تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 587 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دقیقا همونطور هست ولی برای موسیقی مشکلی نداری چون با دوبار فشار دادن سریع میتونی پلی کنی تو هر حالتی که باشی!
    شما دکمه پاور و هوم رو 20 ثانیه نگه دار از ریکاوری باید خارج میشه اگه نشد بهم بگو !

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان سر یک خریت ایپادمو مجبور شد با power and home ریست کنم..
    اخه تو سیدیا بودم دانلود که تموم شد تو همون صفحه موند!! منم مجبور شدم اینکارو کنم!!
    دیگه بالا نیومد!!
    بعدش ایپادو بردم به dfu ..
    حالا که به ایتونز وصل میکنم میگه باید restore کنی...

میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست؟
    اخه حجم ریستورش 297 mb هست!!
    تازه اونم تا 20 mb دانلود میشه بعدش قطع میشه!!!
    نه -- فکر می کنم بجز restore راه دیگه ای داشته باشی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام بدونم قیمت آیپاد تاچ 8 و 16 گیگ چنده ؟
    تو تهران کجاها دارن ؟
    گارانتی و ضمانت هم دارن ؟
    کجا معتبر هست ؟
    خیلی برام مخمخ
    مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

نه -- فکر می کنم بجز restore راه دیگه ای داشته باشی ...
    نه محمد میشه از ریکاوری درووردش به راحتی ! همون روشی که گفتم رو امتحان کنید اگه نشد برنامه اش رو بهتون میدم تا از ریکاوری در بیاد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان من به تازگی یه آیپاد تاچ 3g 32 گرفتم. فرم ویرش 3.1.2 و سیستم عاملم XP Service Pack 2 هستش من کاملاً آماتور هستم و به اینترنت وای فای هم دسترسی ندارم. برای جیلبرک کردن می خواستم لطف کنید راهنماییم کنید. فروشنده بهم گفته که 40 تومان می گیره برای جیلبرک و 11 پیج برنامه و 20 تومان برای جیلبرک تنها. آیا بعد از جلبرک براحتی میشه برنامه ریخت روی آیپاد؟ به نظر شما قیمتی که گفته مناسبه؟ اصلاً به نظرتون ارزش داره این کارو بکنم و آیا بعد از جیلبرک آیپاد مشکل دار نمیشه؟ اگه لینک آموزش جیلبرک 3g و آموزش نصب برنامه رو هم لطف کنید بی نهایت ممنون میشم.
    تنها کاری که باید برای جیل برک بکنی دانلود یک برنامه 0.6 مگابایتی و کلیک بر روی یک دکمه هست. اون وقت می خوای 20 تومن جایش پول بدی؟ ۱۱ صفحه برنامه میشه 176 تا برنامه که به احتمال زیاد همش بازی هست. اپل 140000 هزارتا برنامه داره. شما می خوای خودت را محدود به 176 تا که خودت انتخاب نکردی بکنی؟ . بعدش می خوای چه کار کنی برای هر نصبی باید بری به یارو پول بدی؟
    برو به انجمن تخصصی ایفون که آدرسش را در پایین دادم یک خورده زحمت بکش چندتا آموزش را بخون بعد با خیال راحت اون ۴۰ تومن را بذار تو جیبت و هم از آیپادت نهایت استفاده را ببر. تمام آموزشهای ایفون برای آیپاد تاچ صادقه.
    تمام این چیزهایی که شما خواستی در آنجا موجوده. پیدا هم نکردی بپرس بچه ها بهت نشون میدهند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

i-phone . i r

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaRyUsH AkRaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه محمد میشه از ریکاوری درووردش به راحتی ! همون روشی که گفتم رو امتحان کنید اگه نشد برنامه اش رو بهتون میدم تا از ریکاوری در بیاد !
    نه نشد!!!
    چه برنامه ای azpz عزیز؟

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز

من آیپاد 8 گیگ با Firmware 3.1.2 رو دو روز پیش خریدم . حالا خواستم ببینم چه جوری جیلبریکش کنم ؟ اکثر آموزش ها رو که میخوندم اولش گفته بود ریستور کنید به ورژن 3.1.2 ! منظورشون از ریستور همون آپدیت کردن Firmware هست ؟ من که خودم 3.1.2 دارم که دیگه لازم نیست اون مرحله رو انجام بدم ؟

مثلا اگه من بخوام با نرم افزار redsnow جیلبریک کنم فقط همین نرم افزار 10 - 20 مگی رو بگیرم کافیه یا باید اون فایل Firmware 300 مگابایتی هم دانلود کنم .

یکی لطف کنه معنی اصطلاحی ریستور و کاستوم هم توضیح بده .

اکانت آیتونز هم نتونستم بسازم ! از UltraSurf هم استفاده کردم ولی باز مشکلم حل نشد ؟

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

بچه ها ipod 8 gig الان چنده؟
    به نظرتون میارزه pspیم رو بفروشم ipod بگیرم؟؟؟(نظرتون رو بگید؛به خ.دم کار مداشته باشید)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

1: داریوش اگه به DFU برده باشی این کارو بکنی 100% در بیاد ولی اگه 1 ثانیه اینور اونور تر بشه درست نیست باید دقیق انجام بدی !
    10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دار بعد پاور رو ول کن هوم رو نگه دار تا تو ایتونز بشناسه ! ببینم به پی سی که وصل میکنی دیگه ؟ اون قبلی رو هم باید به پی سی وصل باشه و ایتونز رو باز کرده باشی ! ... بکن ببینم چی میشه ! نشد باید از برنامه blackrain استفاده کنی !
    ..........................
    2:الان شما که 3.1.2 هستید برنامه blackrain رو دانلود کنید و جیلبرک بکنید ! ...
    کاستوم به فریموری گفته میشه که هکر ها و ... تغییراتی رو درش ایجاد میکننند و از حالت اورجینال خارجش میکنند مثلا قفلش رو میشکنند و .. .
    ریستور به معنی عوض کردن فریمور هست حال میخواد اپدیت یا داونگرید باشه فرقی نمیکنه ! ...
    ............................
    3: رفیق به نیاز خودت ربط داره چون این دوتا هر کدوم بیشتر تو یه چیز تمرکز دارند گرچه ایپادتاچ رو بازی هم خیلی متمرکز شده
    ولی ایا برای چی میخوای ایپاد بخری ؟ ... برنامه ها و بازی ها و ... ؟ ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •