پس بالا خره بازي اومدو انتظار همه به سر رسيد. كساني كه بازي رو گرفتن بگن چه جوريه؟ چه تغييراتي كرده؟
پس بالا خره بازي اومدو انتظار همه به سر رسيد. كساني كه بازي رو گرفتن بگن چه جوريه؟ چه تغييراتي كرده؟
من هم به تکین زنگ زدم و هم به وست که هر دو گفتن امشب آماده میشه ولی وست گفت شاید امشب آماده نشه
اگر دوستانی هستن که مثل من هول هستن و دوست دارن حتما امشب این بازی دستشون برسه میتونن با آیدی مدیر تکین گیم
takkingame
در یاهو مسنجر درخواست کنن که بازی براشون با پیک فرستاده بشه البته در تهران
قیمت هم مناسبه من خودم درخواست دادم و تا یکی دوساعت دیگه میرسه
بازی در دی وی دی ناین عرضه میشه
دلیل اینکه هنوز این بازی رو تو روشگاه نذاشته اینه که هنوز به مقدار زیاد تکثیر نکرده و حاضره اون تعداد محدود تکثیر شده رو به این صورت بفروشه
باور کنید من تبلیغشونو نمیکنم و فقط به این خاطر اینو نوشتم که دوستانی که مثل ن غجله دارن امشب لذت بازی کردن رو بتونن ببرن
من که حاضر نبودم تا ساعت 7 یا 8 صبر کنم بعد هم ببینم بازی اماده فروش نشده
تا 2 ساعت دیگه هم که بازی برسه دقیقا میام در مورد تیمهای حاضر در چمپیونز لیگ که لایسنس نشدن با دوستای که میگفتن همه لایسنس شدن بحث میکنیم
بچه ها واقعا اون كسي كه ميره فيفا بازي كنه به چه اميدي اين كار رو ميكنه وقتي كه يك بازي سراسر هيجاني و جذاب و ديدني كه درون مايه ي خود را كه همان احترام به مخاطب است رو حفظ كرده و واقعا چرا شركت ea ه ساختن بازي فوتبال ادامه ميده بازي كه در طول حدود 16-17 سال رشد روند تكنولوژي هنوز نتونسته كه شركت كونامي رو كه سال ها قبل از شروع به كار شركت ea در حال ساخت ادواري بازهاي فوتبال خود بود جلو بزنه وحتي در حد اون باشه.
من به عنوان كسي كه از pes1 , fifa98 به بعد همه ي شماره هاي اين بازي رو انجام داده ميتونم به شخصه اعلام كنم اون حس بازي فوتبال كه در pes يا همان we در طول شماره هاي قبل تا اين آخرين شماره در انسان بوجود مياره fifa به هيچ وجه قادر به ايجاد اين حس نخواهد بود.
در واقع در pes شما بازي ميكنيد و زمان نگاه ميكند ولي در fifa زمان بازي ميكند در حالي كه شما تنها ناظريد.
روش خوبیه ولی یه راه بهترم داره تو همین سایت لینکاشو گذاشتن فقط زحمت دان کردنش پایه خودمونه!!!![]()
ولی در هر صورت نظر فیفا باز ها هم قابل احترامه و آنها هم حق انتخاب دارند و حتما دلایلی برای فیفا بازی کردن دارند
بازی به دستم رسید دارم نصب میکنم به زودی میام یه توضیحی در موردش بهتون میدم
دوستان تکین بازی رو عرضه کرده یا نه؟؟؟؟
شرکت سرزمین هم ریلیز کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی اکثر شهرها هم نمایندگی داره
برم ببینم گیرم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)