پارس آنلاین شبانه نامحدود داره از 2 تا 6 صبح![]()
پارس آنلاین شبانه نامحدود داره از 2 تا 6 صبح![]()
مطمئنی؟؟
شما تو کدوم شهری؟
تو سایتش ندیدم تا حالا چنین چیزیو
کدوم شهری؟ تهران نداره
خيلي ممنون از شما دوستانمخصوصآmehdi_vsgh
با اجازه جناب mehdi_vsgh من ميخوام برم به جمع صبانتي ها
به دلايل زير :
1-سرعت
2-من شبها اصلآ آنلاين نميشم اگر هم سرويسش يهو قطع بشه برام فرق نميكنه.
3-به نظرم 2gig برام كافيه پس نامحدود بدردم نميخوره
4-اينو نميدونم
خوب دوستان اگه ميشه يكم در مورد پشتيباني صبانت بگيد كه آيا خوب پشتيباني داره يا نه
يه سوال هم در مورد دانلود آفلاين داشتم:
من اگه Adsl بگيرم ميتونم دانلود آفلاين(---) هم انجام بدم و سرعت دانلود هم فرقي ميكنه (بيشتر ميشه يا همونه) يا نه؟
1. خوب سرعت صبانت خیلی معروفه پس نشون میده شما براتون سرعت مناسبه
2. مشکل اینجاست که گاهی روزها هم قطع میشه
3. خوب اگه فکر میکنید براتون مناسبه 2 گیگ میتونید برین سراغ صبانت ولی قبلش یه تماس بگیر ببین که اصلا تو مرکز مخابراتیتون پورت خالی دارن یا خیر؟؟
4.
در مورد پشتیبانی و غیره صبانت بهتره بری تو تاپیک خود صبانت از بچههایی که صبانت استفاده میکنن بپرسی
اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با كجا تماس بگيرم مخابرات يا خود صبانت؟ اين سوالمو هنوز جواب نگرفتم:. خوب اگه فکر میکنید براتون مناسبه 2 گیگ میتونید برین سراغ صبانت ولی قبلش یه تماس بگیر ببین که اصلا تو مرکز مخابراتیتون پورت خالی دارن یا خیر؟؟و اينكه من ميتونم از دايال آپ هم استفاده كنم يا ديگه نميشه مظورم اينه كه يه وقت يه مشكلي پيش بياد و نتونم شارژ كنم اونوقت ميتونم از دايال آپ قبلي استفاده كنم؟يه سوال هم در مورد دانلود آفلاين داشتم: من اگه Adsl بگيرم ميتونم دانلود آفلاين(---) هم انجام بدم و سرعت دانلود هم فرقي ميكنه (بيشتر ميشه يا همونه) يا نه؟
دوست من دانلود آفلاین اصلا ربطی به اینترنت آنلاین نداره
ولی شما میتونی با اینترنت ماهواره ای آنلاین send رو با ADSL انجام بدی و دانلود رو با ماهواره که سرعتش خوب هست
ولی دانلود آفلاین کلا جداست قضیش
------------------------------------------------------------------
و من دارم الان FALLOUT3 را دانلود آفلاین میکنم![]()
شما تو كدوم شهر هستيد؟
پس سرعت هيچ ربطي به دانلود آفلاين نداره درسته؟ پس دانلود آفلاين فقط يك سرعت مختص به خودش داره كه قابل تغيير هم نيست؟ بزاريد واضحتر بگم من اين برام سواله كه Adsl چون سرعتش بالاست ميتونم دانلود آفلاين رو هم با سرعت بالاتري انجام بدم يا نه؟ و دوم اينكه Adsl قدرت Send بالايي داره آيا من ميتونم Resieve را از طريق --- افزايش بدم يا نه؟ولی شما میتونی با اینترنت ماهواره ای آنلاین send رو با ADSL انجام بدی و دانلود رو با ماهواره که سرعتش خوب هست ولی دانلود آفلاین کلا جداست قضیشمن تهران هستم با 4 رقم اول 6620شما تو كدوم شهر هستيد؟
دانلود آفلاین مثل موبایل میمونه و adsl مثل تلفن ثابت ! یعنی هیچ ربطی به هم ندارن !
ماهواره با دیش و ... هست. adsl با مودم مخصوص به خودش.هیچ دخلی به هم ندارن !
شما اگه سیمی تلفنی که به مودم adsl وصل میکنی به پشت مودم دیال آپت وصل کنی میتونی دیال آپ هم داشته باشی.ولی نه به صورت همزمان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)