تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 350 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازی هایی که فقط توش موس به کار بیاد رو میشه بازی کرد ولی دکمه نه!
    یه پیشنهاد :یه تاپیک نمیشه زد که بازی های فلشی رو که گوشی جواب میده رو توی اون بزاریم؟؟؟
    من هنوز مشکلم حل نشد
    dump fileهم میده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان یعنی چون تو سال 2008 هستیم و پست 2008 مال شما شد براتون شانس میاره ؟ !!!!
    اگرم بیاره اینجا تاپیک هک uiq3 هست نه تاپیک شانس
    میتونی بری تو فروم شانس و توی تاپیک شانس توی پست 2008 اون اینی که گفتی رو بگی بیشترم براتون شانس میاره !
    -----------
    آقا حسین من یه برنامه دارم که میشه فایل های exe را هک کرد اما رو این جواب نمیده همچین چیزی برای فایل های sis نیست؟
    راستی آقا حسین fire fox هم رو p1 نصب میشه اگه flash رو تو اون باز کنیم بازم دکمه ها کار نمی کنن؟

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

الان یعنی چون تو سال 2008 هستیم و پست 2008 مال شما شد براتون شانس میاره ؟ !!!!
    اگرم بیاره اینجا تاپیک هک uiq3 هست نه تاپیک شانس
    میتونی بری تو فروم شانس و توی تاپیک شانس توی پست 2008 اون اینی که گفتی رو بگی بیشترم براتون شانس میاره !
    -----------
    آقا حسین من یه برنامه دارم که میشه فایل های exe را هک کرد اما رو این جواب نمیده همچین چیزی برای فایل های sis نیست؟
    راستی آقا حسین fire fox هم رو p1 نصب میشه اگه flash رو تو اون باز کنیم بازم دکمه ها کار نمی کنن؟

منظورات resorce hacker هستش؟ نه نمیشه.
    شما میخواین چیکار کنید فاییلهای sis رو؟

فایرفاکس؟ من تاحالا ندیدم؟ نکنه جاوا هستش؟ اگه آره بی خیالش شید.چون جاوا هیچ قدرتی برای مانور نداره!

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بعد از هک گوشیم و ریختن موفقیت آمیز چند نوع برنامه از جمله vitual keyboard, phone media player skin changer , walkman2 متوجه شدم که پوشه control panel دیگه وچود نداره. گوشی رو روشن خاموش هم کردم ولی جواب نداده. کمکم کنید. با تشکر
    مال منم همینجور شد علاوه بر این مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرد یهو.
    یعنی روزی دو بار باید شارژ کنم

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای این مشکل ما کسی جوابی نداره؟
    حسین آقا...
    سلام ببخشید اگر باعث خون و خون ریزی نمیشه من یه سوال دارم:
    هک ها رو چطور باید به حالت اول برگردوند؟ یعنی حالت کارخانه.
    خوب میدونم اگر ریست یا فرمت اینترنال دیسک انجام بدم همه هک ها میپره ولی اگر یه هک خاص رو بخام برگردونم چی؟ مثلا یکی از این پک های آیکون رو ریختم . حالا به همون مسیر میرم که پاکش کنم ولی میگه این فایله سیستمیه و دسترسی نداری.
    ؟؟؟

فكر كنم با استفاده از درايو z بشه كاري كرد و فايل هاي اصلي رو جايگزين كرد يا اسم فايلي كه مي خواي پاك كني رو تغيير بده و بعد پاك كن
    میشه بگی دقیقا چطوری؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

9

منظورات resorce hacker هستش؟ نه نمیشه.
    شما میخواین چیکار کنید فاییلهای sis رو؟

فایرفاکس؟ من تاحالا ندیدم؟ نکنه جاوا هستش؟ اگه آره بی خیالش شید.چون جاوا هیچ قدرتی برای مانور نداره!
    آره همین نرم افزار رو می گفتم با اون رو فایل های Exe,dll,cpl میشه تغییرات خوبی داد اگه میشد دکمه ها رو برای خود Opera آف کرد اون وقت تو بازی های فلش شاید کار می کرد آخه تا یه دکمه می زنی Opera واکنش نشون میده این واکنش رو اگه قطع کنیم شاید بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کمک : من بعد از هک گوشی نسخه 5 آیفون لاک رو نصب کردم همش میگه 3 تا مسیج داری ولی کل این باکس و اوت باکس و... خالی است
    چیکار کنم ؟

(من هر دفعه گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال 6 ماه پیش هست برام میاد چیکار کنم دیگه نیاد ؟)

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام
    اقا جدید ترین روش هک برای 1p چه روشیه ؟ اسون شده یا نه؟

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

یکی نیست جواب بده من چیکار کنم از همون روش قبلی برم یا روش تازه ای اومده اگه کسی میدونه کمکم کنه ؟
    چون من تا حالا گوشیمو هک نکردم ؟
    ساین کردنم بلد نیستم .
    کمک
    کمک

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کمک : من بعد از هک گوشی نسخه 5 آیفون لاک رو نصب کردم همش میگه 3 تا مسیج داری ولی کل این باکس و اوت باکس و... خالی است
    چیکار کنم ؟

(من هر دفعه گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال 6 ماه پیش هست برام میاد چیکار کنم دیگه نیاد ؟)
    اون مشكل اولت ماله خود برنامه آيفون لاكه ، چون هنوز نسخه اصلي با ورژن 1 نيومده هنوز يه سري مشكلات داره كه به نصبش نمي ارزه. در مورد مشكل دومت هم اون اس ام اس هايي كه دليوري ريپورتش وياد پاك كن فكر كنم درست بشه

سلام
    اقا جدید ترین روش هک برای 1p چه روشیه ؟ اسون شده یا نه؟
    از اين روش ديگه ساده تر چي مي خواي؟ نترس بابا ما كه با اولين روش هك كرديم بعدش هم كلي مد و هك انجام دادم هيچ مشكلي نداشتم . شما هم پست اول همين تاپيك رو بخون و همين الان انجام بده

11. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •