دقیقا همونطور هست ولی برای موسیقی مشکلی نداری چون با دوبار فشار دادن سریع میتونی پلی کنی تو هر حالتی که باشی!
شما دکمه پاور و هوم رو 20 ثانیه نگه دار از ریکاوری باید خارج میشه اگه نشد بهم بگو !
دقیقا همونطور هست ولی برای موسیقی مشکلی نداری چون با دوبار فشار دادن سریع میتونی پلی کنی تو هر حالتی که باشی!
شما دکمه پاور و هوم رو 20 ثانیه نگه دار از ریکاوری باید خارج میشه اگه نشد بهم بگو !
نه -- فکر می کنم بجز restore راه دیگه ای داشته باشی ...
سلام
من می خوام بدونم قیمت آیپاد تاچ 8 و 16 گیگ چنده ؟
تو تهران کجاها دارن ؟
گارانتی و ضمانت هم دارن ؟
کجا معتبر هست ؟
خیلی برام مخمخ
مرسی
نه محمد میشه از ریکاوری درووردش به راحتی ! همون روشی که گفتم رو امتحان کنید اگه نشد برنامه اش رو بهتون میدم تا از ریکاوری در بیاد !
تنها کاری که باید برای جیل برک بکنی دانلود یک برنامه 0.6 مگابایتی و کلیک بر روی یک دکمه هست. اون وقت می خوای 20 تومن جایش پول بدی؟ ۱۱ صفحه برنامه میشه 176 تا برنامه که به احتمال زیاد همش بازی هست. اپل 140000 هزارتا برنامه داره. شما می خوای خودت را محدود به 176 تا که خودت انتخاب نکردی بکنی؟ . بعدش می خوای چه کار کنی برای هر نصبی باید بری به یارو پول بدی؟
برو به انجمن تخصصی ایفون که آدرسش را در پایین دادم یک خورده زحمت بکش چندتا آموزش را بخون بعد با خیال راحت اون ۴۰ تومن را بذار تو جیبت و هم از آیپادت نهایت استفاده را ببر. تمام آموزشهای ایفون برای آیپاد تاچ صادقه.
تمام این چیزهایی که شما خواستی در آنجا موجوده. پیدا هم نکردی بپرس بچه ها بهت نشون میدهند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نشد!!!
چه برنامه ای azpz عزیز؟
سلام
دوستان عزیز
من آیپاد 8 گیگ با Firmware 3.1.2 رو دو روز پیش خریدم . حالا خواستم ببینم چه جوری جیلبریکش کنم ؟ اکثر آموزش ها رو که میخوندم اولش گفته بود ریستور کنید به ورژن 3.1.2 ! منظورشون از ریستور همون آپدیت کردن Firmware هست ؟ من که خودم 3.1.2 دارم که دیگه لازم نیست اون مرحله رو انجام بدم ؟
مثلا اگه من بخوام با نرم افزار redsnow جیلبریک کنم فقط همین نرم افزار 10 - 20 مگی رو بگیرم کافیه یا باید اون فایل Firmware 300 مگابایتی هم دانلود کنم .
یکی لطف کنه معنی اصطلاحی ریستور و کاستوم هم توضیح بده .
اکانت آیتونز هم نتونستم بسازم ! از UltraSurf هم استفاده کردم ولی باز مشکلم حل نشد ؟
بچه ها ipod 8 gig الان چنده؟
به نظرتون میارزه pspیم رو بفروشم ipod بگیرم؟؟؟(نظرتون رو بگید؛به خ.دم کار مداشته باشید)
1: داریوش اگه به DFU برده باشی این کارو بکنی 100% در بیاد ولی اگه 1 ثانیه اینور اونور تر بشه درست نیست باید دقیق انجام بدی !
10 ثانیه هوم و پاور رو نگه دار بعد پاور رو ول کن هوم رو نگه دار تا تو ایتونز بشناسه ! ببینم به پی سی که وصل میکنی دیگه ؟ اون قبلی رو هم باید به پی سی وصل باشه و ایتونز رو باز کرده باشی ! ... بکن ببینم چی میشه ! نشد باید از برنامه blackrain استفاده کنی !
..........................
2:الان شما که 3.1.2 هستید برنامه blackrain رو دانلود کنید و جیلبرک بکنید ! ...
کاستوم به فریموری گفته میشه که هکر ها و ... تغییراتی رو درش ایجاد میکننند و از حالت اورجینال خارجش میکنند مثلا قفلش رو میشکنند و .. .
ریستور به معنی عوض کردن فریمور هست حال میخواد اپدیت یا داونگرید باشه فرقی نمیکنه ! ...
............................
3: رفیق به نیاز خودت ربط داره چون این دوتا هر کدوم بیشتر تو یه چیز تمرکز دارند گرچه ایپادتاچ رو بازی هم خیلی متمرکز شده
ولی ایا برای چی میخوای ایپاد بخری ؟ ... برنامه ها و بازی ها و ... ؟ ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)