مشکلت بازم از آپدیته!
شما بترتیب از چپ به راست مسیر زیر رو برو
Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings
و قسمت Imprtant Update
Never Check for Update (Not Recommended) روانتخاب کن تا دیگه چنین مشکلی نداشته باشی.
مشکلت بازم از آپدیته!
شما بترتیب از چپ به راست مسیر زیر رو برو
Control Panel\System and Security\Windows Update\Change settings
و قسمت Imprtant Update
Never Check for Update (Not Recommended) روانتخاب کن تا دیگه چنین مشکلی نداشته باشی.
آیا این امکان وجود داره که تقویم ویندوز رو فارسی یا شمسی کنیم ؟
اره عزیزم، میشه
این ویندوز seven که من خریدم و نصب کردم تو برنامه های که همراش بود تقویم فارسی هم بود
ولی من نصب نکردم . از تو سایت مایکروسافت یه گجت تقویم شمسی پیدا کردم
ممنونم
يعني نميشه در حاليکه ويندوز xp وجود داره ويندوز 7 رو نصب کرد؟
اگه ويندوز 7 رو نصب کنم ميتونم ويندوز xp رو در کنارش نصب کنم ؟
میشه. خوبم میشه. کاری که الان من در سیستمم کردم. اول Xp بعد سون رو نصب کن.
اما دوستمون گفتن نميشه!!
ايشون گفتن:
"
چون که شما درایو ویندوزتون رو فرمت نمیکنید این پیغام رو میده!
شما با این کارتون ویندوز 7 رو آپگرید میکنید و وقتی CD مادربورد رو میزری رو درایو درایوهای مخصوص ویندوز 7 رو میخواد! که اونا مخصوص ویندوز XP هستش!
"
مایکروسافت این مشکل رو حل کرده
چون خیلی ها رو ویستا این مشکل رو داشتن
اینا رو سون یه حالت xp mode گذاشتن که اولا" باید سی پی یو کامپیوترت این حالت مجازی سازی رو ساپورت کنه
اگه ساپورت میکنه که بعد میری از تو سیت مایکروسافت برنامه مجازی سازی رو دانلود میکنی بعد یه چند تا فایل و بعد خوده xp کامل تو seven اجرا میشه
کلا" حجم این خرت و پرت ها که واسه راه انداختن xp باید دانلود کنی یه چیزی حدود 400 مگا بایت میشه
سی پی یو من ساپورت نمیکرد واسه همین بیخیال شدم
خوده سون یه حالت troubleshoot campatibility داره که اگه یه برنامه رو نتونست نصب کنه با اون یه کارایی میشه کرد
موقع نصب سون، باید درایوی که قصد نصب ویندوز در اون رو داری، با فرمت NTFS فرمت کنی. هیچ چیز جدید و عجیبی هم نداره. به راحتی نصب خواهد شد.
ممنون . یکی پیدا کردم مخصوص ویندوز ویستا :
ولی به سون هم میخوره به لیست گجت ها هم اضافه میشه . تنها مشکلش اینه که یکم کوچیکه ! که بزرگ هم نشد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(نسبت به پیش فرض خود ویندوز )
سلام من خیلی ضد حال خوردم.خواستم که اون evalution copy,build 7600 بره بعد از یه کرک استفاده کردم که بعد از اینکه ریست کردم دیگه بالا نمی اومد این مشکل قبلا با loader 7 داشتم گفتم این هم شاید اینم مثل loader 7 باشه.علاوه بر این برای نصب دوباره حتما باید بری از طریق نصب ویندوز xp درایو ها رو درست کنی چون همه رو خراب میکنه بعد تازه بریزی.راستش من امروزا درس دارم بعد اصلا وقت ریختن ویندوز ندارم.راه حلی دارین؟
motherboard : DFI LanParty UT ICFX 3200-T2R/G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)