یه پیشنهاد :یه تاپیک نمیشه زد که بازی های فلشی رو که گوشی جواب میده رو توی اون بزاریم؟؟؟
من هنوز مشکلم حل نشد
dump fileهم میده![]()
یه پیشنهاد :یه تاپیک نمیشه زد که بازی های فلشی رو که گوشی جواب میده رو توی اون بزاریم؟؟؟
من هنوز مشکلم حل نشد
dump fileهم میده![]()
الان یعنی چون تو سال 2008 هستیم و پست 2008 مال شما شد براتون شانس میاره ؟ !!!!
اگرم بیاره اینجا تاپیک هک uiq3 هست نه تاپیک شانس
میتونی بری تو فروم شانس و توی تاپیک شانس توی پست 2008 اون اینی که گفتی رو بگی بیشترم براتون شانس میاره !
-----------
آقا حسین من یه برنامه دارم که میشه فایل های exe را هک کرد اما رو این جواب نمیده همچین چیزی برای فایل های sis نیست؟
راستی آقا حسین fire fox هم رو p1 نصب میشه اگه flash رو تو اون باز کنیم بازم دکمه ها کار نمی کنن؟
منظورات resorce hacker هستش؟ نه نمیشه.
شما میخواین چیکار کنید فاییلهای sis رو؟
فایرفاکس؟ من تاحالا ندیدم؟ نکنه جاوا هستش؟ اگه آره بی خیالش شید.چون جاوا هیچ قدرتی برای مانور نداره!
مال منم همینجور شد علاوه بر این مصرف باطریم به شدت افزایش پیدا کرد یهو.
یعنی روزی دو بار باید شارژ کنم![]()
برای این مشکل ما کسی جوابی نداره؟
حسین آقا...
میشه بگی دقیقا چطوری؟
آره همین نرم افزار رو می گفتم با اون رو فایل های Exe,dll,cpl میشه تغییرات خوبی داد اگه میشد دکمه ها رو برای خود Opera آف کرد اون وقت تو بازی های فلش شاید کار می کرد آخه تا یه دکمه می زنی Opera واکنش نشون میده این واکنش رو اگه قطع کنیم شاید بشه
کمک : من بعد از هک گوشی نسخه 5 آیفون لاک رو نصب کردم همش میگه 3 تا مسیج داری ولی کل این باکس و اوت باکس و... خالی است
چیکار کنم ؟
(من هر دفعه گوشیمو روشن میکنم 3 تا دلیوری ریپورت که مال 6 ماه پیش هست برام میاد چیکار کنم دیگه نیاد ؟)
سلام
اقا جدید ترین روش هک برای 1p چه روشیه ؟ اسون شده یا نه؟
یکی نیست جواب بده من چیکار کنم از همون روش قبلی برم یا روش تازه ای اومده اگه کسی میدونه کمکم کنه ؟
چون من تا حالا گوشیمو هک نکردم ؟
ساین کردنم بلد نیستم .
کمک
کمک
اون مشكل اولت ماله خود برنامه آيفون لاكه ، چون هنوز نسخه اصلي با ورژن 1 نيومده هنوز يه سري مشكلات داره كه به نصبش نمي ارزه. در مورد مشكل دومت هم اون اس ام اس هايي كه دليوري ريپورتش وياد پاك كن فكر كنم درست بشه
از اين روش ديگه ساده تر چي مي خواي؟ نترس بابا ما كه با اولين روش هك كرديم بعدش هم كلي مد و هك انجام دادم هيچ مشكلي نداشتم . شما هم پست اول همين تاپيك رو بخون و همين الان انجام بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)