من به خلبان ايلوشين حق ميدم چون V1 رو رد کرده بود و راهي به غير از بلند شدن نداشت اما با اون موتور آتيش گرفته ميخواست چيکار کنه از طرف ديگه باند هم داشت تموم ميشد.
اون هم fokker 100 بود که دمش کنده شد اگر توجه کرده باشي نزديک بود بدنه هواپيما هم از وسط 2تا بشه.
خيلي وحشتناک بود.
dani جان امیدوارم فک نکنی میخوام کل کل کنم ها فقط برای روشن شدن مطلب عرض میکنم:
1 - جریان سقوط اون DC-9-81 که دمبش کنده شد اینه:
این فیلم کاملترشه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا آپلود کردم:
کد:
گزارش اینجاست:
کد:
PDF کامل گزارش:
کد:
خلاصه اینکه در تاریخ 19 جون 1980 ساعت 18:49 فرودگاه بین المللی YUMA در آمریکا (KYUM) این DC-9 به رجیستریشن N1002G پس از یه پروازآزمایشی با 3 سرنشین برای نشون دادن قابلیت این هواپیما بدون فشار هیدرولیک پس از دوبار تلاش ناموفق بار سوم در باند 21R با سرعت 175 نات 1831 پا قبل از آستانه باند تاچ داون میکنه اونم با سرعت عمودی 700 تا 800 پا در دقیقه! قبل از نشستن چرخ جلو معکوس موتور اعمال میشه و ... بفیه شو دیدین. بعدش با دو تا جرثقیل 50 تنی سعی میکنن تکه های کنده شده رو جمع کنن که در خلال همین امر یکی ازونا بازوش میشکنه و روی بقایای بدنه می افته! خلاصه علت خطای خدمه هستش البته همشون صحیح و سالم میمونن.
اگر درمورد اون Tupolev TU-134 هم لازم هست توضیح بدم. دوست گلم میدونی من چند صد ساعت با این هواپیما تو فلایت سیمولاتور 2004 پرواز کردم؟ مطمئن باش با یه نگاه تشخیص میدم. اینم فایلش برا دانلود:
کد:
این بالایی اینه در اصل:
کد:
این هم هست. مجانیه و از پولیش بهتره!
کد:
دانلودهای مختلفی براش هست تو سایت معظم
کد:
بله! این هم جالبه!
2 - جریان Tupolev TU-134:
این فیلم کاملش:
کد:
گزارش اینجاست:
کد:
تاریخ 10 جولای 2006 اوکراین پایگاه هوایی UKFG ، توپولف 134 با 20 سرنشین که همه سالم موندن!!!
فقط سه تا افسر نیروی دریایی زخمی شدن. هواپیما حامل آدمیرال ولادیمیر مازارین بوده
کد:
علت برخورد پرنده با موتور یک!