تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 210 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه masoudi_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ما یک کلاس آموزشی داریم که هر هفته ویدئو پرژکتور اجاره میکنیم تا تصویر لپ تاپ استاد رو برای دانشجو ها نمایش بدهیم
    میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که تصویر مانیتور لپ تاپ استاد در لپ تاپ های سایر دوستان نمایش داده بشه؟
    اینطوری دیگه نیازی به ویدئو پرژکتور نیست و دانشجو ها میتونند مستقیم تصویر لپ تاپ استاد رو در لپ تاپ جلوشون مشاهده کنند

اگر بشه این کار رو به صورت وایرلس انجام داد که عالیه آما اگر نشد لطفاً بگید در حالت با سیم نیاز به جه نرم افزار و سخت افزار هایی هست

البته بعضی نرم افزار های کلاس مجازی ساز هستند اما از اینترنت استفاده میکنند
    ما میخواهیم بدون نیاز به اینترنت اینکار انجام بشه

ممنون میشم دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدهند و یا لینک تاپیکی در این زمینه را لطف کنند

با تشکر

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض مشکل در شر کردن اینترنت وا فا

سلام دوستان من با برنامه Connectify Hotspot تمام کارای لازم رو انجام دادم با گوشی هم وصل میشم به وای فا ولی هیچ سایتی یا برنامه ای رو تو گوشی باز نمیکنه!اینترنت کابلی دارم .
    تنظیمات شیر رو هم انجام دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من کاملا در زمینه شبکه مبتدی هستم
    دو تا کامپیوتر هست که به یک مودم وایرلس adsl با سیم وصل هستن
    امکان اینکه این دوتا کامپیوتر با همین مودم با هم شبکه بشن وجود داره؟
    امکان اجرای یک برنامه یا بازی که روی کامپیوتر دیگر نصب هستن وجود داره؟(بین همین دو کامپیوتر)
    لطفا راهنمایی کنین
    اگر هم لازمه که دستگاهی واسه انجام این کار تهیه کنم لطفا بگین،

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    ما یک کلاس آموزشی داریم که هر هفته ویدئو پرژکتور اجاره میکنیم تا تصویر لپ تاپ استاد رو برای دانشجو ها نمایش بدهیم
    میخواستم بدونم چطور میشه کاری کرد که تصویر مانیتور لپ تاپ استاد در لپ تاپ های سایر دوستان نمایش داده بشه؟
    اینطوری دیگه نیازی به ویدئو پرژکتور نیست و دانشجو ها میتونند مستقیم تصویر لپ تاپ استاد رو در لپ تاپ جلوشون مشاهده کنند

اگر بشه این کار رو به صورت وایرلس انجام داد که عالیه آما اگر نشد لطفاً بگید در حالت با سیم نیاز به جه نرم افزار و سخت افزار هایی هست

البته بعضی نرم افزار های کلاس مجازی ساز هستند اما از اینترنت استفاده میکنند
    ما میخواهیم بدون نیاز به اینترنت اینکار انجام بشه

ممنون میشم دوستان اطلاعاتشون رو در اختیار ما قرار بدهند و یا لینک تاپیکی در این زمینه را لطف کنند

با تشکر
    سوال جالبیه . منم مشتاقم جوابشو بدونم . البته شاید واسه کلاس درس همون ویدیو پروژکتور مناسب تر باشه

از لحاظ تئوری به نظر میرسه چون قرار هست تصویر روی لپ تاپ دانشجوها نمایش داده بشه نیاز به پهنای باند زیادی باشه . یعنی کارت شبکه استاد باید بتونه حجم زیادی رو ارسال کنه تا همه بتونن با کیفیت مناسب تصویر رو دریافت کنن
    یه نرم افزاری هست به اسم net monitor for employees با اون فقط میشد به یه کامپیوتر تصویر نشون داد

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه لپ تاپ خریدم میخوام یه سری اطلاعات زیاد از سیستم معمولی که ویندوز سون داره انتقال بدم به لپ تاپ با ویندوز 8.1 اومدم با کابل شبکه بهم متصل کردم و شبکه شده اما سرعت انتقال فایل ها به شدت پایینه در حدود 10 مگ بر ثانیه در صورتی که باید تا 100 مگ بره!
    دوستان لطفا راهنمایی کنید

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده یه لپ تاپ خریدم میخوام یه سری اطلاعات زیاد از سیستم معمولی که ویندوز سون داره انتقال بدم به لپ تاپ با ویندوز 8.1 اومدم با کابل شبکه بهم متصل کردم و شبکه شده اما سرعت انتقال فایل ها به شدت پایینه در حدود 10 مگ بر ثانیه در صورتی که باید تا 100 مگ بره!
    دوستان لطفا راهنمایی کنید
    سرعت انتقال دیتا در شبکه به چیزهای مختلفی بستگی داره
    سخت افزار سیستم ها ( cpu. hdd.Ram.Mb.os)
    نوع کابل
    نوع سخت افزار شبکه نوع شبکه های گیرنده و فرستنده
    هماهنگی هر دو سیستم با همدیگه.
    احتمالا سیستم مبداً کمی ضعیف هست و این موضوع کندی سرعت برای اینه !

7. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سرعت انتقال دیتا در شبکه به چیزهای مختلفی بستگی داره
    سخت افزار سیستم ها ( cpu. hdd.Ram.Mb.os)
    نوع کابل
    نوع سخت افزار شبکه نوع شبکه های گیرنده و فرستنده
    هماهنگی هر دو سیستم با همدیگه.
    احتمالا سیستم مبداً کمی ضعیف هست و این موضوع کندی سرعت برای اینه !
    با سلام و تشکر بابت پاسخ
    کابل مورد استفاده مربوط به کابل مودم adsl وایرلس tplink هست
    مشخصات سخت افزار مبدا
    cpu ci72600k
    ram 4 g
    hard 1.5t
    m.b asus p8p67
    و مشخصات سیستم مقصد
    cpu ci5 4200m
    ram 6g
    hard 1 t
    vga 2 gig
    آیا روش دیگه ای سریعتر وجو داره یا خیر؟مثلا با وایرلس لپ تاپ با مودم adsl?

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

با سلام . من یک مودم وایرلس (adsl ) دارم . دو تا سیستم هم دارم هر دو ویندوز و هر دو داری کارت شبکه وایرلس و هیچکدام از انها به طور فیزیکی به مودم وصل نیست و فقط از وایرلس وصل هستند / مودم رمز دارد و برا وصل شدن به ان باید رمز بزنیم . حالا من میخوام اولا این دو تا سیستم به هم متصل بشن ( برای تبادل فایل ) و طوری باشه که فقط احتیاج به رمز خود مودم وایرلس نباشه مثلا یه نفر با یه سیستم دیگه به مودم ( برای اینترنت ) وصل بشه اما نتونه فایلهای سیستم منو ببینه

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

با سلام منم سوالی مشابه سوال Hamed-M1 دارم
    3 تا سیستم هست یکیش با کابل به مودم وصل هست و دوتای دیگه با کارت شبکه وای فای از اینترنت این مودم استفاده میکنن
    واسه شبکه کردن اومدم اسم ورک گروپ هر 3 سیستم رو یکی کردم.
    و یکی از درایو ها رو در هر سیستم با سطح دسترسی full control برای everyone به اشتراک گذاشتم
    حالا سیستمی که از طریق کابل به مودم وصل شده با دوتا سیستم دیگه شبکه هست و امکان تبادل اطلاعات و ... رو داره
    ولی دوتا سیستم دیگه با هم شبکه نیستن و فقط اسم سیستم ها در قسمت network نشون داده شده و وقتی روی ایکن کلیک میکنم پیغام windows cannot access to pc رو میده
    که بار اول از طریق diagnose وtroubleshoot خود این خطا که جلو رفتم سیستم دو تا چیز رو علت این قضیه اعلام کرد

یکیش پیدا نکردن سیستم طرف مقابل با نام یوزری که نوشته بود که این خب علتش نیست چون نامش کاملا درسته
    دومیش هم فعال نبودن DHCP

مورد دوم رو فقط تو اولین troubleshot اعلام کرد و دفعات بعدی فقط نادرست بودن نام کاربری سیستم دوم رو نشون میداد

احتمال میدم شاید مربوط به مودم و تنظیمات DHCP اون باشه آخه سیستمایی که وایرلس دارن استفاده میکنن با هم شبکه نیستن ولی با سیستم کابلی شبکه هستن

دوستان لطف کنن اگه اطلاعی از چگونگی رفع این مشکل دارن دریغ نکنن

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام. من برای نرم افزار مطب دندانپزشکی خودم باید یک pc و یک لپ تاپ رو شبکه کنم(صاحب نرم افزار گفت فقط اون فولدر نرم افزار که روی pc نصبه شیر بشه، کافیه). ترجیح من بی سیمه، اگه سرعت انتقالش کافی باشه. حالا مشکل اینجاست که اینترنت مطب به صورت کابل هست(از کافی نت بالای مطب) و عملا پورت شبکه لپ تاپ پر شده(pc اینترنت نداشت و نخواهد داشت). یکب گفته یه مودم بیسیم بزاری با هم شبکه میشن. حالا سوال اینه که مودمی هست که به جای خط تلفن کابل شبکه بخوره؟ من برای pc باید کارت بیسیم بگیرم؟ میشه بعد از شبکه کردن با مودم، pc رو از اینترنت محروم کرد؟ اگر بفرمایید چه وسایلی با چه مارکی بگیرم ممنون میشم. در ضمن اگه بی خیال بیسم شم و با کابل به هم وصلشون کنم چی؟ پورت شبکه اضافه از کجا بیارم برای لپ تاپ؟
    Last edited by daneshdds; 23-11-2014 at 13:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •