من انگلیسیم خوب نیست ولی موقعی که این جور تم ها را نصب می کنی خودش میگه .... می خوای نصب کنم ممکنه کار نکنه به هر حال و نصی می کنی و این مشکل پیش میاد
شرمنده انگلیسیم خوب نیست نمی تونم خوب ترجمه کنم
من انگلیسیم خوب نیست ولی موقعی که این جور تم ها را نصب می کنی خودش میگه .... می خوای نصب کنم ممکنه کار نکنه به هر حال و نصی می کنی و این مشکل پیش میاد
شرمنده انگلیسیم خوب نیست نمی تونم خوب ترجمه کنم
از اون نظر که حرف نداره. من تو کامی حدود 200 تا برنامه دارم. برنامه هاش هم راحت گیر میاد.
بازی که دیگه ترکیده!!!!!!!!!!!!! با بازیهای انگیگ که خود نوکیا داده بیرون ادم میره فضا. نهایت کیفیت و زیبای!
فرمت چی ؟
برنامه ، صوتی ، تصویری؟؟؟؟ کدومش؟
فرمتهای که ساپورت میکنه متنوع هست و راضیت میکنه!
خواهش می کنم علی جان ، خیلی های دیگه هم هستن که نمی دونن چجوری باید این مشکلو حل کنن!
من خودمم نمی دونستم تا اینکه بعدا اتقاقی متوجه ش شدم...
برنامه ها و بازی های با فرمت sisx-java رو پشتیبانی میکنه.و کلا برنامه های s60 v3
اگه عجله داری من بهت توصیه میکنم که برنامه core player رو دانلود کن و فیلمهات رو با همون پسوند DAT بنداز روی گوشی حالا از توی گوشی پسوند فیلمت رو عوض کن مثلا AVI بذار حالا این برنامه فیلم رو بهت نشون میده![]()
اين گوشي شتاب سنج داره يانه اگه داره چه جوري فعال ميشه مرسي
اره .داره. اگه ورژن گوشیت 20 باشه نیاز به برنامه برای استفاده ازش نداری.
برو این ادرس.
ستینگ>جنرال>پرسونالیزیشن >دیسیپلی>روتیت>اتو
دوست عزيز متاسفانه ورژن گوشيم 11 و اون برنامه رو نداره ميگي چيكار كنم فقط من باگوشيم از اينترنت استفاده مي كنم اميدوارم فايلrar بهم ندي چون تو گوشيم دانلود نميشه
متاسفانه من همون فایل rar هم ندارم.
شما باید دنبال برنامه ی "روتیت می" بگردین. ورژن 2.0
درضمن باید برنامه ساین بشه.
چرا دانلود نمیکنه؟ من همه نوع فایلی با گوشی دان کردم.
حتی اونای که ساپورت نمیکنه. دانلود میکنه ولی بازشون نمیکنه. باید با اکسپلور باز بشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)