تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 607 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

سلام
    دوستان من بد فرم تازه کارم ولی تمایل دارم که به عنوان هابی این گیم رو بخرم و یواش یواش حرفه ای دنبالش کنم
    لطفا راهنمایی می کنید که در حال حاضر بهترین ورژن و کاملترین ورژن کدومه؟ ور از کجا می شه تهیه کرد و چند می باشد قیمتش؟
    ترجیحا ورژنی باشه که از گرافیک بالایی برخوردار باشه...من سیستم خوبی دارم.
    سلام . خوش اومدی. اما همون طور که دوستان گفتن این برنامه نه گیم هست و نه بازی یا هر چیز دیگه... فقط گرافیکی بودن این برنامه با بازی های رایانه ای مشابه هست...
    البته ناراحت نشید ولی شما اولین نفری نیستید که این شبیه ساز رو بازی خطاب می کنید...
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام . خوش اومدی. اما همون طور که دوستان گفتن این برنامه نه گیم هست و نه بازی یا هر چیز دیگه... فقط گرافیکی بودن این برنامه با بازی های رایانه ای مشابه هست...
    البته ناراحت نشید ولی شما اولین نفری نیستید که این شبیه ساز رو بازی خطاب می کنید...
    موفق باشید.
    والا عرض کردم که در حد مرسدس بنز مبتدی هستم...هرچند می دونستم بهش شبیه ساز پرواز هم میگن ولی چون تو سایت خود مایکروسافت رو بخش games هستش من هر دواسم رو خطاب می کردم و فکر نمی کردم که تفاوت فاحشی بین این ها باشه.
    در ضمن نه قیمت دادید نه فرمودید از کجا بخرم! من در شهرستان هستم و ترجیح می دم که آنلاین بخرم!
    یه ورژنی دیده بودم که که کتاب فارسی هم داشت...البته فروشنده ها می گفتند که چند تا خریدیم و خوب نبود همشون ایراد داشتند ما هم مرجوع کردیم..!!! قیمتش هم می گفتند حدود 19 بود.!!!
    آیا تنها راهی که من وارد این قصیه شم خوندن دونه دونه پست های این تاپیک هست در این 190 صفحه؟ یا راهی مدون تر و سر راست تر هست...راستش اوایلش خیلی خوب بود...ولی سر درد گرفتم..!!! چون خیلی پست ها حاوی اطلاعات خاصی نیست...!! الیته چند تا از document ها رو دانلود کردم و مشغول مطالع هستم..!! آثا راهی مثه 1 ... 2... 3... 4..... هست؟
    Last edited by joopin; 25-01-2010 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

والا عرش کردم که در حد مرسدس بنز مبتدی هستم...هرچند می دونستم بهش شبیه ساز پرواز هم میگن ولی چون تو سایت خود مایکروسافت رو بخش games هستش من هر دواسم رو خطاب می کردم و فکر نمی کردم که تفاوت فاحشی بین این ها باشه.
    در ضمن نه قیمت دادید نه فرمودید از کجا بخرم! من در شهرستان هستم و ترجیح می دم که آنلاین بخرم!
    یه ورژنی دیده بودم که که کتاب فارسی هم داشت...البته فروشنده ها می گفتند که چند تا خریدیم و خوب نبود همشون ایراد داشتند ما هم مرجوع کردیم..!!! قیمتش هم می گفتند حدود 19 بود.!!!
    بله. شما درست می گید. من توی چند صفحه قبل به یکی از دوستان گفته بودم که این تاپیک جزو تاپیک های بازی هاست ولی تنها شباهتش به بازی ها گرافیکی بودن اون هست. به هر حال من به این دلیل نمی گم بازی خطاب نکنید که تعصب خاصی روش داشته باشم. قبلا هم گفتم شما هر چی که دوست داشته باشید می تونید خطاب کنید ولی هدفم اینه که دیدتون به این نرم افزار مثل بازی نباشه. یعنی انتظار هیجانی بودن مثل بازی Need for Speed یا Call of Duty یا کانتر و ... نداشته باشید... چون ممکنه از این نرم افزار برای همیشه زده بشید... البته اگر قبل از این تجربه استفاده از این نرم افزار رو نداشته باشید...
    خلاصه قصدم جسارت یا توهین نبود. همون طوری که توضیح دادم حساسیت افراد این تاپیک به کلمه "بازی" به خاطر این هست که تفاوتهایی بین بازی و این نرم افزار وجود داره...
    اون نسخه ای که فارسی هست نسخه نوین پندار هست. من کمتر دیدم کسی راضی باشه از این نسخه... خودم هم تابه حال از این نسخه استفاده نکردم و ترجیح می دم نسخه اصلی رو اجرا کنم تا فارسی... نسخه نوین پندار رو هم از داخل همین سایت می تونید خریداری کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by mro229; 25-01-2010 at 18:54.

4. 3 کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز

ضمن خوش آمد گویی به شما میخواستم به شما چند پیشنهاد بکنم

اول این که اصلا از نسخه های فارسی خریداری نکنید چه ورژن FS9 و چه FSX

دوما این که سعی کنید از نسخه FS9 هر چند که از نسخه FSX قدیمی تر هست ولی امکانات بیشتری رو روش میتونید

داشته باشید

( البته اگر هر 2 این ها رو هم نصب کنید بهتر هست )

به این دلیل میگم که بعضی از برنامه ها روی اولی نصب میشه و روی دومی نه و بر عکس

و پیشنهاد آخر برای خرید هست معمولا FSX معمولی 2 الی 3 تومن هست و پک اضافه کننده هم که به روز میشه و

sp2 رو بهش اضافه میکنه همون 2 تومن هست و قیمت FS9 هم اگر با سی دی بخواین 4 عدد سی دی داره معمولا

4 تومن هست و یک دی وی دی هم هست که 3000 تومان هست

البته برای این که تبلیغ نشه من لینک نمیدم اما اگر خواستین Pm یا پیغام خصوصی بدین تا راهنمایی تون کنم

6. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

راستی دوستان یادم رفت بگم

من قسمت اول آموزش رو دارم آماده میکنم

امشب ویا فردا میزارم

موفق باشید

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

والا عرض کردم که در حد مرسدس بنز مبتدی هستم...هرچند می دونستم بهش شبیه ساز پرواز هم میگن ولی چون تو سایت خود مایکروسافت رو بخش games هستش من هر دواسم رو خطاب می کردم و فکر نمی کردم که تفاوت فاحشی بین این ها باشه.
    آیا تنها راهی که من وارد این قصیه شم خوندن دونه دونه پست های این تاپیک هست در این 190 صفحه؟ یا راهی مدون تر و سر راست تر هست...راستش اوایلش خیلی خوب بود...ولی سر درد گرفتم..!!! چون خیلی پست ها حاوی اطلاعات خاصی نیست...!! الیته چند تا از document ها رو دانلود کردم و مشغول مطالع هستم..!! آثا راهی مثه 1 ... 2... 3... 4..... هست؟
    اینی که همه جا آنلاین میفروشن و کتاب هم باهاشه مال شرکت پرنیانه و چون این شرکت تو سورسش دستکاری کرده مشکلات زیادی داره.قیمتش 19 تومن هم نیست و 15 تومنه.من مال این شرکت پرنیان رو خریدم و دیدم روش یه قفلی گذاشتن که بیش از 3 بار نمیشه این بازی رو نصب کرد!
    کلی هم مشکل نرم افزاری داشت
    بعد پاکش کردم رفتم ورژن اصلیشو با کرکش دادم یه نفر که اینترنت پرسرعت داشت برام دانلود کرد خیلی بهتر بود

9. این کاربر از babak_deghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

من وقتی این شبیه ساز رو خریدم 4 تا دی وی دی بود که همش شد 12 هزار تومن که دی وی دی سومش فارسی ساز بود اما وقتی دی وی دی 3 رو گذاشتم توی دستگاه انگار که نه انگار تو دستگاه چیزی گذاشتی( کامپیوتر قفل می کرد )

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

خیر. جای آقای چوبینه اینجا خالیه... ایشون هربار که سوالی رو کسی می پرسید و قبلا جوابش در این تاپیک داده شده بود می گفت و خدا سرچ را آفرید...
    تو قسمت تولبار فروم نوشته جستجو و در قسمت تولبار تاپیک نوشته جستجو در این تاپیک... می تونید از سرچ استفاده کنید. لازم نیست نزدیک به 200 صفحه رو یکی یکی بخونید... فکر کنم مدون ترین راه همین باشه. یکی از مقررات فروم هم همینه ...نپرسیدن سوالات تکراری.
    موفق باشید.

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من به خلبان ايلوشين حق ميدم چون V1 رو رد کرده بود و راهي به غير از بلند شدن نداشت اما با اون موتور آتيش گرفته ميخواست چيکار کنه از طرف ديگه باند هم داشت تموم ميشد.

اون هم fokker 100 بود که دمش کنده شد اگر توجه کرده باشي نزديک بود بدنه هواپيما هم از وسط 2تا بشه.

خيلي وحشتناک بود.
    dani جان امیدوارم فک نکنی میخوام کل کل کنم ها فقط برای روشن شدن مطلب عرض میکنم:

1 - جریان سقوط اون DC-9-81 که دمبش کنده شد اینه:
    این فیلم کاملترشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجا آپلود کردم:
    کد:
    گزارش اینجاست:
    کد:
    PDF کامل گزارش:
    کد:
    خلاصه اینکه در تاریخ 19 جون 1980 ساعت 18:49 فرودگاه بین المللی YUMA در آمریکا (KYUM) این DC-9 به رجیستریشن N1002G پس از یه پروازآزمایشی با 3 سرنشین برای نشون دادن قابلیت این هواپیما بدون فشار هیدرولیک پس از دوبار تلاش ناموفق بار سوم در باند 21R با سرعت 175 نات 1831 پا قبل از آستانه باند تاچ داون میکنه اونم با سرعت عمودی 700 تا 800 پا در دقیقه! قبل از نشستن چرخ جلو معکوس موتور اعمال میشه و ... بفیه شو دیدین. بعدش با دو تا جرثقیل 50 تنی سعی میکنن تکه های کنده شده رو جمع کنن که در خلال همین امر یکی ازونا بازوش میشکنه و روی بقایای بدنه می افته! خلاصه علت خطای خدمه هستش البته همشون صحیح و سالم میمونن.

اگر درمورد اون Tupolev TU-134 هم لازم هست توضیح بدم. دوست گلم میدونی من چند صد ساعت با این هواپیما تو فلایت سیمولاتور 2004 پرواز کردم؟ مطمئن باش با یه نگاه تشخیص میدم. اینم فایلش برا دانلود:
    کد:
    این بالایی اینه در اصل:
    کد:
    این هم هست. مجانیه و از پولیش بهتره!
    کد:
    دانلودهای مختلفی براش هست تو سایت معظم
    کد:
    بله! این هم جالبه!

2 - جریان Tupolev TU-134:
    این فیلم کاملش:
    کد:
    گزارش اینجاست:
    کد:
    تاریخ 10 جولای 2006 اوکراین پایگاه هوایی UKFG ، توپولف 134 با 20 سرنشین که همه سالم موندن!!! فقط سه تا افسر نیروی دریایی زخمی شدن. هواپیما حامل آدمیرال ولادیمیر مازارین بوده
    کد:
    علت برخورد پرنده با موتور یک!

Last edited by Masoud.Neshat; 25-01-2010 at 23:40.

13. این کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

دوستان اون توپولف که آتیش گرفت خورد فنس خارج از باند یا از روی بلندی بیرون از باند افتاد؟ چون اگه ببینید بد جور بالا پایین میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •