تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 940 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پس بالا خره بازي اومدو انتظار همه به سر رسيد. كساني كه بازي رو گرفتن بگن چه جوريه؟ چه تغييراتي كرده؟

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
    اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
    takkingame
    در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
    قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
    بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
    دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
    باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
    من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
    تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
    من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
    در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.

4. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

از بروبچز شیرازی کسی نگرفته؟

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
    اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
    takkingame
    در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
    قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
    بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
    دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
    باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
    من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
    تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم
    روش خوبیه ولی یه راه بهترم داره تو همین سایت لینکاشو گذاشتن فقط زحمت دان کردنش پایه خودمونه!!!

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
    من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
    در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.
    ولی در هر صورت نظر فیفا باز ها هم قابل احترامه و آنها هم حق انتخاب دارند و حتما دلایلی برای فیفا بازی کردن دارند

8. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تجریش که هنوز خبر ندارن بازی ریلیز شده!!

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم به زودی میام یه توضیحی در موردش بهتون میدم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان تکین بازی رو عرضه کرده یا نه؟؟؟؟

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت سرزمین هم ریلیز کرده
    توی اکثر شهرها هم نمایندگی داره
    برم ببینم گیرم میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •