تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 241 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نه خير نود همچي رو ميشناسه :دي اصلا آپديت امروزش تمامي ويروسارو تا سال 2020 ميشناسه :دي

اومدم ازت تشكر كنم
    خيلي زحمت كشيدي(تو ياهو مسنجر و اينجا)
    فقط مجبورمون كردي با دايال آپ يه 80 مگي دانلود كنيم

در واقعیت اگه بخواییم به مسئله بنگریم East Nod 32 در مقابل سیستمهای امنیتی مثل بیت دیفندر و مک آفی و کسپراسکای و کلا" باسابقه ها رتبه 3-4 به خودش اختصاص میده !
    خیلی ها که خودم شخصا" باهاشون روبرو شدم تو سیستمشون nod 32 اونم از نوع فقط آنتی ویروس نصب شده و حتی نمیدونن کی آپدیت شده که اگه باشه هم ، باز سیستمشون دچار مشکلهای حاد هست .
    سیستمکهایی که با نود 32 آپدیت شده بوده و ادعای تمیز بودن سیستم میرفته بعد از یکبار نصب Bit Defender Internet Security 2009 و آپدیت همراه آن حتی دو هفته قبل تر خلاف این قضیه ثابت شده . ومشخص شده که سیستمشون آنچنان که فکر میکردند پاک نبوده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من دچار به تروجانی شدم که گاه به گاهی یه صفحه ی اینترنت رو باز میکنه و یه سایت خرید ایرانی رو میاره و همچنین یاهو مسنجرم چند ثانیه هنگ میکنه و یک آدرس تبلیغ به همه SEND میکنه متاسفانه نمیدونم چجوری پاک کنم NOD32 آپدیت هم دارم ، فایل مشکوکی در سیستمم نمیبینم ، ویندوز رو هم عوض کردم ولی نشد، لطفا راهنمایی کنید
    مطمئنا" شما دچار آلودگی توسط rootkit در لایه kernel شدید و ویروس یا تروجان توسط یک برنامه محافضت کننده مثل Hacker Defender 0.84 در کل سیستمتون مخفی هست و آنتی ویروس نخواهد توانست ویروس را شناسایی کند. اولین کاری که باید بکنید ارتباطتون رو با اینترنت قطع میکنید . سپس با یه برنامه ضد -- مثل
    RootkitRevealer , RootKit Unhooker , Unhackme
    کل سیتمتون رو چک کنید و بعد از ریشه کنی پروسسهای مخفی با نصب یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده مثل بیت دیفندر کلا" سیستم رو اسکن کنید . فلش مموری رو هم به کامپیوتر نزنید تا بعد از نصب آنتی ویروس !

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

مطمئنا" شما دچار آلودگی توسط rootkit در لایه kernel شدید و ویروس یا تروجان توسط یک برنامه محافضت کننده مثل Hacker Defender 0.84 در کل سیستمتون مخفی هست و آنتی ویروس نخواهد توانست ویروس را شناسایی کند. اولین کاری که باید بکنید ارتباطتون رو با اینترنت قطع میکنید . سپس با یه برنامه ضد -- مثل
    RootkitRevealer , RootKit Unhooker , Unhackme
    کل سیتمتون رو چک کنید و بعد از ریشه کنی پروسسهای مخفی با نصب یک آنتی ویروس قوی و آپدیت شده مثل بیت دیفندر کلا" سیستم رو اسکن کنید . فلش مموری رو هم به کامپیوتر نزنید تا بعد از نصب آنتی ویروس !

بیت دیفندر این ویروس رو نمیشناسه. توضیح بی مورد میدین اونم اشتباه. در صورتی که جواب کامل داده شده. پاک سازی هم با آویرا هم با کسپرسکی تست شده.این هم نه روت کیته و نه غیره. یک ویروس ساده اتوران ایرانیه اما جدید.

نه خير نود همچي رو ميشناسه :دي اصلا آپديت امروزش تمامي ويروسارو تا سال 2020 ميشناسه :دي
    اومدم ازت تشكر كنم
    خيلي زحمت كشيدي(تو ياهو مسنجر و اينجا)
    فقط مجبورمون كردي با دايال آپ يه 80 مگي دانلود كنيم
    خواهش می کنم من که گفتم از کافی نت فایل هارو دانلود کن خودت خواستی
    کلی خوشحال شدم انجامش دادی.

همیشه هم اپدیت نگهش دار. موفق باشی
    Last edited by Dr Hannibal; 09-05-2010 at 21:27.

4. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه soheil_atish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران ( منطقه توحید )

پيش فرض

سلام دوستان با عرض شرمندگی

هارد ، فلش و رم بنده به ویروسی آلوده شدند
    که بطور مثال فولدرهای داخل فلش و رم رو به عنوان فایل .EXE میشناسه
    آنتی ویروسم symantec هست
    لطفا برای از بین بردن این ویروس راهنمائیم کنید
    ممنون!

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوستان با عرض شرمندگی

هارد ، فلش و رم بنده به ویروسی آلوده شدند
    که بطور مثال فولدرهای داخل فلش و رم رو به عنوان فایل .EXE میشناسه
    آنتی ویروسم symantec هست
    لطفا برای از بین بردن این ویروس راهنمائیم کنید
    ممنون!

آنتی ویروس سیمانتک رو کاملا اپدیت کنید. سپس اسکن کنید. بعد از اسکن فایل های اصلی شما به حالت سوپر هیدن درومدن. که با رفتن به فولدر اپشن و زدن تیک شو هیدن و برداشتن تیک هاید سیستم پروتکت می تونید پیداشون کنید.

اگه حجم اپدیت زیاده مجبور هستید انتی ویروس آویرا یا کسپرسکی رو به طور مثال نصب و اپدیت کنید. ترجیحا ورژن 2010

اگه مشکلی در مورد از هیدن خارج کردن فایلا پیش اومد خبر بده

7. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

سیستم نمی‌دونم چی شده که همه نرم افزارها و تمامی صفحاتش با Adobe Reader باز می‌شه و نمی‌تونم هیچ کاری کنم.

انگاری ویروس گرفته.!!!

سیستم عاملم ویندوز 7 هست.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سیستم نمی‌دونم چی شده که همه نرم افزارها و تمامی صفحاتش با Adobe Reader باز می‌شه و نمی‌تونم هیچ کاری کنم.
    انگاری ویروس گرفته.!!!
    سیستم عاملم ویندوز 7 هست.
    آنتی ویروس قبلی رو پاک کنید یک انتی ویروس دیگه نصب کنید و آپدیت کنید سپس اسکن تا احتمال ویروسی بودن رو چک کنیم.

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

13

آنتی ویروس قبلی رو پاک کنید یک انتی ویروس دیگه نصب کنید و آپدیت کنید سپس اسکن تا احتمال ویروسی بودن رو چک کنیم.
    جالب اینه که همه‌ی نرم افزارها با آدب آکروبات باز می‌شن و نمیشه هیچ آنتی ویروسی روی سیستم نصب کرد. در ضمن آنتی ویروس من به علت داشتن اینترنت پر سرعت دائماً آپدیت میشه و از این بابت خیالم راحته.

نمی‌دونم چرا اینطوری شده آخه یکی از دوستام پشت سیستم نشسته بود و دیگه ...

حالا که ویندوز رو عوض کردم.

دنبال علتش هستم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سیستم من به طور ناگهانی خاموش می کنه قبلا یه فایل بود که پاکش می کردم از توی ویندوز و درست می شد اما الان اونم پاک کردم بازم به خاموش شدن ادامه میده از طرفی امروز سیستم خاموش شد وقتی روشن کردم روی دسکتاپ یه صفحه سفید اومده و پیغام داده با عنوان active desktop recovery و وقتی گزینه restore my active desktop رو میزنم یه پیغام میده با عنوان internet explorer Script error که yes و no داره و در هر حال هیچ تغییری ایجاد نمی کنه
    این مشکل رو سیستم دیگه من هم رخ داده البته اونجا سیستم خاموش نمیشه ولی ناگهان قفل می کنه همه چیز از کار میفته
    با avast چک کردم اپدیت هم هست ولی چیزی پیدا نکرد
    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

یه مدت قبل هم اومدم انتی ویروس مکافی رو از روی سیستمم پاک کنم و یکی دیگه نصب کنم وسط پاک کردنش که بود ناگهان سیستم هنگ کرد و هاردم سوخت البته تموم اطلاعات هارد رو یه جای دیگه ذخیره کرده بودم ولی دیگه به هیچ شکلی درست نشد فقط با یه هزینه بالا گفتن میشه ریکاوریشون کرد به نظرتون این به علت -- کردن سیستمم بوده؟ چرا با پاک کردن مکافی هاردم سوخت؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سیستم من به طور ناگهانی خاموش می کنه قبلا یه فایل بود که پاکش می کردم از توی ویندوز و درست می شد اما الان اونم پاک کردم بازم به خاموش شدن ادامه میده از طرفی امروز سیستم خاموش شد وقتی روشن کردم روی دسکتاپ یه صفحه سفید اومده و پیغام داده با عنوان ....active desktop
    شما با آویرا یا جی دیتا و یا کسپرسکی آپدیت اسکن کنید. اگه ویروس پیدا کرد فورا پاک کنید. سپس برای اینکه ویندوز بهتری داشته باشید یک بار ویندوز رو عوض کنید و باز انتی ویروس انتخابی تون رو نصب و اپدیت کنید.

مراحل رو همینطور اگه پیش برید و مشکل اگر از ویروس باشه قطعا حل میشه. که اینطور که توضیح دادین به احتمال بالا ویروس هست نه دمای بالای سی پیو )

13. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •