دمت گرم.99 چیه.شما هم یکی دوبار امتحان کن.البته بنظرم فقط چندتا بازیکن هستتند که میتونن همچین کاری بکنن چون من تا حالا بجز کاکا و یکبارم با کریس رونالدو دیگه نتونستم با کسی دیگه ای از این ضربه ها بزنم.
حالا اگه شد Replay هاشو می زارم.
دمت گرم.99 چیه.شما هم یکی دوبار امتحان کن.البته بنظرم فقط چندتا بازیکن هستتند که میتونن همچین کاری بکنن چون من تا حالا بجز کاکا و یکبارم با کریس رونالدو دیگه نتونستم با کسی دیگه ای از این ضربه ها بزنم.
حالا اگه شد Replay هاشو می زارم.
خب پس با این نظرات دوستان مشخص شده که گفته های من بیراه نبوده. نمی دونم چرا اون اوایل بعضی از دوستان ازین بازی جانب داری می کردند. بهرحال برای ما که به فیفا اعتقاد نداریم pes2008 یک افت بود.
دوستان كونامي تو اين نسخه بيشتر به كارهاي گرافيكي پرداخته و از مسائل ديگه غافل شده.
ولي انصافا گرافيك بازي نسبت به نسخه قبل خيلي بهتر شده.
من هم روي كامپيوترم pes6 و همpes7 دارم بعد يه مدت كه ساكر7 رو بازي كردم رفتم يه خورده هم 6 بازي كنم وقتي قيافه بازيكن ها رو ديدم حالم به هم خورد و اومدم بيرون از بازي.
اميدوارم تو نسخه بعدي به جوانب ديگه كار هم دقت بشه و نسخه بعد يه شاهكار بشه.(حالا كو تا نسخه بعد)
به شدت باهات موافقم دوست عزيز.
ممنون.
r3 مربوط به آنلوگ هست که دسته شما نداره
ویندوز pc رو عوض کردم بعد که خواستم بازی رو نصب کنم فایل
-Pro Evolution Soccer 2008 - windows installer package
ایراد پیدا کرده دی وی دی بازی هم دستم نیست می خواستم اگه بشه یکی لطف کنه این فایل رو برام آپلود کنه حجمش بیش از 450 کیلو بایت نیست ممنون میشم.این فایل که ضمیمه کردم ایراد پیدا کرده اگه تونستین این فایل رو برام آپ کنید !!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروازه بانها اقتضاح شدن! واقعا با این نوع دروازه بانی بازی بی مزه هست! از شونصد متری شوت میزنی میخوره تو دست دروازه بان میره تو گل!
این هم از داوری ها
این توپ گل اعلام نشد!!!!!!!!!!
![]()
سلام
اگر امكان داره يه نفر لطف كنه بگه بازيكنهايي كه ميسازيم به كدوم تيم ميرن؟
و اگر به هيچ تيمي نميرن چطوري ببريمشون به يه تيم؟
با تشكر
ميشه بگيد اين قسمت كه با بيضي سفيد مشخص كردم چكار ميكنه؟
![]()
Last edited by mpmostafa; 10-01-2008 at 13:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)