30 درجه
حالا بنظرتون فشردگی هوا در هر سه حالت در کدام قسمت داخل لاستیک بیشتره ؟
نزدیک سطح تماس با زمین یا نزدیک به رینگ ؟
30 درجه
حالا بنظرتون فشردگی هوا در هر سه حالت در کدام قسمت داخل لاستیک بیشتره ؟
نزدیک سطح تماس با زمین یا نزدیک به رینگ ؟
سلام به اهالی تاپیک موتور سیکلت
بچه ها برادرم یه موتور هاندا CGL 125 خریده 1و500
اینا واقعا ژاپنی هستن؟
خیلی ممنونم
سلام علیکم به همگی
چطوری پیرمرد ،خیلی با حالی
بچه ها آب بندی موتور ویو چطوریه ؟
باتشکر
روش خرید و نگهداری موتورسیکلت صفر کیلومتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من باتری ژل مارک انرژی روی موتور تکتاز استارتی ام انداختم بعد از دو روز شارژش تموم شد و دیگه شارژ نشد بعد به گفته فروشنده اش توش آب ریختم تا برام حکم باتری اسیدی رو پیدا کنه ولی دریغ از شلنگ تخلیه آب باتری!خلاصه آب باتری رو تمام قسمت های موتور ،روی پوسته سیلندر ریخت و من بعد ها متوجه پوسیدگی ها شدم حالا میخوام یه باتری برای موتورم بخرم از آب باتری خسته شدم چه نوع باتری خشک بگیرم؟
سلام
باید درست مشخصات موتورتون رو قید کنید . مثل آمپر و نوع سیستم جرقه زنی و... اگر پولسار بود سی.دی.آی و 10 آمپریست ، پس من "رپیدو" رو پیشنهاد می دادم.
ضمن اینکه از جایی خرید کنید که گارانتی محصول داشته باشه و به حرف های بی اساس گوش نکنید .
ـــــــــ
چه حرفایی ؛ باتری ژل رو آب می ریزن . پس از فردا باید بریم تو آلکالاین و باتری لیتییومیم آب بریزیمالبته تف غلظتش بیشتر و اسیدشم کمک کننده
تکتاز 125 سی سی استارتی مدل 89 تو دفترچه اش توشته بود که باتری 6.5 یا 6 آمپر میخوره که همون هفته اول باتریش از کار افتاد باتریش مارک tayko بود فکر میکنم...استارت موتورم مارک انرژی هستش . من این باتری ژل مارک انرژی (7آمپر 12ولت) رو که انداخته بودم مثل بمب برام کار میکرد هنوزم بعد از 6ماه مثل روز اولش کار میکنه ولی تنها مشکلم با آب باتری که از باتری ام سرازیر میشه .خواهشن یه باتری خشک خوب و برام معرفی کن فکر کنم برق موتورم 7 آمپر باشه
نمی دونم تابحال به حلقه های لاستیکی که کف خیابونها ریخته دقت کردید ؟
مال طلق جلوی سی.جی 1225 ها یا شایدم حتی پولسار و ... باشه . جالبکه که چقدر زیاد هستند . اما دیروز تقاطع کریمخان بعد از پل هوایی کنار خیابون یک نصفه کلاه دیدم
نصفه ی یک کلاه مدل پلاستیکی که قرار بوده محافظ سر یک موتور سوار باشه .
فردا شاید استخوانی ...نصفه جنازه ای ... چیزی دیدم ... اینو گفتم که بگم اگر کار ضروری در شهر ندارید از موتور سواری در ایام روز پرهیز کنید هم بخاطر اشعه UV که از لباستون هم عبور می کنه ، گرما ، راننده های عصبانی و هم ایام تظاهراتهای سیاسی خرداد و تیر
هیچ می دونستید موتورسواری کردن در انگلیس چند مرحله داره و به موتورسیکلت شما پلاکی با حرفی می چسبونند که مهارت شما در اون درجه بندی شده ؟
مثلا باید برای مرحله اول 125 سی.سی و مرحله دوم کمتر از 33 اسب بخار برونید بمدت دو سال
بهمین خاطر روی موتورسیکلت شما کیت مهار کننده ای نصب شده که تنها اجازه 33 اسب بخار رو می ده
در فرانسه هم قانونی تصویب شده که رانندگی موتورسیکلت با توان بیش از 100 اسب بخار در اون ممنوعه . جالبکه اتحادیه اروپا این قانون رو منطقی و "عقلانی" ندونسته و از فرانسه خواسته تا این قانون رو کنار بگذاره تا مسافرتهای اروپاییان به این کشور با مشکل مواجه نشه
فکرش رو بکنید آدم با موتورسیکلتش تو دامنه های سر سبز آلپ و مسیرهای پر از جنگل و دریاچه های بکر و ... رانندگی کنه ... دیگه کی می خواد بیش تر از 50 کلومتر در ساعت رانندگی کنه . با اونهمه قهوه خونه و رستورانها و رفقای موتورسوار ...
سلام.
مسیری را که عصرها از کار برمیگردم، حد فاصل سیدخندان تا میدان رسالت. یک روز 3 تا حلقه ی لاستیکی و خورده شیشه های اون در همین فاصله کم، روی زمین ریخته شده بود و برای یک مورتور سوار این صحنه ها میتونه به عنوان یک شوک باشه.
اگر موتور سوار می شوید اون در قابلمه را به طلق آویزون نکنید. اونو ساختن که روی کله ی مبارک قرار بدید نه اینکه از یه جای دیگه آویزونشون کنید.![]()
یه سوال الان موتورم را گرفتنند اگه هنگام گرفتن در برم چی می شه اگه پلاکم را بردارن چی می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)