رفیق ، دمت گرم . مشکل کامل حل شد با راهنمایی های شما دوست گرانقدر .
براي پخش پسوندهاي تصويري چي خوبه الان؟؟؟ البته اين دستگاه ديگه درايو نوري نداره؟؟؟ يا دستگاه مشابهي هست كه امكان پخش دي وي دي كه داخلش پسوندهاي تصويري متفاوتي هست رو اجرا كنه؟؟
در ضمن اين Apple TV كارائيش چيه؟؟؟ اون رو مگه نبايد به لپ تاپ يا پي سي وصل كرد بعد با يه دستگاه وايرلس ميفرسته روي ال سي دي؟؟ كارائيشون چيه؟؟؟
پلیر Xtreamer SideWinder 2 امكان پخش دي وي دي كه داخلش پسوندهاي تصويري متفاوتي هست داره البته باید درایو بلوری یا دی وی دی رو با USB به اون وصل کنید
[QUOTE=saegheh67;6604793]
فقط یه سئوال دیگه اینکه آیا WD live فرمت FLV رو پخش نمیکنه ؟ چون یکی امتحان کردم و ساپورت نکرد ؟!
[QUOTE=infernal_a;6613228]چرا پخش میکنه . اما همه FLV ها رو پخش نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)