تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 202 از 2403 اولاول ... 1021521921981992002012022032042052062122523027021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه چیزی برام پیش اومد .
    من مودمم روشن بود از تورنت واسه خودش دانلود کرد حجمم تموم شد (حجم تمدید شده 300 مگ رو میگم) الان زده 25- یعنی 25 مگ بده کار شدم باید برم شرکت پولشو بدم چی میشه؟؟؟
    بازم یتونم تمدید موقت کنم ؟؟ اگه دوباره بکنم 3 روز دیگه کم میکنن؟؟؟
    هر چقدر تو تمدید موقت استفاده بشه از اشتراک ماه بعدت کم می شه . در ضمن وقتی حجم تموم می شه و تو حسابت تو سایت حجم منفی نشون می ده وقتی که بری حجم اضافه بخری از او حجم جدیدت کم میشه اتوماتیک ... مثلا اگه کسی منفی 150 باشه و بره 2 گیگ شارژ کنه می بینه که حجمش دقیقا 1898 مگ شارژ شده یعنی 1898=150-2048 کلا هر چقذه منفی باشه از 2048 کم میشه ... اگه هم تمدید موقت باشه 300 تا دیگه هم کم کنین !
    ( در ضمن وقتی 2 گیگ شارژ می کنین 2000 مگ شارژ نمی شه 2048 مگ شارژ میشه چون هر 1024 مگا بایت 1 گیگا بایته ... واسه همین مثلا کسی که اشتراک ماهیانه 5 گیگ داره حجمش 5000 مگ نیست بلکه 5120 مگ شارژ میشه یعنی 5120=5*1024 ... این هم یه نکته خیلی کوچیک برای محاسبه حجم باقیمونده )

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه چیزی برام پیش اومد .
    من مودمم روشن بود از تورنت واسه خودش دانلود کرد حجمم تموم شد (حجم تمدید شده 300 مگ رو میگم) الان زده 25- یعنی 25 مگ بده کار شدم باید برم شرکت پولشو بدم چی میشه؟؟؟
    بازم یتونم تمدید موقت کنم ؟؟ اگه دوباره بکنم 3 روز دیگه کم میکنن؟؟؟
    هر چقدر تو تمدید موقت استفاده بشه از اشتراک ماه بعدت کم می شه . در ضمن وقتی حجم تموم می شه و تو حسابت تو سایت حجم منفی نشون می ده وقتی که بری حجم اضافه بخری از او حجم جدیدت کم میشه اتوماتیک ... مثلا اگه کسی منفی 150 باشه و بره 2 گیگ شارژ کنه می بینه که حجمش دقیقا 1898 مگ شارژ شده یعنی 1898=150-2048 کلا هر چقذه منفی باشه از 2048 کم میشه ... اگه هم تمدید موقت باشه 300 تا دیگه هم کم کنین !
    ( در ضمن وقتی 2 گیگ شارژ می کنین 2000 مگ شارژ نمی شه 2048 مگ شارژ میشه چون هر 1024 مگا بایت 1 گیگا بایته ... واسه همین مثلا کسی که اشتراک ماهیانه 5 گیگ داره حجمش 5000 مگ نیست بلکه 5120 مگ شارژ میشه یعنی 5120=5*1024 ... این هم یه نکته خیلی کوچیک برای محاسبه حجم باقیمونده )

3. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در ضمن فکر نمی کنم بتونی واسه چندمین بار از تمدید موقت استفاده کنی ! تمدید موقت رو واسه وقتی گداشتن که اشتراکت ناگهانی تموم می شه کارت لنگ نمونه ! بعدش باید تشریف ببری یا حجم اضافه بخری یا اشتراکت رو تمدید کنی ... اگه می شد از تمدید موقت 10 بار استفاده کرد دیگه اسمش موقت نبود ! تمدید مادام العمر بود !

در مورد دوست دیگمون هم که فرمودن فایل راهنمای صفحه 176 حجمش خیلیه ... اگه واقعا با دایل آپ 7 مگ رو 20 دقیقه ای دانلود می کنی که خوبه !!! دایل آپت برقیه! اما اگه واقعا دانلودش برات امکان پذیر نیست می تونی به همون صفحات 176 الی 180 یه نگاهی بندازی بچه ها تنظیم مودم رو خوب شرح دادن و همچنین نحوه ساختن کانکشن ... کار سختی نیست . موفق باشی .
    Last edited by birak; 03-01-2010 at 02:18.

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

بچه ها سلام...من تاحالا حجم اضافي نخريدم..ولي مثل اينكه كم كم داره نياز ميشه...بايد برم همون شركت انديشه پيش امور مشتركين؟گلايل؟

(بازم اون خانوم بد اخلاقه)

آخر فروم باز Navid.H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

بچه ها سلام...من تاحالا حجم اضافي نخريدم..ولي مثل اينكه كم كم داره نياز ميشه...بايد برم همون شركت انديشه پيش امور مشتركين؟گلايل؟

اره.
    5هزار واسه 2 گیگ اضافه.
    خوب برو پیش اون خانم خوش اخلاقه

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام...
    بروبچه های پارس وی شما هم چند روزی هست که سرعتتون اومده پایین؟؟؟؟البته دیروز خوب بود..اما از بعده عاشورا که اینترنت سرعتش خیلی اومد پایین، تا الان من معمولا به مشکل میخورم با این سرعت.

سرعته بالا اومدنه صفحات خوبه اما توو دانلود و مخصوصا بازیه wow خیلی مشکل دارم...اونایی که wow بازی کنن منظوره منو متوجه میشن...latency خیلی بالاست و معمولا روو 1000-3000 هست (اما دیروز خیلی خوب بود و روو 300-500 بودش)
    آره برای من هم سرعت بعد از عاشورا افت داشت بالاخص در این چند روزه که افت سرعت بیشتر محسوس بود

قبلا سرعتم حداقل بالای 40 بود ولی در این روزه سرعتم پایین 20 هستش و در برخی ساعات 13 هم هستش
    کم کم داره از حد استاندار هم پایین میره

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی 2 تا خانوم خوشگله هم هست که برو بگرد اونو پیدا کن

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

9 كسي نيست جواب منو بده؟

سلام

دوتا سوال داشتم!

اول اینکه شهرستانی که مخابراتش هنوز سرویس adsl رو راه اندازی نکرده(مثل شهرستان ماسال)، میشه از مخابرات شهرستانهای اطراف سرویس گرفت؟؟
    اگه جواب مثبته ، چگونه؟

دوم اینکه: هزینه راه اندازی این سرویس مگه چقدره که مخابرات بعضی از شهرستانها واسه راه اندازی اون کوتاهی میکنن؟

ممنونم از پاسختون

كسي نيست جواب منو بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز رفتم دفتر اندیشه و یکی از اون دوتا خانوم خوشگله (سمت راستیه) گفت که مودم از 38 تومن شده 30 تومن و میتونیم ازشون بگبریم و خودمون بریم نصب کنیم و دیگه هیچ هزینه ای جز اشتراک ماهیانه نداره..
    یکی از این برگه های سرویس و قیمتها رو هم گرفتم.. پایینش نوشته هزینه سرویس IP میشه 5000 تومن.. سرویس IP چیه ؟؟

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ip رو ولش کن خودتو ر گیر نکن هیچ کس اونو نمیگیره

12. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •