کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟ چون من فیلم خیلی روی هاردم دارم و ترجیحا اگه یه دی وی دی پلیری باشه که فیلم ها رو از روی فلش مموری هم پخش کنه خیلی خوب میشه .
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟ چون من فیلم خیلی روی هاردم دارم و ترجیحا اگه یه دی وی دی پلیری باشه که فیلم ها رو از روی فلش مموری هم پخش کنه خیلی خوب میشه .
سلام
شما یک نگاه به این لینک بنداز متناسب با بودجت چندتارو انتخاب کن بعد دوستان اینجا از بین مدلهای انتخابی تجربه و نظرشون رو میگن شما یکی رو انتخاب کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان من یه هاییوژن مدل 2615A دارم چند سوال داشتم .
1- آیا این دستگاه میتونه شبکه های ایران رو بگیری من که هرکاری کردم نتونست ( بندرعباس هستم)
2- این دستگاه اکثر فرمتهای تصویری رو پخش میکنه و همچنین زیرنویس توی دفترچه نوشته SUB SRT SSA ,.. ولی وقتی زیرنویس SUB/IDX رو میریزم نشون نمیده چیکار باید بکنم .
تو سایت آمازون چند نفر از پایونیر 420 ایراد گرفته بودن که مولتی رجیون نیست
این موضوع در ایران مشکلی ایجاد میکنه؟
من چند تایی DVD از آمریکا برام آورده بودن که پخش نکرد . بردمش نمایندگی کد زد و مولتی شد .DVD های اروپا رو هم باهاش راحت میبینم . آسیا رو هم همینطور . آمریکاشم که الان مشکلی نداره . فقط باید بگید به نمایندگی که کدش رو براتون بزنه تا مولتی بشه
اینجا کسی dvd player ارزون قیمت دسته 2 نداره ؟
سلام
خسته نباشید
من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟
Last edited by eblis88; 07-02-2011 at 15:51.
سلام
خسته نباشید
من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟
این آخرین مدل تجاری سونی بود، به نظرم چیز بهتر می خوای باید بری تو کار خرید بلوری.
برای تغییر زیرنویس روی کنترل یه دکمه به نام Subtitle است.
اگه از فیلیپس خوشت میاد می تونی یکی از مدل های USB دار جدیدش رو بخری.
ولی همین دستگاه 728 کیفیت تصویر خوبی دارد.
من از همین مدل دارم و به نظرم نسبت به پلیرهای تجاری موجود کیفیت قابل قبولی را رائه می دهد.
دوستانی که pioneer 420 دارند
من می خوام از طریق usb فایل avi رو همراه زیرنویس فارسی تماشا کنم
باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)