نسخه پي سي نبايد از نسخه ايكس باكس كم و كاستي داشته باشه
اميدوارم اون دوتا سورپرايزي رو كه براي پي سي گيمرها قول داده بودن هم قرار بدن تا شاهد تفاوتي بين پي سي و كنسول باشيم
نسخه پي سي نبايد از نسخه ايكس باكس كم و كاستي داشته باشه
اميدوارم اون دوتا سورپرايزي رو كه براي پي سي گيمرها قول داده بودن هم قرار بدن تا شاهد تفاوتي بين پي سي و كنسول باشيم
.................................................. ............
سورپرایز...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه سورپرایزی.......بیشتر توضیح بدین لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا جواب ندید خودم راهشو فهمیدموبلاخره این بازی هم تموم شد هر چند بعضی از مراحل این بازی ازنظر من خسته کننده بود ولی آخرای بازی,بازی قشنگ میشد مثلا وقتی بااون مرده توی هواپیما مبارزه میکردیم برای من جالب وزیبا بودوخیلی با آخرای بازی حال کردم مخصوصاوقتی این غول آخریرو کشتم
دیگه درپوست خودم نمیگنجیدم
ولی باز در هر صورت از نظر من به پای evil4 نمیرسید چون من کاراکتر evil4رو بیشتر دوست داشتم
آقا زبان پارسي رو پاس بدار!سورپراايز چيه؟شوخي كردم.
هيچي بابا يه بو هايي ميومد كه يه چند تا سورپرايييييييييييز نسخهpcداشته باشه.![]()
آقایون پس کی می آد این آآآآآوووووییییییل 5 کشت مات رو تاریخ دقیق برای کامپیوتر رو بگید
17 سپتامبر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=bakan;4070560]لطفا جواب ندید خودم راهشو فهمیدموبلاخره این بازی هم تموم شد هر چند بعضی از مراحل این بازی ازنظر من خسته کننده بود [/quote
اگه زحمتی نیست حالا که فهمیدید به ما هم بگید .
یه هفته اس که دارم میرم اما نمیشه تمومش کرد ...![]()
[QUOTE=tommy vercetti;4081395]باید بری اون وسط میدون که فضا بیشتره .
وقتی وسکر دستشو بلند میکنه به دستش تیر میزنی البته در حالت عادی تو صورتش هم میشه تیر زد .
بعد دستشو میکنه تو زمین و شما ازش فاصله میگیری .
وبعد قلبش که قرمزه معلوم میشه که با قوی ترین تفنگت باید بهش تیر بزنی .
این قضیه سورپرایز ها فک کنم یکیش اینه که میشه با زدن عینک مخصوص برای دارندگان کارتهای گرافیک nVidia بازی رو 3بعدی بازی کرد.ولی اون یکی رو نمیدونم.
یادش بخیر من ارادت خاصی به رزیدنت اویل دارم یادمه از نسخه ی اولش رو PS 1 تا نسخه ی 4 که با تاخیر رو پی
سی اومد و تموم کردم حالا واسه ی پی سی کی میاد ؟
17 سپتامبر میاد! بعد کی به ایران میرسه ؟
منظورم اینه که 17 سپتامبر بیاد بعد 18 سپتامبر دانلود شده است؟!
خلاصه لطفا بگید این بازی رو کی میتونیم تو ایران رو پی سی بازی کنیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)