تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 416 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فقط از این می ترسم که کابوتو نامرد جیرایا یا یوندامه رو با تکنیک احضار ادوتنسی احضار کنه
    عجب حرفی زدی!!!!!
    دمت گرم ... خیلی ایده ی جالب بود
    البته هوکاگه هم می تونه بشه و نزدیک بود که بشه اما خوب سوناده از کما در امد بهش زده حال زد .به گفته خودش هنوز زوده که هوکاگه بشه.
    اصلا از همون اول باید جیرایا میشد..
    کلا ولی سوانده از لحاظ ساپورت و حمایت خیلی به درد میخوره.. اما به کما رفتنش از نظر من بیخود بود .. چرا؟
    اگه از افراد هم حفاظت نمیکرد ناگاتو همشونو زنده میکرد.. پس کلا کارش بیهوده بود ( ولی خب خبر نداشت که ناگاتو قراره نظرش عوض شه )
    کاکاشی ضعیفه ولی خب در این قحطی غنیمته...کافیه به مبارزش با کاکوزو و هیدان نگاه کنیم ،.. هوکاگه باید بتونه حداقل تک به تک رو دووم بیاره..

2. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

البته نکته جالب اینجاست که ممکنه هیدان هنوز نمرده باشه.!!!وقتی داشت میرفت زیر آوار رو یادتونه
    این کابوتو که الان هر کی رو بخواد میتونه زنده کنه.الان که اینو گفتی یه سری به مانگا زدم دیدم این احتمال 90 درصد امکان داره که هیدان زنده باشه.صفحه آخر مانگا 489 و صفحه اول و دوم 490 رو که نگاه کنین میبینین که کابوتو, ایتاچی - ساسوری - دیدارا - کاکوزو - ناگاتو رو احضار میکنه ولی خبری از هیدان نیست.!!!!!!!!!!

چرا هیدان رو احضار نکرد؟؟؟اون تابوت آخری رو که احضار کرد و توبی کلی جا خورد که نمیتونه هیدان باشه چون فکر نکنم هیدان تا این حد برای توبی تعجب آور باشه.

یه نکته دیگه که یادمون رفته بود و تو مانگا 490 بود اینکه کابوتو همه اینکارا رو برای توبی انجام میده تا ساسوکه رو بدست بیاره.توبی هم بهش گفت تا وارد جنگ نشی نمیزارم ساسوکه رو ببینی.

یکی از نبرد های مورد علاقه من همون نبردی بود که شیکامارو هیدان رو شکست داد ! خیلی مبارزه عالی بودش
    برای من که بهترین مبارزه بوده تا حالا.

من فقط از این می ترسم که کابوتو نامرد جیرایا یا یوندامه رو با تکنیک احضار ادوتنسی احضار کنه که با این کار احساسات ناروتو رو به هم بریزه!!!!!!!!!!!1111
    به عجب نکته ای ای اشاره کردین.اگه اینطوری باشه که احتمال موفقیت کابوتو بیشتر میشه.

فکر نکنم هکاگه اول ودوم رو بتونه احضار کنه چون روح اونا توسط ساندایمه مهر شده...به نظرتون میشه دوباره اونارو احضار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی مگه روح یوندایمه توسط خدای مرگ موقع مهر کیوبی گرفته نشد...من اشتباه میکنم یا اونائی که روحشون توسط خدای مرگ گرفته شده دوباره میتونن احضار بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    کلا منظورم از هوکاگه ها افراد خفن بود.ولی فکر کنم بازم بتونه احضارشون کنه.از دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کاکاشی ضعیفه ولی خب در این قحطی غنیمته...کافیه به مبارزش با کاکوزو و هیدان نگاه کنیم ،.. هوکاگه باید بتونه حداقل تک به تک رو دووم بیاره..
    کاکاشی ضعیفه ؟ بیا اینو توی انیم پارادیس بگو ببین چجور میریزن سرت . اصلا میدونی شارینگان داشتن و نبودن از قوم اوچیهایی چه نیرویی میخواد که همه ندارن . اون هم بدست اوردن مانگاکیو که دیگه جای خود دارد .
    میدونستی کمترین سن رو موقع گرفتن رتبه جونین کاکاشی داشته ؟ هر چند ایتاچی هم میتونست ولی مستقیما وارد انبو شد . اونهم با اون شارینگانش .
    اگه هم جایی دیدید که کاکاشی جلوی دشمنش کم اورده به دلیل محافظت از دوستاش بوده چون یه بار تجربه تلخی داشته . میخواید برید تمام مبارزه های کاکاشی رو نگاه کنید میبینید که فقط به خاطر دوستاش شاید یه ذره کم بیاره .

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کاکاشی ضعیفه ؟
    اصلا کاکاشی توبی خوبه..
    بیا اینو توی انیم پارادیس بگو ببین چجور میریزن سرت
    طبیعیه... چون کسانی که تعصب دارن همه جا هستن..
    یکیش خودم که درمورد اوروچیمارو تعصب دارم.
    اگه هم جایی دیدید که کاکاشی جلوی دشمنش کم اورده به دلیل محافظت از دوستاش بوده چون یه بار تجربه تلخی داشته . میخواید برید تمام مبارزه های کاکاشی رو نگاه کنید میبینید که فقط به خاطر دوستاش شاید یه ذره کم بیاره .
    مبارزه با پین مثال نقض برای حرف شماست.. اگه یادتون باشه در اون مبارزه با اینکه به کمکش هم اومدن ولی باز همه پرچ شدن..
    حالا نمیخوام کاکاشی که کپیه رو با پین مقایسه کنم چون در حدش نیست خوب،..ولی ........................................

6. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

صفحه آخر مانگا 489 و صفحه اول و دوم 490 رو که نگاه کنین میبینین که کابوتو, ایتاچی - ساسوری - دیدارا - کاکوزو - ناگاتو رو احضار میکنه ولی خبری از هیدان نیست.!!!!!!!!!!
    هیدان که زنده است اما زنده به گور شده در جنگل مخصوص خاندان نارا ها که محل مخصوص پرورش گوزن هست دفن شده و کسی از جاش خبر نداره ...تکنیک ادو تنسی هم که روح فرد مرده رو وارد یه جسم میرده دیگه می کنه برای همین هم تکنیک ممنوعه هستش چون برای احضار باید افراد زنده ای رو کشت...................

کلا منظورم از هوکاگه ها افراد خفن بود.ولی فکر کنم بازم بتونه احضارشون کنه.از دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟؟
    هوکاگه اول و دوم که توسط ساندامه روحشون توسط تکنیک خدای مرگ ( شینیگامی ) تسخیر شد و دیگه امکان برگشتشون وجود نداره.....................می مونه افرادی دیگه که معلوم نیست ولی خوب هر کی که بخواد می تونه احضار کنه دیگه ..فعلا از اون تابوت هایی که به مادارا نشون داد دیدارا رو احضار کرده ...........احتمال اینکه بقیشون رو هم احضار کنه هست ولی می مونه اون نفر آخر که حتی مادارا رو هم ترسوند ناروتو که جای خود داره!!!!!!!!!!!!

میدونستی کمترین سن رو موقع گرفتن رتبه جونین کاکاشی داشته ؟ هر چند ایتاچی هم میتونست ولی مستقیما وارد انبو شد . اونهم با اون شارینگانش .
    کاکاشی در دوازده سالگی جونین شد اما اون موقع شارینگان نداشت.......در مورد ایتاچی هم که همه می دونن که در 13 سالگی رئیس آنبو های دهکده بوده ( بالاترین مقام قبل از مشاورین و هوکاگه و سنین ها ) و به اعجوبه اوچیها معروف بوده کسی که احتمال هوکاگه شدنش خیلی زیاد بوده بعد از هوکاگه چهارم ....ولی خوب به دلایلی ( شاید یکی از دلایش ترس دانزو و بزرگان دهکده از هوکاگه شدن ایتاچی این بوده که نمی خواستند کسی از خاندان ایتاچی ها هوکاگه بشه چون قدرتشون زیاد می شده... ) خاندان رو کشته ( یعنی بین اون همه از اوچیها که اکثرشون شارینگان داشتند حریف نداشته !!!!! ) و از دهکده فرار کرده..................

کاکاشی از عمد کم نمیاره...مشکل عمده اون شارینگانش هست که چون مال خودش نیست چاکرای زیادی برای استفاده می خواد.........( سه خال شارینگان می تونه تاجوتسو ، نینجوتسو و گنجوتسو رو تشخیص بده که چاکرای زیادی رو می طلبه ) وگرنه اون هم قویه و شاید اگه شارینگان نداشت قوی تر هم می شد.........

شاید اگه ناروتو شارینگان داشت دیگه کسی حریفش نمی شد ......با چاکرای 9 دم می تونه مانگیکوی عظیمی رو ایجاد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منتظر قدرتی که ایتاچی بهش داده هستیم .مخصوصا اگه یکی از احضار شده ها ایتاچی باشه !!!!!!!!!!!!!!

یه جا در مورد احضار های ادو تنسی خودنم که نوشته بود این احضار ها فقط می تونن افراد از تکنیک های خارثی و طبیعیشون استفاده کنند مثلا مثل استفاده از تکنیک زمین با آب یا چیزای دیگه و افراد احضار شده نمی تونن از تکنیک های اخضار خونی مثل احضار حیوانات استفاده کنند برای همین هم فکر نمی کنم مبارزه با جیرایا که بیشتر نیروش در حالت دانایی ( Sage mode ) بود کار سختی باشه اما یوندامه یه چیزه دیگه است همون شیشو فان ( تکنیک برق زرد کونوها ) خودش خیلی درد سر سازه!!!!!!!!!!!!!

اگه افرادی که کابوتو به مادارا نشون داد رو احضار کنه ناروتو کار سختی پیش رو نداره اما باز چیزی که منو ناراحت می کنه اون شخصیتی بود که به مادارا نشون داد و مادارا ازش حساب برد.............خود کابوتو که چیزی نداره.......اوروچیمارو هم همش یه مار داشت که چیزی نداره و حتی اون ماره معروف ماندا در انفجار دیدارا کشته شد برای حفظ جون ساسوکه.... مار قویه دیگه نداره ..... خود کابوتو هم که یه بار از ناروتو بچه شکست خورده حفن!!!!!!!!!!!

تکنیک جدید دانای شش طریقت ناروتو فراموش نشه که کیسامه رو با یه مشت زمین گیر کرد و فراریش داد..............راسن شوریکن هم که داره ..راسنگان هم که هست........قدرت ایتاچی رو هم که داره......حالت دایی هم که هست ..........فکر نکنم از تکنیک دیگه کم بیاره می مونه همون احضار شده مرموز!!!!!!!!!!! باید دید....................
    Last edited by kortol; 17-10-2010 at 23:35.

8. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

مبارزه با پین مثال نقض برای حرف شماست.. اگه یادتون باشه در اون مبارزه با اینکه به کمکش هم اومدن ولی باز همه پرچ شدن..
    حالا نمیخوام کاکاشی که کپیه رو با پین مقایسه کنم چون در حدش نیست خوب،..ولی ........................................
    پس انتظار داشتی کامی ساما رو نفله کنه . یکی از پین ها رو کشت بس بود دیگه . دیگه پین رو خیلی انتظاره . در ضمن قدرت مانگاکیوشو واسه نجات چوجی مصرف کرد و میتونست خود پین رو با همین بزنه .

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بیا اینو توی انیم پارادیس بگو ببین چجور میریزن سرت
    کسی نمیره تو یه فرومی که تخصصی رو انیمه بحث میکنه بگه فلانی ضعیفه و...
    اونجا که میری ناخوداگاه باید از یه کاراکتر جانبداری کنی وگرنه به حساب نمیای...
    برسیم به تایپک خودمون...
    اوروچیمارو هم همش یه مار داشت که چیزی نداره و حتی اون ماره معروف ماندا در انفجار دیدارا کشته شد برای حفظ جون ساسوکه.... مار قویه دیگه نداره ..... خود کابوتو هم که یه بار از ناروتو بچه شکست خورده حفن!!!!!!!!!!!
    نمیخوام از کاراکتری طرفداری کنم...ولی اگه یادتون باشه یکی از سه سنین افسانه ایه...کسی که بااون وضعیتش با حالت چهار دم کیوبی مبارزه کرد و اگه اون حفاظ چاکرائی که دور کیوبی رو گرفته نبود اون شمشیر اورو چیمارو از ناروتو که سهله تا عمق چند صد متری زمینو سوراخ میکرد...کلا دست کم گرفتم اورو چیمارو به نظرم اشتباهه...البته نباید ازاون تابوتی هم که مادارارو متعجب کرد گذشت...

به خاطر این میگم اروچیمارو که به نظر من دیگه کابوتو توسط اورو چیمارو تسخیر شده...وبه دلایلی اورو چیمارو هنوز چهره اونو حفظ کرده...چون گروه آکاتسوگی دشمن سرسخت اورو چیمارو بوده...تازه اگه کابوتو توسط اروچیمارو تسخیر نشده بود چطور میتونست تکنیکی که فقط اورو چیمارو بلد بود رو بزنه(ادو تنسی)...

به نظر شما حالا که مادارا چشم های ناگاتو رو هم گرفته میتونه تکنیکائی که اون میزد رو اجرا کنه...؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به نظر شما حالا که مادارا چشم های ناگاتو رو هم گرفته میتونه تکنیکائی که اون میزد رو اجرا کنه...؟؟؟!!!
    گرفتن چشم که زیاد مهم نیست چون باید اونهارو با چشم خودش جایگزین کنه .......ولی اینکه ماسکش به حالت سه خال شارینگان در اومد یعنی الان سه تا چشم داره!؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!! این مادارا آخرین فردی هست که مبارزه می کنه و با همه هم مبارزه می کنه اما این ناروتو هستش که آخرش اونو نابود می کنه.

( امیدوارم چیزی یا خودش رو فنا نکنه مثل ادوارد ایلریک در انیمه full metal alchemist brotherhood که پسره نیروی خودش رو قربانی کرد تا داداشش برگرده ) البته امکان این کار برای برگردوندن ساسوکه زیاده یا مهر کردن 10 دم درون خودش و مرگش خودش که با اینکار صلحی جهانی رو بین نینجاها ایجاد میکنه....... ..........

کلا مادارا برا خوش یه پا لاست شده....حالا بقیه انیمه بماند!!!!!!!!!!!!!

12. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کلا مادارا برا خوش یه پا لاست شده....حالا بقیه انیمه بماند!!!!!!!!!!!!!
    شدیدا تائید میشه...
    این کشیموتو هم مارو کشت انقده معما طرح کرد...آخه یکی نیست بگه انیمه واین همه نکات مبهم وسوال برانگیز...(بدم پدرت رو دربیارن کیشیموتو...پدر سوخته!!!)
    ولی معمائی که فکر منو از همه بیشتر به خودش مشغول کرده همون تابوتست!!!!!!!!!!!
    آخرش هم یه کسی ازتابوت دربیاد که هممون وابریم...
    راستی اگه تو پایان این انیمه بلائی سر ناروتو بیاد خودم میرم جاپون() این کیشیموتو رو خفه میکنم...
    پس تکلیف هیناتا وساکورا چی میشه...!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخرش هم یه کسی ازتابوت دربیاد که هممون وابریم...
    خفن وا می رویم اگر برادر جناب مادارا باشد و یا اگر خود جناب مادارا باشد!!!!!!!!!!!!!!!!! می میریم اگر جناب دانای شش طریقت رو احضار کنند!!!!!!!!!

پدر سوخته می خواهد هر چی قلدر هست احضار کند با ناروتو مبارزه کنند..پدر پدر سوخته بدهند پدرش را در بیاورند!!!!!!!

15. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •