بچه های اصفهان اینقد بی معرفت نبودنا
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
بچه های اصفهان اینقد بی معرفت نبودنا
من پارسال از شاتل سرویس داشتم این تنظیمات روش مونده –حالا واسه پیشگامان به جز vpi ,vci که گفتید 8 و 32 بدم و تغییر یوزر و پسورد کاره دیگه ای باید بکنم ؟
این vpi , vci قبلا واسه شاتل 0 و 35 بود –این یعنی برا پیشگامان فرق داره یا بزارم همون بمونه ؟آی پی چی؟عوض نکنم|سابنت ماسک؟همین بمونه؟زنگ بزنم پشتیبانی اینا رو نمیگه با توجه به اینکه مودمو از خودشون نخریدم؟پول بدم بیام برام وصل کنند یا خودم میتونم ؟همین طور آدرس dns ?
IP Address 192.168.1.1
Subnet Mask 255.255.255.0
DHCP Server Enabled
DHCP Client Table IP Address
192.168.1.2
Wifi
Wireless Enabled
Band 802.11 b+g
Mode AP+WDS
Broadcast SSID Enabled
root
Status Enabled
SSID ALI
Authentication Mode Auto
Encrypt Mode WEP
Key Length 64bits
Key Format ASCII
Encrypt Key1 21788
Use 802.1x Authentication Disabled
vap0
Status Disabled
vap1
Status Disabled
vap2
Status Disabled
vap3
Status Disabled
Interface VPI/VCI Encap Protocol IP Address Gateway Status
Internet_R_0_35 0/35 LLC PPPoE down 0sec / 0sec
چیزی که شما باید عوض کنید : vpi , vci و پسوردتون هست . یوزرنیم همون شماره تلفن شماست .
192.168.1.1 مربوط به مودم میشه و ثابته .
با توجه به مدل مودمتون میتونید از راهنمایی دوستان توی همین انجمن استفاده کنید و احتیاجی نیست کسی براتون مودم را تنظیم ( به اصطلاح کانفیگ ) کنه .
توی تاپیک " راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم " درمورد راه اندازی مودم بپرسید راهنمایی تون میکنند .
خوب من که ندارم نمیشه از جواز کس دیگه ای استفاده کرد شماره خودم رو بدم
میشه . چرا نشه ؟
من adsl میخواستم بگیرم ( 1 مگ ) همینکار رو کردم
ای بابا چرا هیچکس جواب نمیده.عجب تایپیکیه ها.کسانی که پارس دارن شبا با چه سرعتی دان میکنن؟راهی هست سرعت بهتر شه.من مخابرات ولی عصرم شبا 400 تا 600 مگ دان میکنن.
متاسفانه خیر.هنوز سرویس صبانت درست نشده.من هم شبها حدود 200 مگابایت بیشتر نمیتونم دانلود کنم. زنگ زدم پشتیبانی گفت تا آخر ماه درست میشه ولی حرفای اینا حرفای صد من یه غازه.چند روز دیگه صبر میکنیم اگه درست نشد باید یه کاری بکنیم![]()
دوستانی که صبانت دارن احساس نمیکنن یه کم خوره ی ترافیک داره؟! من پیش از نداگستر شاتل داشتم با توجه به تجربه ی شاتل احساس میکنم ندا ترافیکو میخوره.ضمن اینکه خیلی جالبه.برای 3 ماه میگن 5 گیگابایت ترافیک اونوقت 5000000 کیلوبایت میدن یعنی حدودا 4.7 گیگابایت.دوستانی که در زمینه های فقهی و شرعی صاحب نظر هستند بگن این کار اسمش چیه؟؟یا بگن که انشالله جدیدا هر مگابایت 1000 کیلو بایت شده و هر گیگابایت 1000 مگابایت!!!طبق تعاریف جدید صبانت!!!![]()
معمولا سرعت شبانه پارس خوبه ولی متغیره . من سرویس ا مگ پارس دارم و سرعت دانلودم حتی به 230 هم رسیده . ولی به طور معمول با 100 تا 140 دانلود دارم .
دیشب پیشگامان از 1 تا 7 مجانی بود!!!!!!!!!!!
به نظرتون دوباره تمدید میکنند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)