فیلم برداریش چقد ضعیفه؟؟؟؟ منظورم اینه خیلی رو اعصابه؟
فیلم برداریش چقد ضعیفه؟؟؟؟ منظورم اینه خیلی رو اعصابه؟
دوستان به نظرتون میرزه گوشیو بفروشم 200 بزارم روش یه گوشی دیگه بگیرم؟؟گوشی خیلی خوبیه فقط من عادت دارم سر یه سال گوشیو عوض کنم...تا 500 چی پیشنهاد میدین؟؟ممنو..
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
شما مطمئنی فیلم برداری NOKIA N SERIES N86 دیدین؟؟؟!
بله؟؟؟؟؟!!! یعنی به نظر شما 30 فرم در ثانیه عالیه؟؟!![]()
فیلمبرداریش رو من دیدم و خیلی هم عالیه. 30 فرم در ثانیه بد نیست. الان همه ی گوشیهای بالای نوکیا و بیشتر برندهای دیگه همین اندازست. n97 ,n900,x6. شما مطمئن باش مشکلی با فیلمبرداریش نخواهید داشت.
من انقد گوشی عوض کردم خسته شدم . همین ماه پیش 5530 خریدم. خیلی داغونه. می خوام یه گوشی بخرم که تا 2-3 سال کار کنه (مد واسم مهم نیست . مثلا آیفون و ...) . می خوام بدونم که این گوشی می تونه پاسخگو باشه؟؟؟؟؟؟![]()
آره دوست من خیالت راحت باشه ... راحت یکی دوسال برات کار میکنه و دلتو نمیزنه ...
چون هم از نظر دوربین و هم از نظر ظاهر و مهمهتر از همه از نظر قدرت cpu در بین گوشیهای بازار جزوء بهترینهاس ...
سلام
دوستان فیلمبرداری ان86 بعد از ساتیو بهترین وی جی ای هست که بیت ریتشم تا 4000 هست .زووم دیجیتالشم هنگام فبلمبرداری با هیچ گوشی قابل قیاس نیست.
Last edited by total_overdose; 21-05-2010 at 14:55.
دیروز بعد از نصب برنامه ترک بادی هر ساعت چند مگ از حافظه داخلی گوشی کم میشه
من برنامه رو تو مس مموری نصب کردم و نقشه ها رو هم تو مس مموری ریختم ولی بعد از نصب حافظه داخلی گوشی 30 مگ بود بعدش شد 28 و همینجور داشت کم میکرد کل برنامه و نقشه های همراهشو حذف کردم ولی یکسره داره حافظه کم میکنه از دیروز تا حالا شده 13 مگ
فکر کنم ویروسی شده
لطفاً کمک کنید
آقایون دوتا سئوال دارم:
- کسی هست که برنامه قطب نمای کامل و بدون نیاز به -- کردن و از این جور چیزا داشته باشه؟
- من گوشیم رو آپدیت کردم به ورژن 30. بعد از حدود 4 ماه گوشیم رو ری ست کردم برگشته به 21. کسی می دونه چرا؟
سلام دوست عزیز
البته باید به چند تا نکته توجه کنی:1 وزن گوشی یه مقدار زیاده (حدود 150) قبل خرید تست کن که با سنگینیش مشکلی نداشته باشی.
2 موقع خرید باید باطریشو خوب چک کنی که تقلبی و یا کار کرده نباشه چون توی این گوشی مسله باطریش خیلی مهمه(گوشی های جدید ان 86 )
3 از بقیه جهات گوشی فوق العاده خوبیه.هم فیلمبرداری وهم عکاسیش.از نظر موزیک فون بودن هم گوشی خیلی خوبیه به خصوص داخل هندز فری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)