تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 1138 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.

نرمی کادیلاک سویل واقعا حیرت آوره...کسانی که با سفتی فنرهای شمش (مثل فنر های عقب بیوک و نوا و کامارو و...) آشنا هستند میدانند که نمیشه انتظار نرمی خاصی از آنها داشت و باید حتما از فنر های گرد و مارپیچ استفاده کرد مثل عقب کاپریس..اما توی کادیلاک سویل این نرمی با وجود داشتن فنر شمش که قدرت مانور بالاتری به ماشین میدهد واقعا ستودنی است..اولین باری که سوار سویل شدم و نرمی آم را دیدم باور نمیکردم فنر عقب آن شمش است..!!خودم زیر ماشین را چک کردم تا مطمعن شوم!!اما حالا توی پراید و پژو که همه فنرهایشان گرد است و کمکهای خوبی هم روی آنها نصب شده واقعا سفتی آن دست کمی از پیکان ندارد..حتی زانتیا که دوستم داشته و میگفت نرمی یک کامارو و سواری که یک آمریکایی مثل بیوک میدهد بسیار بهتر از یک زانتیا مدل روز است!!
  2. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکته جالب اینه که کادیلاک سویل در آمریکا ارزش فوق العاده بالاتری نسبت به یه کاپریس داره !!! اما در ایران زیاد بهش توجه نمیشه..

کادیلاک ماشینیه که تو زمان خودش، رئاسای مملکت ها رو باهاش جابجا می کردن.. اما میشه گفت کاپریس ماشین عمومی بوده..

4. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالش 5% هست من قبلا قصد خريد مكوان داشتم حتي رفتم ديدم هم پوسيدگي زياد داشت و جلو پنجره+شيشه جلو+داشبوردو پلاك قديم و كلي خرجو..... گفته بود 5 تومن به هزار بدبختي تا 3 تومن پايين تر نيومد تازه موتور و گيربكسشم خرج داشت

سلام.
    تشکر از همراهی شما..من فکر میکنم طرف کمی زیاد از حد سخت میگرفته چون با این اوصاف که فرمودید نباید بیشتر از 1 تومان قیمت داشته باشد..البته تعداد کمتر مک وان به نسبت کامارو و پونتیاک شاید این بالاتر بودن قیمت را توجیح کند..
  6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

احتمالش 5% هست من قبلا قصد خريد مكوان داشتم حتي رفتم ديدم هم پوسيدگي زياد داشت و جلو پنجره+شيشه جلو+داشبوردو پلاك قديم و كلي خرجو..... گفته بود 5 تومن به هزار بدبختي تا 3 تومن پايين تر نيومد تازه موتور و گيربكسشم خرج داشت

سلام.
    تشکر از همراهی شما..من فکر میکنم طرف کمی زیاد از حد سخت میگرفته چون با این اوصاف که فرمودید نباید بیشتر از 1 تومان قیمت داشته باشد..البته تعداد کمتر مک وان به نسبت کامارو و پونتیاک شاید این بالاتر بودن قیمت را توجیه کند..
  8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

هم تعدا كم بودن باعث بالاتر بودن قيمت مكوان نسبت به بقيه هست و اينكه هميشه ماسل هاي فورد از بقيه ماسل ها گرونتر بوده حالا يه سوال ماسل بالاتر از SHELBY GT500 1967 ديديد؟ كه باز فورد هست به نظر من دركل فورد در رده اول قرار داره

10. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

بله حق با شماست..توی فیلمهای آمریکایی هم اکثرا فورد موستانگ سوار میشوند و فروش بیشتر موستانگ توی این چند سال اخیر هم جذابیت بیشتر آن را نشان میدهد..البته توی ایران مشکل کمبود قطعات باعث شده کمتر سراغی از آن بگیرند..shelby cobra نه تنها در زمان خودش بلکه هنوز هم در رابطه با شتاب بالا و قدرت موتو توانایی رقابت تنگاتنگی با حریفان قدر قرن 21 دارد...البته تعداد بسیار کم آن و قیمت وحشتناکی که دارد واقعا از آن یک خودروی کلکسیونی ساخته..در یک حراجی آمریکا یک شلبی را یک میلون دلار فروختند..البته این مدل تازه بازسازی شده بود!!!واقعا تفاوت میلون ما با میلون آنها زمین تا آسمان است!!
  12. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

بله كامارو جان من تعدادي عكس از يك شلبي 1967 دارم كه تمام داخل آن به روز شده از آمپرها تا سردنده و صندليها و تودوزي و رنگ خيره كننده آن و در آخر اون هيولايي كه زير اون كاپوت نهفته هست فردا چندتا از عكساش رو ميزارم كه از امارات به پول ما 180 ميليون تومان به فروش رفته
    Last edited by رضا صادقی; 27-12-2009 at 00:48.

14. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب شلبی بعد از سالها گذر عمر در کنار آخرین شاهکار خودش..موستانگ کبرا..

16. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

و این هم یک شلبی کبرا 1967...واقعا بعد از 42 سال که از عمر این جواهر گذشته چه کسی میتواند آن را ببیند و تحسین نکند؟

18. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بابا این ماشینها آخرشن!
    من نمیدونم چرا داخل ایران بعضی از مردم این خودروها رو درک نمیکنن!
    ====
    چند وقت پیش یکی از دوستانم رو سوار الدزمبیل کردم گفت این ماشین چیه برو تحویلش بده دیگه عمرشو کرده!چون دوست قدیمی ه من بود چیزی بهش نگفتم وگرنه.....

20. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •