تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 295 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها dvd player که بشه با استفاده از usb و فلش مموری هم با هاش فیلم پخش کرد ، چه مدل هایی هستند ؟
    کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟ چون من فیلم خیلی روی هاردم دارم و ترجیحا اگه یه دی وی دی پلیری باشه که فیلم ها رو از روی فلش مموری هم پخش کنه خیلی خوب میشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟ چون من فیلم خیلی روی هاردم دارم و ترجیحا اگه یه دی وی دی پلیری باشه که فیلم ها رو از روی فلش مموری هم پخش کنه خیلی خوب میشه .
    سلام
    شما یک نگاه به این لینک بنداز متناسب با بودجت چندتارو انتخاب کن بعد دوستان اینجا از بین مدلهای انتخابی تجربه و نظرشون رو میگن شما یکی رو انتخاب کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

با سلام دوستان من یه هاییوژن مدل 2615A دارم چند سوال داشتم .
    1- آیا این دستگاه میتونه شبکه های ایران رو بگیری من که هرکاری کردم نتونست ( بندرعباس هستم)
    2- این دستگاه اکثر فرمتهای تصویری رو پخش میکنه و همچنین زیرنویس توی دفترچه نوشته SUB SRT SSA ,.. ولی وقتی زیرنویس SUB/IDX رو میریزم نشون نمیده چیکار باید بکنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو سایت آمازون چند نفر از پایونیر 420 ایراد گرفته بودن که مولتی رجیون نیست
    این موضوع در ایران مشکلی ایجاد میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو سایت آمازون چند نفر از پایونیر 420 ایراد گرفته بودن که مولتی رجیون نیست
    این موضوع در ایران مشکلی ایجاد میکنه؟
    من چند تایی DVD از آمریکا برام آورده بودن که پخش نکرد . بردمش نمایندگی کد زد و مولتی شد .DVD های اروپا رو هم باهاش راحت میبینم . آسیا رو هم همینطور . آمریکاشم که الان مشکلی نداره . فقط باید بگید به نمایندگی که کدش رو براتون بزنه تا مولتی بشه

6. 2 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینجا کسی dvd player ارزون قیمت دسته 2 نداره ؟

8. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 728 سونی زیرنویس فارسی نشون نمی ده

سلام
    خسته نباشید
    من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
    بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
    برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
    با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
    اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟
    Last edited by eblis88; 07-02-2011 at 15:51.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من دیروز دی وی دی پلیر سونی 728 گرفتم، USB داره، DivX ، Jpeg، mp3 رو پخش میکنه و البته HDMI هم داره، من در رشت 105،000 تومن گرفتم(الان جشنواره سونی هست قیمت ها کمتر شده)
    بدیش اینه که فایل اکسپلورر درست حسابی نداره، مثلا برای دیدن عکس،باید بری تو منو و تنظیمش رو بذاری رو عکس تا از فلش مموریت فقط فایل های عکس رو لود کنه و نشون بده و همینطور این تغییرات(رفتن به منو و ...) برای دیدن فیلم و شنیدن آهنگ هم لازمه. هر MP4 ای رو هم نشون نمیده. (من قبل این یه دی وی دی پلیر فلیپس داشتم که همه فیلم و عکس و آهنگ رو عین درایو کنار هم نشون میداد و هر کدوم رو انتخاب می کردی چه فیلم چه عکس چه آهنگ، برات نشون می داد، DivX هم پخش می کرد فقط USB نداشت و زیر نویس فارسی رو ساپورت نمی کرد)
    برای دیدن زیر نویس فارسی باید بری منو و از قسمت subtitle زبان رو فارسی کنی، طبعا برای انگلیسی دوباره باید منو بری و عوضش کنی، هر کدوم 10 تایی دکمه میخواد. ولی با این حال من موفق به دیدن زیر نویس فارسی نشدم. ظاهرا با UNI code مشکل داره. انگار فونت براش ناشناخته هست، ناچار پس دادم.
    با این وجود میخواستم ببینم راهی هست زیر نویس فارسی نشون بده.
    اگه دی وی دی پلیر بهتری با همین امکانات و فایل اکسپلورر راحت تر، موجود هست میشه راهنمایی کنید؟

11. این کاربر از eblis88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این آخرین مدل تجاری سونی بود، به نظرم چیز بهتر می خوای باید بری تو کار خرید بلوری.
    برای تغییر زیرنویس روی کنترل یه دکمه به نام Subtitle است.
    اگه از فیلیپس خوشت میاد می تونی یکی از مدل های USB دار جدیدش رو بخری.
    ولی همین دستگاه 728 کیفیت تصویر خوبی دارد.
    من از همین مدل دارم و به نظرم نسبت به پلیرهای تجاری موجود کیفیت قابل قبولی را رائه می دهد.

13. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که pioneer 420 دارند
    من می خوام از طریق usb فایل avi رو همراه زیرنویس فارسی تماشا کنم
    باید چیکار کنم؟

15. این کاربر از mahsafar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •