نميشه گفت هيچي نداره.. حداقل 10-15 تا زنگاي خود گوشي رو داره كه روي فون هستن ..
نميشه گفت هيچي نداره.. حداقل 10-15 تا زنگاي خود گوشي رو داره كه روي فون هستن ..
بار اولم نیست گوشی دستم میگیرم . بلد بودم .
دیدید که دوست دیگه ای هم تایید کردن .
حداقل توی log باید بگه رسیده یا پندینگ ، اونجا هم فقط میگه یه اس ام به یکی زدی . همین
من گوشی را شارژ کامل کردم و شروع کردم به آپدیت و کابل را وصل کردم به گوشی و کامپیوتر و باطری را درآوردم و گذاشتم و علامت خالی شدن باطری قرمز شد و گوشی خاموش شد و چراغ قرمز تماما روشن است!!
کابل را جدا کردم و گوشی را روشن کردم حالا علامت شارژ کامل است ولی گوشی آپدیت نشده؟؟
می شه مرحله به مرحله توضیح بدهید چکار باید بکنم تا آپدیت بشه؟ چیزی را خراب نکردم؟
ممنون
Last edited by koh; 05-05-2010 at 11:12.
شما بايد برنامه آپديت رو باز كني خودش راهنماييت ميكنه.. بعد از اين كه خودش آپديت شد ميگه مدل گوشي رو انتخاب كن بعد ميگه كابل رو وصل كن (هنوز گوشيو نبايد وصل كني) بعد بايد گوشيو خاموش كني.. باطري رو در بياري و دوباره بذاري.. بعد كليد سبز رو نگه داري و گوشيو وصل كني بعد ميگه كه دستتو از رو دكمه سبز برداري و آپديت شروع ميشه![]()
این Hotfix چی است چون در وصل نمودن گوشی پیغام می دهد باید این برنامه نصب شود؟
از کجا گیرش بیارم
انجام این مراحل در 10 دقیقه باطری را نیمه کرد و هنوز هیچی دانلود نکرده؟
قصد توهين نداشتم گفتم شايد با سيمبين كار نكردين!!
20 تا اس ام اس آخر رو تو Delivery Reports تاريخ فرستاده شدن و Pending يا Delivered يا Failed شدن رو نشون ميده نميدونم مشكل شماها چيه!!
در ضمن توي log هم روي اس ام اسي كه نشون ميده فرستادي بزنيو بازش كني Status داره كه بازم نشون ميده وضعيت اس ام اس چطوريه..
Last edited by ninaz_khanoom; 05-05-2010 at 11:35.
کجاشه ؟در ضمن توي log هم روي اس ام اسي كه نشون ميده فرستادي بزنيو بازش كني Status داره كه بازم نشون ميده وضعيت اس ام اس چطوريه..
توی log رو الان که دیدم اصلا به کل نزده اس ام فرستادم . چه برسه بزنه دلیور شده یا پندینگ
سلام
این روز ها دنبال گوشی خوب هستم.چند تا سوال از شماsatio داران عزیز دارم.ممنون میشم اگه بدون اغراق جواب بدین.
1.کیفیت عکسها چه طوره؟ آیا واقعا در حد 12هست؟ یا توی ذوق میزنه؟
2.مسیج دادن باهاش راحت هست؟ برای اینکه زبان مسیج نوشتنش رو عوض کنی باید حتما زبان کل گوشی رو فارسی کنی یا مستقیم از قسمت نوشتن مسیج فارسی میشه؟(آخه قبلا گوشی جی 900 داشتم، برای فارسی نوشتن باید زبان کل گوشی رو عوض میکردی...)
3. آیا میشه راحت بدون قلم مسیج نوشت؟
4.با توجه به اینکه این گوشی برنامه باز کردن فایلهای پی دی اف رو نداره، آیا راه حلی ، برنامه ای ، چیزی هست که بشه روش نصب کرد و این فایل ها رو باز کرد؟
5. کلا سرعت گوشی خوب هست؟
6. صفحه لمسیش قوی هست؟ یا کار کردن باهاش دردسر داره؟
من عادت دارم با گوشی زیاد آهنگ گوش میدم. آیا کار با قسمت میوزیک پلیر راحت هست؟
اگه میشه مشکلات کلی رو که با گوشیتون داشتید بگید.
شما تو Log که میری recent calls و call duration و packet data رو نشون میده اون بالا اگه سمت راستیرو بزنی همه اس ام اس ها و تماس ها و حتی wi fi رو هم نشون میده اطلاعاتشو.. اگه تماس رو نشون داد ولی اس ام اس رو نشون نداد یه کم صبر کنی میاره.. فکر کنم خوب توضیح ندادم ولی امیدوارم متوجه بشی![]()
1- به نظر من خوبه ولی نمیدونم 12 واقعی هست یا نه
2- مسیج دادن راحته و زبانش از توی خود مسیج عوض میشه و لازم نیست کلش فارسی بشه
3-بدون قلم و با یک دست هم میشه اس ام اس داد.. 4 حالت برای نوشتن اس ام اس داره
4- گوشیه من ADOB PDF داره.. هنوز باهاش کار نکردم ولی داره روش
5- سرعت گوشی خوبه با آپدیت بهترم میشه
6- ب نظر من خوبه صفحش.. من w950-w960-5800 داشتم w960 خیلی بد بود صفحش ولی بقیه خوب بود ساتیو هم خوبه به نظرم و راحته..
موزیک پلیرشم راضیم ازش ولی خیلی ازش استفاده نکردم..
یه مشکلی که دارم اینه که وقتی اس ام اس ها روی مموری ذخیره میشه اس ام اس که میاد گوشی ویبره نمیکنه.. با فلش هم حل نشد!!
Last edited by ninaz_khanoom; 05-05-2010 at 15:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)