تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 202 از 3745 اولاول ... 1021521921981992002012022032042052062122523027021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

قطع کردن اشتراک فکر میکنی راه حل خوبیه؟
    قطع میکنی میری سراغ کی؟
    منم خیلی دو دو تا چهارتا کردم
    پارس آفلاین؟ سپنتا؟شاتل؟ فن آوا؟کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یکی از یکی آشغالتر و بیخود تر
    نگفتم راه حل خوبی هست من همیشه 128 میگرفتم تاحالام راض بودم از اسیاتک که چند سال مشترش بودم ولی الان ترجیح میدم مال مخابرات رو بگیریم
    الان چون مثلا اگه من 1 ماه بخوام بگیرم 2 گیگ چرا باید پول 4 گیگ رو بدم قبلا به انداره نیازم شارج میکردم ولی الان این امکان نیست
    الان اگه بدونم سرعت مخابرات اذیت میکنه این کار رو نمیکنم
    ولی نمیدونم چرا اسیاتک که خواست گرون کنه اینجوری اومده اجباری کرده مثلا پول 4 گیگ رو می گرفته حالامثلا من 4 گیگ در ماه مصرف ندارم به صرفم نیست حالا اگر هم بیشتر از 4 گیگ بخوام چرا به جای 3000 تومان برای هر گیگ باید 4900 تومان بدم که باز هم به صرفه نیست اگر چند ماهه شارج کنم باز هم همین اش 4900 تومان هست
    Last edited by mpeg; 23-05-2010 at 18:44.

2. این کاربر از mpeg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

همه جای دنیا اینترنتو ارزون می کنن اینحا برعکسه
    من دیدم نوشته به زودی تعرفه های جدید اعلام می شود خوشحال شدم گفتم آخ جون قیمت کمتر گیگابایت بیشتر
    اما مثل اینکه اینا میخوان عمدا ما رو به سمت اینترنت مخابرات سوق بدن

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگفتم راه حل خوبی هست من همیشه 128 میگرفتم تاحالام راض بودم از اسیاتک که چند سال مشترش بودم ولی الان ترجیح میدم مال مخابرات رو بگیریم
    الان چون مثلا اگه من 1 ماه بخوام بگیرم 2 گیگ چرا باید پول 4 گیگ رو بدم قبلا به انداره نیازم شارج میکردم ولی الان این امکان نیست
    الان اگه بدونم سرعت مخابرات اذیت میکنه این کار رو نمیکنم
    ولی نمیدونم چرا اسیاتک که خواست گرون کنه اینجوری اومده اجباری کرده مثلا پول 4 گیگ رو می گرفته حالامثلا من 4 گیگ در ماه مصرف ندارم به صرفم نیست حالا اگر هم بیشتر از 4 گیگ بخوام چرا به جای 3000 تومان برای هر گیگ باید 4900 تومان بدم که باز هم به صرفه نیست اگر چند ماهه شارج کنم باز هم همین اش 4900 تومان هست
    اینترنت مخابرات یکی از مفتضحات قرن بیست و یکمه
    سرعت آشغال
    قطعی
    پشتیبانی ضعیف نگم بهتره .عدم پشتیبانی
    و....

5. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنتی که جامعه جهانی نگاهش بهش در دسترس بودن و ارزون بودنه اینجا دردسترس نبودن و گرون بودنه
    تا وقتی تفکر وزیر ارتباطات اینه که حتی سرعت 128 کیلو هم زیاده وضع همینه که هست
    دنیا رو سرعتهای گیگ داره مانور میده اینجا رو کیلو موندن
    ایران یکی از عقب افتاده ترین کشورهای دنیاست
    باز اینا هی میگن کشاورزیمون فلانه صنعت فلانه ولی بازم عقب مونده هست که هست
    چون سرعت نتش از فوق پایین هم پایینتره
    اینترنت معیار سنجش پیشرفت اقتصادی یه کشوره

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو رو جون هر کی دوست دارید یکی جواب من بدبخت رو بده یعنی تو اینجا یه نفرم نیست با کارت شتاب پرداخت کنه ؟|!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام...
    آقا ابتدا به اين سايت شركت برو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا با نام كاربريت وارد شو. سرويست رو بخر. و با پرداخت آنلاين بانك سامان پرداخت كن.
    بانك سامان تنها سرويس بانكي اينترنتيه كه تمام كارت‌هاي شتاب رو قبول مي‌كنه.

داره خودمونی میشه marvel2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام...
    دوستان عزيز ، طبق گفته‌ي خود شركت ( آسيا تك ) اينا سرويس ADSL+2 هستن و سرعت ارسال و دريافتشون بالاست ولي براي احساس اين سرعت شما بايد مودم ADSL+2 هم داشته باشيد.
    پس يه هزينه‌ي مودم رو هم حساب كنيد ، ولي هنوز قيمتي در رابطه با مودم صادر نشده... اگه مثل بقيه‌ي شركت‌ها باشه بين 45000 تا 60000 تومان شايدم بالاتر.
    اينجور كه اينا گفتن سرويس 128K ، 128K دانلود مي‌ده. بقيه هم با همون سرعت ذكر شده دانلود مي‌دن.
    ولي وقتي ازشون پرسيدم : شبانه سرعت چطوره؟ گفتن هومم... خوبه... مثل قبل!!!
    حالا با استناد به اين امر كه قبلاً اين سرويس‌ها نبوده... منظور از مثل قبل چيه؟
    ولي احتمالاً بايد در طول روز (سرويس پولي) همون سرعت كه گفتن باشه چون مثل شركت‌هايي كه سرعت بالا مي‌دن اين تعرفه‌ي جديد نامحدود نداره.
    ولي يه احتمال هست كه چون اولشه سرعتش خوب باشه ولي يه جورايي ريسكه.... چون فقط 3 ماهه و 6 ماهه و يكساله‌ش سرويس شبانه‌ي رايگان داره.
    تازه سرويس رايگانش هم بين 2 تا 6 صبحه در حاليكه شاتل كه مي‌گن دزده بين 1 تا 6 صبحه و سرويس Art شاتل علاوه بر شبانه‌ي 1 تا 6
    پنج‌شنبه و جمعه هم رايگانه ولي اونم كم ناراضي نداره.
    پس يه خورده تصميم گيري درموردش سخته...

داره خودمونی میشه 750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يه نصيحت به اوونهايي كه ميخوان بازم از آسيا تك سرويس بگيرند : برن سروسيشونو 1 ساله 128 شارژ كنن 29 گيگ هم كه ميده
    ميشه 123000 تومان بايد به صرفه باشه نسبت به اين قيمت هاي جديد . من ميخوام شارژ كنم اگه كسي نظري داره بگه ممنون ميشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

بچه ها آسیاتک گرون کرده، من تا آخر تیر شارژ دارم ولی برای بعد از اون میخوام سرویسم رو عوض کنم، اگه کسی سرویس بهتری سراغ داره معرفی کنه لطفا

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها آسیاتک گرون کرده، من تا آخر تیر شارژ دارم ولی برای بعد از اون میخوام سرویسم رو عوض کنم، اگه کسی سرویس بهتری سراغ داره معرفی کنه لطفا

ممنون
    قبلا هم گفتم
    عوض کردن isp که فایده ای نداره چون همشون لنگه همن
    عوض کردن سرویس هم بستگی داره
    الان سرویستون چیه که میخواید عوض کنید؟

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منو بگو که تازه میخواستم با کارت دانشجویی 256 نامحدود بگیرم
    احتمالا سپنتا هم بزودی قیمت هارو میبره بالا(اول داتک گرون کرد بعدش آسیا تک و...)
    سلام . دوست عزیز من این اطمینان رو به شما می دهم که عمرا سپنتا گرون بکنه !! اگر یادتون باشه سپنتا الان چند سال هست که قیمت هاش رو ثابت نگه داشته . سپنتا از اول گرون بود 30 تومن بود اما تغییر نمی ده . مطمئن باش .

خیلی از دوستان شاید پیش خودشون فکر کنند که چرا من اینفدر دارم رو سپنتا تاکید می کنم !! شاید پیش خودتون فکر کنید که من کاره ای هستم و یا سودی می برم . و ....

اما به خدا نه !! من از سر دلسوزی دارم میگم . من مخابرات ، آسیاتک ، داتک ( 2سال پیش ) ، شاتل ( همسایه بالایی ) رو داشتم . آشغال هستن . اما سپنتا .... من تجربه ای رو که کسب کردم دارم می گویم .

در هر صورت نظر با شماست و شما باید تصمیم بگیرید !!!

---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

در جواب دوست عزیزم که گفتم شرکت ها می خواهن ما رو به سمت مخابرات سوق دهند.

خیر دوست عزیز . چون الان مخابرات داره سرویس میده این ها دارای مشترکین کمی هستن . بالاخره باید یک جوری از مردم به چاپن یا نه !!! سرویس رو گرون می کنن !! همین . ونرگه شما فکر کردید مخابرات میاد پول میده به شرکت ها و بعد میگه که همه رو بدید طرف من !!

13. این کاربر از jamy_khoshtip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •