خب عزیزم،برای اینکه این کار مخصوص همکارا و مدیران است...
اگه اینو واسه همه بزارن،یه عده سو استفاده می کنن...
خب عزیزم،برای اینکه این کار مخصوص همکارا و مدیران است...
اگه اینو واسه همه بزارن،یه عده سو استفاده می کنن...
يه كارى كنيد كه اندازهى قالب فروم حالت استاتيك داشته باشه، نه ديناميك!
يعنى مثلا اگه من يه عكس طويل مىذارم تو امضام، عكس رو قبول نكنه تا اندازهى استاندارد قالب به هم نريزه.
◙
این اشکالی که این دوستمون Barlog میگه تو پیغامهای خصوصی نابود کنندس! مثلا اگر یه پیغام 2،3 تا نقل قول توی هم داشته باشه دیگه بیچاره ایم تا بتونیم Replay کنیم. یه فکری بکنید (اگر این دفعه دلتون بیاد بهمون جواب بدین و مثل قضیه سرچ نشه!!!!!!!!!!!!!!!)
خب مگه چند تا باشه چي ميشه
مشكلي ايجاد نميكنه كه فقط يكم هي صفحه بزرگ تر ميشه شما چرا اينقدر گير ميدين؟
نمیدونم شاید چون من FF استفاده میکنم ایجوری میشه اما دکمه های Replay و Forward میرن بیرون از صفحه و پایین صفحه هم خط کش نمیاد که بکشیم اون ور رو هم ببینیم.
از اينترنت اكسپلورر استفاده كن من چند بار توي فاير فاكس با مشكلات عجيبي برخورد كردم
خوب الان میخوام لینک فایلی رو بزارم باید تو یه جا دیگه آپلود کنم و لینکش رو بزارم لقمه رو بپیچونم
مثلا چه سواستفاده هایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب در واقع فرقی نمیکنه اگه شما سو استفاده رو از نظر فایل پیوستی میدونی لینک آپلود فایل رو میزارن
چه فرقی کرد![]()
نمی دونم چه سو استفاده ای،از یکی از مدیرا شنیدم (یادم نیست کجا)
ولی خب،ممکنه بیان فضای پیسی رو تموم کننمثلا" 200 گیگ فایل رو سرور پیسی آپلود کنن!
یه جا شنیدم به خود همکارا و مدیرا هم اجازه داده نمیشه که فایل بیشتر از 1 مگ رو آپلود کنن! (البته شاید هم اجازشو دارن،خودشون نمی کنن!)
حالا شما مشکلت چیه؟ برو 4shared آپلود کن،حالشو ببر!
اين كه نشد راه حل!
صورت مسئله رو پاك نكنيد.
◙
داریم یه نموره هم عقیده میزنیم. خب پس یه جوری لا اقل با فایر فاکس هماهنگش کنن. این روزها Ff فراگیرتر از Ie شده (حالا دعوا راه نندازین هان! من نمیگم! نسرسنجی و کارشناس میگه.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)