ببین تا 100 سالم بپرسی هر کی یه کتاب می گه در کل همه یکین آنقدر وسواس نشون نده.
ببین تا 100 سالم بپرسی هر کی یه کتاب می گه در کل همه یکین آنقدر وسواس نشون نده.
خود شما چی پیشنهاد میکنین چون این سوال رو منم دارم . من فیزیک اندیشه سازان رو دارم ولی حس میکنم تستاش کمی قدیمین و شاید با این تغییری که توی کنکور داره رخ میده در مورد نحوه سوال دادن چندان مارو با جو سوالات کنکور آشنا نمیکنه. حالا شما خودت نظرت چیه؟
اقا کتاب گاج سفید که تستای فیزیک پایه هست عالیه عالیه!!!
من تضمینش میکنم...سوالای سراسری و ازاد و ازمایشی سنجش توش هست...
به بهترین نحو هم شما رو با سوالای کنکور اشنا میکنه...
درسنامه هاش هم خیلی خوبن!البته درس نامه ها توی یه جلد دیگه که جوابها اون تو هستن چاپ شده!
سلام خدمت کنکوری های عزیز
من یه چند تا کتاب میخواستم معرفی کنید بهم ، البته میدونم تو کل این تاپیک هست ولی حوصله گشتن ندارم... شرمنده
اول از همه در مورد فیزیک ، تابستون فصل 1 پیش تموم شد و کل تست گاج سفید رو زدم ، ولی تست سخت خیلی کم داره ،، حالا میخوام یه کتاب بگید که سخت ترین سوالات توش باشه چون سراسری میخوام بالا 80 بزنم.....
دوم برای دیفرانسیل ، من خوشخوان و کلک معلم رو خوندم ، کلک معلم که آسونه خوشخوان هم نصف سوالهاش شبیه کنکور نیست اصلا ، حالا برای مکمل چی بگیرم بهتره ؟ رمزینه؟ده استاد؟
سوم بره عربی ، عربی ایاد فیلی رو بگیرم بسه یا در کنارش کتاب تستی بزنم ؟؟؟؟
ممنون.
فیزیک سخت:خوشخوان یا اندیشه فائق
دیفرانسیل:ده استاد من داشتم بدک نبود ولی در تمام دروس سوالای سراسری سال قبل رو مسلط بشی کافیه.
عربی:ایادفیلی+یه کتاب دیگه برای ترجمه می گن انرژی اتمی خوبه.
شما اول باید ببینید کتابه تست می خواید یا آموزش اگه تست می خواید گاج و قلم چی خوبن.
اگه آموزش می خوای رمزینه و خوشخوان می گن خوبه.
Last edited by GodFatherAmin; 21-09-2009 at 08:04.
اونایی که هی دنبال کتاب و بهترین کتابین:
شما اگه بدترین کتابا رو به بهترین وجه کامل بخورین! بهتر نتیجه میگیرین تا بدترین کتابا رو گاز بزنین و برین کتاب بعدی
یه سوال: این روزای آخر تابستون کسی درسم میخونه؟! من که دارم برای 10 مهر خودمو میکشم
من کتاب مثلثات انتشارات مدرسه بالاخره رسید دستم خیلی کتاب توپیه هر کی مثلثات دوست نداره اینو امتحان کنه
فقط حیف که 10 روزه تموم نمیشه!
منظورت منم؟؟؟..یه پست دندان شکن واست نوشتم ولی پاک شد.
این کتاب مثلثات چجوریه؟؟؟(اونایی که حال و حوصله دارن جواب بدن)
من مثلثاتم بد نیست ولی خوبم نیست..چند صفحه هست؟؟
سلام تروخدا یکی ریاضیات پایه خوش خوان وعکسشو بذاره هندسه نه حسابان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)