با سلام خدمت شما دوست عزیز و ممنون از اینکه پاسخ دادید.
در جواب باید بگم که نه هاردم فرمت سطح پایین شده و نه Over Write چون به هیچ وجه هارد از داخل کیس برای تعمیر بیرون نرفته. در قسمت بعدی هم من اشاره کردم که کامپیوترم خود بخود روشن نمیشه بلکه فقط موقعی که از قسمت پاور آپشن ویندوز تعیین میکنم که هارد در مدت زمانی مشخص خاموش بشه اولا با تاخیر اینکار انجام میشه و ضمنا بعد از سه دقیقه خاموش بودن دوباره فقط هارد روشن میشه (نه کامپیوتر چون اون روشن هست) و این الگوریتم پیوسته برای سه دقیقه های بعدی هم اتفاق می افته.
پاور کامپیوترم هم کاملا مطمئنم که سالمه چون تازه تمامی قطعات سیستم رو عوض کردم و هارد روی سیستم قبلی هم همین مشکل رو داشت.
اگه نرم افزاری هم سراغ دارید که بتونم دستی هارد رو خاموش کنم از داخل ویندوز که از روشن شدنش هم جلوگیری کنه، ذکر کنید واقعا ممنون میشم.
از سایر دوستان هم تقاضای راهنمایی دارم.
هوالعلیم
با سلام خدمت دوست عزیز ، باید خدمتتان عرض کنم جواب اولم مخاطبش جناب MST-ab بودند و اصلا این جواب ربطی به سوالتان نداشت و در ضمن شما مجددا سوال اولتان را مطالعه بفرمایید بعد به جوابی که خدمتتان دادم نگاه بیندازید ، لطف کنید به سوالاتم دقیق پاسخ داده تا ان شاالله بتوانم کمکتان کنم 1- در همه موارد سیستمتان دیر خاموش میشود یا فقط در همین مورد ذکر شده 2- سیستم شما در حالت خاموش شدن معمولی هم مجددا بصورت خودکار روشن میشود و یا سیستم کامل خاموش نمیشود 3- در حین کار کردن در سیستم عامل چه مورد غیر طبیعی را مشاهده کردید 4- در هنگام بوت شدن سیستم مکث در صفحه اول و لود ویندوز چقدر است .
لطفا به سوالاتم دقیقا پاسخ داده تا راهنمایی شوید
موفق باشید
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
با سلام ، متأسفانه جواب هیچ کدوم از سوالات رو نمی دونم از گارانتی میپرسم ، یعنی اگر فرمت سطح پایین شده باشه ، دیگه هیچی قابل برگشت نیست؟
هوالعلیم
با سلام ، ناراحت نباشید ان شاالله مشکلتان رفع میشود شما اول جواب سوالاتم را بفرمایید تا بنده بتوانم کمکتان کنم