تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 202 از 1635 اولاول ... 1021521921981992002012022032042052062122523027021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اينارو در مود m با تنضايمات وايت بالس و تنظيمات ديافراگم و نوردهي طولاني . من كاملا با حرف شما موافقم. بالا تر از ايزو 400 به درد نمي خوره.شايد باورتون نشه من تازه ديشب بعد از 1 ماه كه دوربينو خريدم با iso 1600 عكس گرفتم. ولي حرف بنده سر اظهارات ايشون است كه يكدفعه خط بطلان رو همه چيز مي كشن تو عكس 3 ومي دقت كنيد هموني كه از ساختمان گرفتم .نميگم خيلي عالي است و لي جزئيات به خوبي به نمايش گذاشته شده. خوب نبايد از دوربين هاي اين رده توقع بيشتري داشت.
    خوب آدم يكم بايد در اظهارات كمي تامل بيشتري كنه.من مطمئنم اگه با تنظيمات فوجي كاملا تسلط داشته باشيد عكسهاي خيلي خوبي مي توانيد بگيريد همانطور كه عكس هاي photo blog تان را ديدم. بقيه موارد را هم مي شه با نرافزار به سادگي بدست آورد.
    تو مود m واقعا عكس خوبين و نشون ميده شما به اين مود كاملا تسلط داريد.با مود عكاسي در شب بايد واقعا عكس هاي روشن و زيبايي بگيره.اين مود رو داره پاناسونيك؟اميدوارم يه روزي هممون وارد دنياي حرفه اي بشيم و اونوقته كه كيفيت عكس معني پيدا ميكنه و جاي بحث كردن داره.ولي تو اين رده من جايي براي بحث زياد نميبينم چون دست هممون تا ايزوي 400 بستست و تا اين ايزو اين دوربين ها مشابه عمل ميكنن.درسته؟؟؟؟
    Last edited by ebi66_boukan; 11-03-2009 at 14:46.

2. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز اسم دوربینهایی که با اون ها کار کردم رو برات مینویسم.ببین این دوربینها حق تقدم انتخاب روزنه دیافراگم.کنترل شاتر.ایزوهای مختلف .نور سنجی داخلی و ...... دارند یا نه بعد بگو اصلا دوربین دستش نگرفته.
    Zenit-model 122
    Zenit-model ET
    Zenit-model FS-5 Photosniper
    Zenit-model 12XP

اگه دوربین های زنیت رو دستت گرفته بودی میفهمیدی که چقدر عکاسی با این دوربین ها مهارت میخواد.
    وزن این دوربین ها از 850 گرم تا 1 کیلو هست.ضمن اینکه نه ال سی دی داره نه رهنما نه .....
    فقط باید هنر عکاسی داشته باشی تا بتونی با این دوربین ها کار کنی.امیدوارم شما که اینقدر اهل تحقیق هستی برای یکبار هم که شده یکی از این دوربین ها رو تهیه کنی و ببینی دیافگرام.نور دهی .شاتر و..... یعنی چی.
    بعد همه رو متهم به بی تجربه بودن و ندانستن کنی.اگه کسی این دوربین ها رو دستش گرفته که میدونه چی میگم.
    علت اینکه خود من دنبال دوربین دیجیتال هستم این هست که دوربین آخری که داشتم جمع کردن فیلمش خراب شده و دست 3 تعمیر کار دادم ولی نتونستن تعمیرش کنن.نو این دوربین ها هم که در بازار هست هیچ کدوم مثل قدیمی هایی که 10 سال قبل خریده بودم نیستن.لطفا وقتی کسی رو نمیشناسی به خاطر هب و بقض های شخصیت متهم به ندانستن نکن.
    ضمن اینکه این دوربین ها حالت اتوماتیک ندارن.اینو میدونی عزیز؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟درسته که fz28 به خاطر رزولوشن بزرگتر فیلمبرداری خیلی بهتری از موبایل داره ولی باز در عمل و در تماشا چنگی به دل نمیزنه.پس چشم هات رو باز کن.
    لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
    عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.
    برای من همینقدر که فهمیدم در شب عکس هایی به خوبی دوربین های دیگه نداره کافی هست.
    اگه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
    چه خوب بود به جای سفسطه کاری حقیقت رو قبول میکردی.
    جالب اینجاست که فقط در مورد fz28 واکنش نشون میدی و تمام عیب های این دوربین رو با حرف های بی اساس میخوای بپوشانی و در عوض دوربین های دیگه رو خراب میکنی.
    اینکه دیگه ناراحتی نداره.اینقدر یعنی حرف های من برات گررون تمون میشه؟
    عزیز جان همونطور که شما نظر میدهی من هم حق نظر دادن دارم.من نظرهام رو میگم تا دوستان عیب هاش رو بگیرن ولی شما مدام داری من رو بی سواد خطاب میکنی.دوست ندارم تحصیلاتم رو بگم چون اینجا در محیطی دوستانه قصد بررسی دوربین ها رو داریم نه دعوا.شما اگه دوست داری دعوا کنی اون دیگه بر میگرده به خود پسندیت.

دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
    به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
    من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
    اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش.چون چشم به هم بزنی چند ماه دیگه دوربین هایی بهتر و پیشرفته تر به بازار میاد و همیشه که نمیخوای از یه دوربین استفاده کنی.
    باز هم میگم حتی در همون عکس بطری ها که با ایزوی 100 گرفته شده به رنگ سبز تمایل پیدا کرده.
    شما اگه نمیتونی تشخیص بدی اون دیگه بر میگرده به دلت که دوست داری همه چیز دوربینت رو مثبت ببینی.
    اگه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
    امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
    موفق باشید.
    باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟
    به نظرم چيزي كه بيخود است اظهار نظر هاي بي منطق شما است
    لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
    من حرفاي شما را تاييد نميكنم ميترسم ديگران با حر فهاي شما به انحراف كشيده شن
    عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.

مفهوم رنگ سبزم متوجه شديم

من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
    اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش
    گه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
    اسم دوربين هاتم هم برايم مهم نيست چون چيزي را ثابت نمي كنه از اظهار نظرهات همه چيز پيداست

امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
    شما مدام حرفهاي بي مفوم مي زنيد. اگه اينترنتتان ميتونه عكس هاي من رو لود كنه ميبينيد تقريبا دارم تمام عكس هاي آن سايت را در اينجا قرار ميدهم. و مفهوم حقيت به مانندمفهوم اختلاف فاحش را نمايان ميكنم
    شما حتي حر فهاي نويسنده سايت را قبول نداريد و فقط تاكييد ميكنيد به مشاهدات خود بعد صحبت از حقيقت مي مي كنيد؟
    گه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
    واقعا شما از 15 سالگي عكاسي ميكنيد؟ با اين اظهارات خلاف آن را ثابت مي كنيد. اگه تمام مراجعتان تنها يك سايت نبود وكمي در مورد عكاسي بيشتر مطالعه مي كرديد مي ديد كه حتي حرفه اي ترين عكاس ها اظهار دارن كه اگه با بهترين دوربين ها هم عكس بگيريد به اين مفهوم نيست كه عكسها نيازي به اديت به وسيله نرافزار ندارد. و نرافزار نقش مهمي را در عكاسي را ايفا ميكند. ديگه چه برسه به دوربين هاي اين رده.
    دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
    به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
    من كاملا به اعصابم تسلط دارم ولي مشخصه اين شما هستيد شعر و حرفهاي بي ربط ميزنيد و اين نشانه چيست؟
    من نمونه عكس هاي خود را كه اظهاراتت را نقض ميكنه قرار دادم اون موقعه مي ياي حرف هاي خارج از بحس ميزني ؟ بعد ميگي حر فهاي من نامربوط است؟
    دوستان من باز هم مي گم اگه لازم باشه 1000 بار ديگه ام تاكيد ميكنم من رو هيچ برندي تعصب ندارم ولي در برابر اظهارات بي منطق واكنش نشون ميدم واين به خاطر جانب داري از برند خاصي نيستم و به اين خاطر است كه مي ترسم دوستي كه به اين سايت مراجعه ميكند و قصد انتخاب دوربيني را دارد بر اساس چنين اظهارات بي منظق انتخاب درستي نتواند داشته باشد و تا آنجا كه مي توانم حرفهايم را با آوردن دليل بيان ميكنم نه با آوردن اضهار نظر شخصي
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 17:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تو مود m واقعا عكس خوبين و نشون ميده شما به اين مود كاملا تسلط داريد.با مود عكاسي در شب بايد واقعا عكس هاي روشن و زيبايي بگيره.اين مود رو داره پاناسونيك؟اميدوارم يه روزي هممون وارد دنياي حرفه اي بشيم و اونوقته كه كيفيت عكس معني پيدا ميكنه و جاي بحث كردن داره.ولي تو اين رده من جايي براي بحث زياد نميبينم چون دست هممون تا ايزوي 400 بستست و تا اين ايزو اين دوربين ها مشابه عمل ميكنن.درسته؟؟؟؟
    سلام من دقيقا حرف هاي شما را قبول دارم.شما كاملا درست مي فرماييد بزرگترين مشكل دوربين هاي اين رده ابعاد سنسور است كه همان باعث نويز عكس در ايزو هاي بالا و مكانهاي كم نور ميشه. همچنين بحس لنزها كه در دوربينهاي حرفه حرف اول را ميزند.
    اين دوربين 4مود عكاسي در شب داره:
    پرتره شب
    منظره شب
    شبرنگي
    و تنظيم ابداعي يا همون دستي كه ميتونيد تنظيمات ديافراگم رو در اين مود انجام دهيد .

البته اگه در شب سه 3 پايه به همراه خود داشته باشيد و دوربين را درثابت نگه داريد با نور دهي طولاني و قرار دادن ايزو در كمترين مقدار مي تونيد عكسهاي در حد اندازه اين رده بگيريد. مطمئنا هر دوربيني قلق خاص خود را داره و با آزمون و خطا مي شه به اون قلق دست يافت.
    من واقعا از عكاسي در شب لذت ميبرم . تو سايت عكاسي مقاله هاي مفيدي در رابطه با عكاسي در شب است اگه مطالعه نكرديد يك سري به آنجا بزنيد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوست عزيز.در مورد نظرات unforgiven بايد بگم ايشون واقعا به اصول عكاسي حرفه اي تسلط دارند.فكر نكنم ايشون هم از رو تعصب نظر خودشون رو بدن.الان خود من رو توجه كنيد ميبينيد دوربينم فوجي هست ولي به كانن علاقه ي خاصي دارم.فيلمبرداري اين دوربين ها به نظر من يه چيزي هست كه فقط گذاشتن باشه و باهاش مشتري جذب كنن.كسي كه بخواد واقعا فيلمبرداري كنه و از فيلمي كه گرفته لذت ببره طرف دوربين عكاسي نمياد!!!!ما اينجا جمع شديم كه از همديگه ياد بگيريم نه اينكه بخوايم حرف هميديگرو با يه جوري بي احترامي و تند گويي خراب كنيم.در ضمن نظرات شما كاملا برام قابل احترامه.اميدوارم جفتتون كوتا بيايد.بازم ميگم همه ي اين دوربين ها سنسورشون يكيه و فرقي ندارن.
    دوستان من هم قبول دارم كه مدتي است از بحس اصلي خارج شديم ديگه بحس هاي حاشيه اي نمي پردازم. از بقيه دوستانم عذر خواهي ميكنم . فقط من در برابر اظهار نظرات انتقاد مي كنم اگه دليل موجه داشته باشم و از خودم حرفي به ميان نمي يارم. ديگران هم بر اساس آوردن دليل موجه به يكديگر انتقاد كنند و اگر خلاف آن آورده شد روحيه انتقاد پذيري داشته باشند. بحسهاي حاشيه اي را ه نندازيم كه كه فروم به كارزار و محلي براي تاخت وتاز افراد كشيده نشه.
    من لحن گفته هايم يكم تنده و با كوچكترين انتقاد بدترين برداشتها انجام ميشه و سريعا در برابرش موضع گيري ميشه. از اين بابت هم پوزش مي طلبم.

7. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من كلاسام تموم شد.برگشتم.unforgiven عزيز اين عكس در چه mode گرفته شده؟؟؟؟؟ مثل اينكه بحث سر اين چند دوربين زياده.باور بفرماييد تا ايزوي 400 فرق چنداني ندارن.و در ايزوي بالا هيچكوم بدرد نميخورن و عكس هاشون به درد ساخت آيكون هم نميخوره.
    خوشم اومدی دلمون برات تنگ شدن بود یه مدت بود کم پیدا شده بودی
    امیدوارم هرجا که هستی شاد سالم سرحال و موفق باشی
    s2000.ايزوي 400راستي آقاي فتح الهي با دوربينه چطوريد؟؟؟؟
    مشغولیم فعلا دارم باهاش ور میرم تا رامش کنم
    چون زیاد هم از عکاسی سر در نمیارم دیگه کارم دوبرابر شده ولی تاحالا نزدیک به 1000 شات گرفتم

دوستان من هم قبول دارم كه مدتي است از بحس اصلي خارج شديم ديگه بحس هاي حاشيه اي نمي پردازم. از بقيه دوستانم عذر خواهي ميكنم . فقط من در برابر اظهار نظرات انتقاد مي كنم اگه دليل موجه داشته باشم و از خودم حرفي به ميان نمي يارم. ديگران هم بر اساس آوردن دليل موجه به يكديگر انتقاد كنند و اگر خلاف آن آورده شد روحيه انتقاد پذيري داشته باشند. بحسهاي حاشيه اي را ه نندازيم كه كه فروم به كارزار و محلي براي تاخت وتاز افراد كشيده نشه.
    من لحن گفته هايم يكم تنده و با كوچكترين انتقاد بدترين برداشتها انجام ميشه و سريعا در برابرش موضع گيري ميشه. از اين بابت هم پوزش مي طلبم.
    دوست گرامی چه حضرتعالی و چه سایر دوستان و مهمتر از همه خودم نباید فراموش کنیم ما اینجا جمع شدیم که در زمینه دوربین باهم بحث کنیم نه دعوا
    بهر حال امیدوارم سایر دوستان هم به این حرف شما رسده باشن
    و از این ببعد شاهد یحثهای اصولی بدن متهم کردن هم باشیم
    با سپاس

9. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.اتفاقا کار خوبی کردی که عکس بطری رو گذاشتی.حالا اگه دوست داری منظورم رو بفهمی عکس بطری فوجی 2000 و sx10 رو هم دقیقا زیر همون عکس قرار بده.شاید اونموقه متوجه بشی عزیزم.
    در همین عکسی که گذاشتی پائین شیشه ها تار و به رنگ سبز متمایل هست در حالی که دو دوربین دیگه ای که اسمشون رو بردم در همه نقطه های عکس نوردهی یکسانی دارند.
    عزیز جان مسلما دیدگاه شما با من فرق داره.شما زیاد ایراد نمیگیری و دوست داری با نرم افزارها مشکلات عکس رو رفع کنی.
    در مورد کنتراست بحث بود گفتی با نرم افزار.در مورد ایزو گفتی با نرم افزار و ......
    ولی من میخوام کمترین غیب رو داشته باشه بعد میشه به دستکاری عکس هم فکر کرد.
    من با شما مشکلی ندارم و هر چیزی گفتم نظر من بوده.
    اگه دوست داری بهتر حرف من رو بفهمی زیر همون عکس fz28 عکس های فوجی 2000 و کنون رو هم بزار.
    به نظرم من در محیط های بسته به خوبی دو دوربینی که گفتم نوردهی نمیکنه.
    اینکه میگم متمایل به سبز هست این نیست که فکر کنی اگه به یه آدم کور هم بگی بگه بله سبز رو دیدم.
    در همون عکس نیمه پائین عکس از نور کافی برخوردار نیست و رو به سبز رفته.
    امیدوارم فکر نکنی که قصد رو کم کنی یا هر چیز دیگه ای دارم وی شما سخت با حقیقت کنار میای.
    و این رو برات بگم که دوربین دیجیتال رو اگه دست یه بچه هم بدب میزاره رو اتوماتیک و عکس ها قابل قبول در میاد حداقل از نگاه یه آماتور.ولی با دوربین هایی که اسمشون رو برات گفتم کافی هست سرعت شاتر یا ..... درست انتخاب نشه اونموقعه عکس یا مثل ماست سفید میشه یا سیاه.
    این عکس که شما گذاشتی از دیدگاه شما عالی هست ولی به نظر من نه.
    امیدوارم اگه قراره بحث کنی نظرت رو با احترام بگی.مگه ما داریم کتک کاری میکنیم که میگی تا آخرش هستم؟
    تا آخرش باش چون شخصا ازت خوشم میاد .ولی هر چیزی که گفتم و میگم برداشت من هست نه اینکه فکر کنی قصد تقابل دارم.زدن شکلک ها هم نشون میده که تا چه حد کم طاقت هستی.آدم اینقدر زود رنج؟بابا بیخیال.
    چیزهایی که من میگم به خاطر عیب گرفتن از یه مدل خاص نیست.اگه شما دقت کرده باشی من عیب های همه مدل ها رو گفتم و چند بار گفتم که بی عیب خداست.مسلما حرف من هم وحی نیست و احتمال اشتباه در اون هست.
    من شما رو یک دوست اینترنتی حساب میکنم و قابل احترامی.اگه فکر میکنی که به شما بی احترامی کردم میگم معذرت؟اینطوری خوبه؟موفق باشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

lofa جان سلام.کجایی رفیق؟ازت چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنی.
    من امروز فوجی 2000 رو پیدا کردم 285000 .احتمال 90 درصد میخرمش.
    خواستم قبل از خرید دلم رو یکی کنم.
    عکس هایی که در سایت dpriviw از این دوربین گذاشته اینطوری به من القا میکنه که خیلی کم رنگ هستن.
    شما که تجربه این دوربین رو داری نظرت چیه؟عکسهایی که میگیره واقعا اینطوری هستن؟
    راستی چند تا سوال دیروز پرسیدم که احتمالا ندیدی.
    کمترین ایزوی این دوربین چنده؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت فوجی نوشته 100.
    سوال هایی که الان میپرسم رو قبلا هم پرسیدم ولی خوب شما الان تجربت از اون موقعه خیلی بیشتره.
    1.با یه بار ََََشارژ میشه مثلا 1 ساعت فیلم گرفت و 200 عکس؟
    کلا چقدر باتریش دوام میاره.
    2.و تجربه شما از عکسهای این دوربین چیه؟مخصوصا در محیط های باز.
    3.کیفیت ساختش؟
    اگه چیزی هست که من نپرسیدم و فکر میکنی مهم باشه لطفا بگو.
    ممنون ازت.موفق و پایدار باشی.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    تا قیمت 120 140 می تونم یک دوربین کنون خوب بخرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

lofa جان سلام.کجایی رفیق؟ازت چند تا سوال داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنی.
    من امروز فوجی 2000 رو پیدا کردم 285000 .احتمال 90 درصد میخرمش.
    خواستم قبل از خرید دلم رو یکی کنم.
    عکس هایی که در سایت dpriviw از این دوربین گذاشته اینطوری به من القا میکنه که خیلی کم رنگ هستن.
    شما که تجربه این دوربین رو داری نظرت چیه؟عکسهایی که میگیره واقعا اینطوری هستن؟
    راستی چند تا سوال دیروز پرسیدم که احتمالا ندیدی.
    کمترین ایزوی این دوربین چنده؟سایت دیجی کالا نوشته 64 ولی سایت فوجی نوشته 100.
    سوال هایی که الان میپرسم رو قبلا هم پرسیدم ولی خوب شما الان تجربت از اون موقعه خیلی بیشتره.
    1.با یه بار ََََشارژ میشه مثلا 1 ساعت فیلم گرفت و 200 عکس؟
    کلا چقدر باتریش دوام میاره.
    2.و تجربه شما از عکسهای این دوربین چیه؟مخصوصا در محیط های باز.
    3.کیفیت ساختش؟
    اگه چیزی هست که من نپرسیدم و فکر میکنی مهم باشه لطفا بگو.
    ممنون ازت.موفق و پایدار باشی.
    البته با اجازه دوست گرامی جناب ebi66_boukan چون ایشون هم ازبنده تجربه وعلم عکاسی رو بیشتر دارن و هم اینکه مدت طولانی تری با این دوربین کار کردن
    به طور کلی نظرم رو در مورد این دوربین چندین بار گفتم و چند تا نمونه عکسم قرار دادم تا حالا نزدیک به 50 تا عکسم از اش چاپ کردم چندتا عکاس تقریبا حرفه ای هم کیفیت عکساش رو هم تائید کردن
    1- این 285 تومن کجا قیمت گرفتی چون از آهونگار بیشتره و از دیجی کالا و کامیرا شاپ هم کمتر
    2- در مرود کمترین ایزو باید بگم حق با فوجی چون سازنده اسه این دوربین رنج ایزوش از 100 شروع می شه
    3- تا حالا یه ساعت فیلم پشت سر هم نگرفتم ولی این باطری که من دارم سونیه و با یه بار شارژ من نیم ساعت فیلم گرفتم 400 تا عکس هم گرفتم 10 دقیقه هم به وسیله دوربین باطری رو رفرش کردم که باطری تموم نشد من هم بی خیالش شدم و گذاشتم سر جاش ولی فکر کنم چیزی در حدود 20 تا عکس دیگه رو هم بتونم با هاش بگیرم
    4- این بگم این دوربین مثل موبایل که میزان شارژ باطری رو نشون می ده اینکار رونمی کنه ( یا می تون و من بلد نیست فعالش کنم در این زمینه اگه جناب ebi66_boukan راهنمای کنن ممنون می شم)فقط اگه باطری ضعیف بشه یه باطری نیمه پر قرمز رنگ ظاهر میشه و اگه خیلی باطری ضعیف بشه شروع به چشمک زدن می کنه
    5- در محیط باز عالی عمل می کنه ولی در محیطهای کم نور و تاریک یا با مود M و C اگه تنظیماتت با محیط هماهنگ نباشه یکم سرعتش میاد پایین( زیاد مطمئن نیستم شاید به علت تنظیمات اشتباه منه)
    6- کیفیت ساختش که یه نظرم عالیه ولی دکمه حرکت چهار گانه اش یکم منو ناراحت کرده یه بارم توضیح دادم وقتی باهاش کار می کنم احساس می کنم خیلی نازک وسخته دیگه نمی دونم دلیلش چیه تو این زمینه هم ممنون می شم اگه جناب ebi66_boukan راهنمای کنن
    7- در مورد عکسای سایت dpriviw برای من هم بسیار جای تعجب داشت وقتی که اون عکسا رو دیدم حتی یه مدت از خرید این دوربین پشیمون شدم ولی فکر نکنم عکسای که می اندازه به نسبت توانایش عکسای بدی باشن من که فعلا راضیم و از اش خیلی خوشم میاد البته در تعطیلات هم بیشتر باهاش ور میرم ولی برای شخص من دوربین بسیار عالیه

14. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •