كلا فاتحه وي پي ان رو بايد خوند، مشكل از سرور وي پي ان شماست
كلا فاتحه وي پي ان رو بايد خوند، مشكل از سرور وي پي ان شماست
Last edited by urumchi; 11-11-2011 at 13:20.
با 60k دانلود کنی که خوبه !!
مگه سرعت شما 256 نیست؟
Xpan!!
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: اروميه
???
--------------------------------------------------------------------
128 پارس آنلاین ساعت 10 شب
![]()
همین الان متوجه شدم .....
![]()
Last edited by AliBaMaram.13; 12-11-2011 at 22:17.
اي كاش مخابرات هم از اين كارها مي كرد گاهــي !
بنظر ميرسه با توجه پهناي باند من،AliBaMaram.13 و milad_heartsick داشتن پهناي باند بالاتر از 0.9 مگابيت در استان به نوعي ممنوع شده
Last edited by urumchi; 12-11-2011 at 22:57.
عجب! منم توربو دارم تقریبا شرایط مشابه شما رو دارم.
![]()
توجه توجه این نتیجه تست دیسکاوری مکس هست بشتابید بشتابید
زنگ زدم می گم سرعت من خیلی پایینه میگه از فایروال و انتی ویروس و چیز پی ان و نویز رو خط هستراستم می گه بیچاره چیکارکنه اخه اون موقعی که من توربو داشتم و با 120 110 تا دان می کردم انتی ویروس نداشتم انتی بیوتیک میزاشتم تو دی وی دی رامم. فایروالم که تازه دادم کشیدن دور کیسم , چیز پی انم که اونموقع اختراع نشده بود نویزم تازه اومده اونموقع رفته بود خدمت سربازی
Last edited by milad_heartsick; 13-11-2011 at 01:17.
یه مدتیه مکس نت خوابیدههمین الان هم یه ساعتی قطع بود نمیدونم دوستان دیگه هم که از آنا و مخابرات و ... دارن هم به همین شکل بوده یا نه ؟
پ ن : دوستان من دنبال نقشه محدوده مراکز مخابراتی هستم یا حدود خیابون ها رو معلوم کنه به این صورت که مثلا محدوده مرکز وحدت کجاست و کدوم خیابون ها رو تحت پوشش قرار میده چیزی میشه پیدا کرد ؟
از دیروز صبح تا عصر پهنای باند مکس نت بسیار پایین اومد بطوری که اصلا" نمیشد با سایتهای پرداخت کار کرد . بعدش هم کلا" اینترنت قطع میشه . امروز هم همین وضعیت حاکم هست ولی فرقش این بود که اول قطع شد بعد خراب شد .
آیا دوستان پارس آنلاین - مخابرات- شاتل- شانت-آناو... هم همین وضعیت رو دارن؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)