تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 394 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این رو یه نگا بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم این عکس های زیر رو دارم:

اگه اجازه بدین کمی دستم آزاد شه آخر شب یا فردا صبح با حوصله تو لینک بالا جواب بدم.
    شرمنده.
    البته هنوز هم تصور اینکه چند وسیله رو با هم حمل کنم برام عجیبه و پر دردسر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یه پلیر میخواستم با مشخصات:

1 - کیفیت عالی (بیشتر کلاسیک و آهنگهای بدون باس گوش میدم و گاهی متال!!)

2 - فقط پلیر باشه و دوربین و از این چیزا نداشته باشه

3- کلیداش مثل i9 cowon تاچ نباشه

4- کلید +_ play pause و ... داشته باشه با اندازه مناسب و خیلی راحت بشه بدون نگاه به پلیر ترک عوض کرد.

5- screen داشته باشه (مثله شافل نباشه)

6- قیمتش مهم نیست

راستی نظرتون در باره استفاده از گوشی به عنوان پلیر چیه . میگن htc desire کیفیتش از ipod بهتره ولی خوب به cowon نمیرسه. ولی خوبیش اینه که لازم نیست دو تا دستگاه حمل کنی و کنترل رو آهنگها خیلی راحتتره.

نظرتون در باره sansa clip plus چیه کیفیتش خوبه؟, میخام با سنهایزر باهاش گوش بدم , سنهایزرو میکشه؟
    Last edited by www_parham; 01-11-2010 at 21:07.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

تا باشه چه مدلی از این همه مدل سنهایزر رو بگی!!
    بعد یه سوال اسن هایی که شما پسندیدی ایران نیست از کجا میخوای تهیه کنی؟!

4. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی اینقدر زود جواب دادی

میتونم بگم برام بیارن ولی اگه تو ایران موجود باشه بهتره .یعنی clip+ هم تو ایران نیست!!

یه cx500 خریدم fake بود پس دادم . سنهایزر های زیر 100 تومن ایران همه fake هستند,

هدفون حدود تومان50 in ear مثل cx300 چی پیشنهاد میکنین به غیر سنهایزر که همه تو ایران fake هستن

نطرتون درباره clip+ چیه یه جا نوشته بود کیفیتش مثله cowon i9

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی اینقدر زود جواب دادی

میتونم بگم برام بیارن ولی اگه تو ایران موجود باشه بهتره .یعنی clip+ هم تو ایران نیست!!

یه cx500 خریدم fake بود پس دادم . سنهایزر های زیر 100 تومن ایران همه fake هستند,

هدفون حدود تومان50 in ear مثل cx300 چی پیشنهاد میکنین به غیر سنهایزر که همه تو ایران fake هستن

نطرتون درباره clip+ چیه یه جا نوشته بود کیفیتش مثله cowon i9
    با اجازه
    clip+ اونقدر آس نیست که بخوای بگی برات بیارن همون clip هم کارت رو راه میندازه البته اگر فامیلی چیزی هست چرا ولی ایران پلیر خوب زیاد هست
    این کلیپ که میبینی انقدر افتاده سر زبان ها بخاطر قیمت پایین و price/performance هستش وگرنه انتخاب های خیلی بهتری داری
    یادمه ایران یه نمایندگی سن داشت فروشگاه .... (اسم فروشگاه گفتن نیارین) تو جمهوری بود جمع شده ؟ یدونم تو پایتخت بود که قیمت بالا میداد ولی بود (ببخشید اطلاعات یکم قدیمیه)

7. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوبی clip+ کوچیکی و راحتی استفادشه , تو سایتهای معتبر هم کیفتشو تایید میکردن .میگفتن از ipod که بهتره.اگه واقعا در حد cowon i9 باشه که عالیه.مگه نه؟؟

but anyone who has encountered the background hiss of some iPod shuffles will appreciate the difference.

Read more: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Comparing the original Clip to some of Cowon’s players it tended to be more analytical, more precise, less on the warm side. Not one being better than the other, but being more of a preference. The Clip+ has moved to a bit warmer signature closer to what you might find on the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا تو ایران نیست!!!!!!!!

شما چه پیشنهادی دارین؟

هزینش مهم نیست. فقط کیفیت و راحتی استفاده

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

خوبی clip+ کوچیکی و راحتی استفادشه , تو سایتهای معتبر هم کیفتشو تایید میکردن .میگفتن از ipod که بهتره.اگه واقعا در حد cowon i9 باشه که عالیه.مگه نه؟؟

but anyone who has encountered the background hiss of some iPod shuffles will appreciate the difference.

Read more: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Comparing the original Clip to some of Cowon’s players it tended to be more analytical, more precise, less on the warm side. Not one being better than the other, but being more of a preference. The Clip+ has moved to a bit warmer signature closer to what you might find on the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واقعا تو ایران نیست!!!!!!!!

شما چه پیشنهادی دارین؟

هزینش مهم نیست. فقط کیفیت و راحتی استفاده
    اگه با دکمه های i9 بتونی کنار بیای گزینه خوبیه .. هم جمع جور و هم کیفیت بالا داره ....
    ولی اگه نه گزینه سانسا فیوز میاد وسط که اونم کیفیت خوبی داره ....
    اگه کیلیپ پلاس بتونی از اونور بیاری به نظرم واست بهترین گزینس .... کیفیت خوب و جمع و جور و همه چیزایی که شما میخوای رو داره

10. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان

بنده یک iTouch دارم. با توجه به اینکه تصمیم گرفتم یک مقداری کیفیت صدا رو بهینه کنم (!) قصد خرید یک پلیر دارم که خودم نمیدونم کدوم بهتر هست. گزینه هایی که به نظرم اومد مثلا Clip و Fuze و Cowon E2 هستن

پیشاپیش ممنون

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام دوستان

بنده یک iTouch دارم. با توجه به اینکه تصمیم گرفتم یک مقداری کیفیت صدا رو بهینه کنم (!) قصد خرید یک پلیر دارم که خودم نمیدونم کدوم بهتر هست. گزینه هایی که به نظرم اومد مثلا Clip و Fuze و Cowon E2 هستن

پیشاپیش ممنون
    اینجور که معلومه اگه اشتباه نکنم جمع و جور بودن واست مهممه ...
    اگه اره که به نظرم اینا به گزینه های خوبی هستن واست
    COWON I9
    SANSA FUZE

E2 رو زیاد مناسب نمیدونم .. از لحاظ سایز خوبه ولی از لحاض کیفیت گزینه های بهتری هست
    کلیپ هم پلاسش خوبه .. وگرنه بین کیلیپ و فیوز به نظرم فیوز بهتره

اگه مشخصه های بیشتری از پلیری که در نظر داری بگی بیشتر و بهتر میشه راهنمایی کرد

13. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینجور که معلومه اگه اشتباه نکنم جمع و جور بودن واست مهممه ...
    اگه اره که به نظرم اینا به گزینه های خوبی هستن واست
    COWON I9
    SANSA FUZE

E2 رو زیاد مناسب نمیدونم .. از لحاظ سایز خوبه ولی از لحاض کیفیت گزینه های بهتری هست
    کلیپ هم پلاسش خوبه .. وگرنه بین کیلیپ و فیوز به نظرم فیوز بهتره

اگه مشخصه های بیشتری از پلیری که در نظر داری بگی بیشتر و بهتر میشه راهنمایی کرد
    بله اتقافا درست فرمودید، جمع و جور بودنش خیلی برام مهم هست. و نکته ی دیگه ای که برام مهمه، ظرفیت بالاش هست. مثلا کلیپ microSD نمیخوره ولی فیوز میخوره!
    ولی مهمترین فاکتور برای من، کیفیت خروجیش هست. که تفکیک صدا برام خیلی مهمه.
    قیمتش هم همین حدودا باشه دیگه! اگه سایتی هست قیمت اینها که گفتید رو نوشته باشه خیلی ممنون میشم بدید منم ببینم!

بینهایت ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •