والا من که زیاد دنبال این چیز ها هستم هنوز دیدم برای این رمز باشه ولی اگه پیدا کردی حتما برای من هم بذار![]()
والا من که زیاد دنبال این چیز ها هستم هنوز دیدم برای این رمز باشه ولی اگه پیدا کردی حتما برای من هم بذار![]()
خوش به حال اونایی که تازه این بازیو شروع کردن
الان برگشتم ادامه ی مافیا 2 رو بازی کنم اصلا نمی شه
نه راه می ره نه می پره نه مثل آدم سوار ماشین می شه فرت و فورت پلیسش فعال می شه ماشیناشو که دیگه نگو فاجعه ست
واقعا جی تی ای آدمو بد عادت می کنه از بس که کامله
خب سعید جان تو هم از اول بازی کن
آره واقعا جی تی ای یه شاهکاره من با تمام نسخه هاش حال کردم مخصوصا این آخری یعنی IV
فقط باید منتظر GTA V باشیم دیگه![]()
خبری از ورژن بعدی GTA نیست؟
والا خبر قطعی که نیست ولی شایعاتی مبنی بر اینکه GTA V پایان سال 2011 یا اوایل سال 2012 میاد هست ولی فعلا فقط در حد شایعه هست
سایت استار گیمز هم یه مطلبی با عنوان نگاهی به حواشی مرتبط با Grand Theft Auto V داره که گفته فعلا فقط شایعه هست
همین شایعات، در مورد Gta به زودی به واقعیت تبدیل میشه، البته نمیشه در مورد gta 5 گفت شایعه چون 100 در صد این بازی ریلیز خواهد شد، سایتهم مطالبی در موردش نوشته پس مطمئنا یهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خبرایی هست...
یادمه، در مورد gta 4 خیلی بحث کردیم با بچه ها، در مورد ریلیز شدن برای pc هم خیلیا میگفتن شایعست ولی این
شایعه به واقعیت پیوست![]()
بله این که این شایعه به واقعیت تبدیل میشه که شکی توش نیست ولی من اگه میگم شایعه هست منظورم الانه که میگم
وگرنه میدونم که GTA V خواهد اومد ولی کی هنوز معلوم نیست واین خبر هایی که ازش میدن یا تاریخ های انتشار میشه شایعه![]()
خیلی حیفه الان دوباره بازی کنم
سن آندرس رو از بس که خوشم اومد دوباره بازی نکردم که کامل یادم بره
3 / 4 سال گذشت دیدم نه یادم نمی ره پس بهتره بازی کنم
بعد دیدم چقدر گرافیکش پایینه نتونستن بازی کنم
جی تی ای 4 رو هم فقط یه بار عید 88 بازی کردم که اونم گفتم یه مدت بگذره تا یادم بره و دوباره جذاب باشه
لامپ صد هر سری ازش که میاد آدم می گه این بهترین بازی ای بوده که تا حالا دیدم
البته با تامب ریدر آندر ولد یا همون تامب ریدر 8 هم بدجور حال کردم
حالا یه بار دیگه هم این رو برو تا ببینیم خبری از GTA V میشه یا نه؟
که بعد بریم اون رو بازی کنیم![]()
منم با نیکو بلیک بیشتر حال کردم اپیزود فروم لیبرتی سیتی یه اشتباهی کرد این بود که بازی رو دو قسمت کرد و فقط چندتا اسلحه و وسایل نقلیه اضاف کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)