تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 291 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

" هوینس " به " eurosport television " گفت: « اگر کاکا 130 میلیون یورو می ارزد، ارزش فرانک 150 میلیون یورو خواهد بود. ما تنها با این پیشنهاد او را می فروشیم. »
    دمش گرم عجب حرفی زده!
    هیچکس مثل این عربا کله خر نیستن که اینجور قیمتی بدن!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض هاسلر ، پسر محبوب ژرمنها

شبکه رادیویی آلمان:
    با بازیهایی که این جوان ارائه میده شاید باید بگم که ما هم صاحب یک مارادونا هستیم. اگر حالا در تیم ملی به تکنیک لیتبارسکی افتخار میکنیم، باید در تیم المپیک هم به تکنیک هاسلر بنازیم. به نظر میرسه ما بعد از نزدیک به هفتاد سال بالاخره طعم مدال المپیک در رشته فوتبال رو خواهیم چشید.
    این صدای گزارشگر شبکه ملی رادیویی آلمانه که در هنگام المپیک 1988 به گوش میرسه واز بازیهای اعجاب انگیز توماس هاسلر چنان به وجد اومده که اون رو مارادونای آلمان خطاب می کند. بله در همین دوره از بازیها بود که به لطف بازیهای تکنیکی جوان کوتاه قامت در تمام نقاط خط میانی، سرزمین ژرمنها صاحب تنها مدال المپیکی (برنز) تاریخ فوتبال خود شد.
    هاسلر در سال 1966 در برلین متولد شد. فوتبال را در کودکی و با هردو پا از تیمهای MetrorBerlin و سپسReinickendorfer Fuchse شروع کرد. در همان نوجوانی به غرب آلمان رفت و به تیم کلن پیوست تا خود را به فوتبال آلمان معرفی کند.
    شاید بتوان نقطه قوت این بازیکن را تکنیک و سرعت فوق العاده و قابلیت شوتزنی و سانترهای بسیار دقیق با هر دو پا دانست.اما اوج قدرت او در اداره میانه میدان و زدن ضربات کاشته و ایستگاهی بود.
    البته تا به امروز چهره های زیادی در دنیای فوتبال هنر خود را در نواختن این ضربات نشان دادند . اما چیزی که هاسلر را از بقیه جدا می کند ، این نکته بود که او ضربات آزاد را با هردوپای راست و چپ با نهایت دقت و سرعت می نواخت.این وجه تمایز توماس هاسلر با تمام بازیکنهای کاشته زن تاریخ فوتبال می باشد.
    هاسلر با قد 1 مترو 68 سانت فوتبال را در جوانی در F.C.Koln در کنار بزرگانی نظیر لیتبارسکی و بودو ایلگنرشروع کرد و توانست با این تیم نائب قهرمانی جام یوفا در سال 1986 و نائب قهرمانی بوندسلیگا در سالهای1989 و 1990 و قهرمانی جام حذفی را بدست آورد. او در سال 1989 آنقدر زیبا بازی کرد که توانست عنوان مرد سال فوتبال آلمان و بهترین پاسور بوندسلیگا را بدست آورد. او در این فصل موفق شد یکی از گلهای خود را مستقیما از روی نقطه کرنر به ثمر برساند و ضربه هد شیرجه ای اودر برابر هامبورگ از ذهن طرفداران کلن پاک نشدنی است.
    در سال 1988 برای اولین بار توسط قیصر به تیم ملی دعوت شد و اولین بازی را در برد 4 بر صفر آلمان مقابل فنلاند انجام داد که موفق شد 2 پاس گل در آن بازی برای مهاجمین آلمان مهیا کند.
    جام جهانی 1990 در ایتالیا آغاز شد و جوان کوتاه قد آلمان موفق شد با درخشش در کنار ماتئوس و لیتبارسکی در خط میانه قهرمانی جهان را بدست آورند. بعد از این تورنمنت بود که به او لقب (پسر محبوب ژرمنها) رو دادند و تیمهای بزرگ اروپا خواهان وی شدند و او از بین میلان،بارسلونا، یووه و اشتوتگارت ،یوونتوس را انتخاب کرد.
    دوران حضور او دریووه یکسال طول کشید که همراه با مصدمیتهای جزئی اما پر تعداد همراه بود. با وجود درخشش دریووه هاسلر بعد از پایان فصل به دلیل بروزمشکل با مربی تیم خواهان ترک یووه شد و اعلام کرد از این به بعد فقط درتیمی بازی خواهم کرد که در آن بتوانم آزاد و زیبا بازی کنم ونام و عنوان تیمها، دیگر برایم اهمیتی ندارد.
    سپس برای مدت 3 سال به آث رم (A.S Room) پیوست و اوج فوتبال خود را در این تیم به نمایش گذاشت. او به همراه رودی فولر و کلودیو کانیجیا مثلث آتش رم را تشکیل داند.در همین زمان بود که بازیهای تکنیکی و گلهای زیبای هاسلر تماشاگران ایتالیایی را به ورزشگاه کشاند. گلزنی او از روی ضربه آزاد از 38 متری به لاتزیو در دربی شهر رم و گلزنی از زمین خودی از فاصله 60 متری به ناپولی او را بیش از پیش محبوب مردم رم کرد. ولی متاسفانه با تمام درخشش مثلث رم، خط دفاع و دروازه بان آنقدر بد کارکردند که این تیم نتوانست قهرمانی را از چنگ میلان و یووه خارج کنند و به یک قهرمانی و یک ناب قهرمانی در جام حذفی بسنده کردند.
    در سال 1992 در رقابتهای جام ملتهای اروپا، آلمان با بازیهای خیره کننده هاسلر عنوان نائب قهرمانی را کسب کرد. 2 ضربه ایستگاهی او در این رقابتها را، هیچ طرفدار فوتبالی از یاد نخواهد برد. در بازی اول قهرمان جهان در مقابل روسیه به دیوار سخت دفاع و دیمیتری خارین (دروازه بان پرآوازه روسها) برخورد. در حالیکه ژرمنها تا دقیقه 91 از حریف عقب بودند یک ضربه ایستگاهی در پشت محوطه جریمه نصیب آلمانها شد. توماس بدون توجه به کسی توپ را برداشت و در حضور ماتئوس و برمه کاشته زن، به تنهایی پشت توپ ایستاد. با اینکه خارین بهترین گلر دنیا در سال 91 بود اما ضربه هاسلر با نهایت دقت، سرعت ، قدرت و کات وحشتناک به گوشه راست دروازه رفت و جهش بلند خارین هم به جایی نرسید. این گل تا سالها تیتر بسیاری از شبکه های ورزشی در دنیا بود حتی تا 3 سال این گل در تیتراژ برنامه ورزش و مردم چشم هر بیننده ای را در ایران نوازش می داد. صحبتهای بازیکنان بعد از این دیدار شنیدنی بود:
    اندریاس برمه: من نفهمیدم چه اتفاقی افتاد فقط توماس را دیدم که توپ رو با خونسردی روی زمین تنظیم میکنه، با اینکه قرار بود من کاشته زن اول باشم ولی نمیدونم چرا به خودم اجازه ندادم پشت توپ بایساتم.
    لوتار ماتئوس: توماس به دلیل مصدومیت فقط 5 روز قبل از شروع بازیها به تیم ملحق شد و با توجه به تمرینات ، من یا برمه باید ضربه را می زدیم. جسارت او واقعا ستودنی است.
    بودو ایلگنر: از زاویه ای که من ایستاده بودم کات وحشتناک ضربه توماس رو دیدم بدون شک نه من و نه دیمیتری و نه هیچ دروازه بان دیگری نمی توانست این ضربه را مهار کند.
    برتی فوگس: ما در سال 90 با ریختن دیواره برلین به روسها نشان دادیم که مردمی سرزنده هستیم. اکنون ضربه توماس در دقیقه 91 در برابر دفاع روسها من را یاد همان خاطرات انداخت.
    دیمیتری خارین بعد از بازنشستگی از گل هاسلر به عنوان بدترین خاطره ورزشی خود در مطبوعات روسیه یاد کرد و البته ضربه زیبای او را ستودنی خواند.
    هاسلر همین کار را هم در برابر سوئد تکرار کرد تا آلمان راهی فینال شود. با وجود بازی خوب هاسلر در فینال ، آلمانها مغلوب دانمارک شدند تا جام را به یاران اشمایکل واگذار کنند.
    با این حال هاسلر در سال 1992 برای دومین بار به عنوان مرد سال فوتبال آلمان برگزیده شد.
    بازیهای او در یورو92 وانتخاب شدن توماس در 2 ساله پی در پی به عنوان بهترین پاسور لیگ ایتالیا باعث شد وی به همراه استویچکوف بلغاری (از بارسلونا) و برگ کمپ هلندی (از آژاکس) به عنوان 3 نامزد کسب مرد سال دنیای فوتبال معرفی شوند که در این بین مرد بلغاری با کسب اندک آراء بیشتر نسبت به توماس و دنیس توپ طلا را از آن خود کرد و هاسلر با 2 رای اختلاف نسبت به برگ کمپ سوم شد. بعد از رای گیری اکثریت خبرنگاران بر این عقیده بوند که اگر آث رم هم مانند بارسلونا و آژاکس در لیگ قهرمانان اروپا حاضر بود این عنوان را هاسلر کسب میکرد.
    ولی در همین زمان اتفاق جالبی افتاد. لیست 50 نفره کاندیداهای مرد سال فوتبال ایتالیا اعلام شد که بازیکنانی نظیر ( روبرتو باجو، مارکو وان باستن ، مالدینی ، رودگولیت، فرانک رایکارد ، فرانکو باره سی ، جوزپه برگومی، پالیوکا ، برمه ، ماتئوس، کلینزمن، رودی فولر، کانیجیا و هاسلرو ....) در آن دیده می شدند و در حضور همه این بزرگان توماس هاسلر از سوی مربیان ، بازیکنان و خبرنگاران ایتالیایی به عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال ایتالیا انتخاب شد تا به همه ثابت شود این بازیکن 25 ساله سرآمد کالچیونشینان بوده است. سخنان بزرگان بعد از این انتخاب و پایان فصل بسیار جالب بود:
    بکن بائر: هاسلر به همه ثابت کرد که حتی از امثال وان باستن و باجو و لوتار هم آماده تر است، پس اینکه چطور فیفا کس دیگری را به عنوان مرد سال انتخاب کرد برای من جای تعجب دارد.
    فابیو کاپلو: در این فصل همه چیز برای ما (میلان) با قهرمانی در اروپا خوب پیش رفت. تنها چیزی که امثال تیم قدرتمند من و البته سایر تیمهای ایتالیایی را اذیت کرد تکنیک هاسلر جوان بود. او واقعا غیر قابل کنترل است.
    پائولو مالدینی: من همیشه در کارهای دفاعی مورد اعتماد مربیان بودم اما هر موقع که با رم بازی داشتیم کاپلو تاکید میکرد که امروز محوطه 18 قدم از هر طرف 3 متر بزرگتره و به دلیل حضور استاد ضربات آزاد در زمین (هاسلر) هیچ کس حق خطا کردن در این فاصله را ندارد.
    جوزپه برگومی (کاپیتان اینتر) : واقعا مسخره است که از یک مدافع بخواهید در اطراف محوطه جریمه هم مرتکب هیچ خطایی نشه. پس ما باید چطور مثلث رم را مهار کنیم.
    باره سی (مدافع میلان) : ما توانستیم یووه را پشت سر بگذاریم. اما باید بگم این قهرمانی را یووه 3 سال پیش به ما تقدیم کرد. زمانی که آنها هاسلر را نشناخته به رم فروختند تا هم تیم خودشان از آن به بعد سردرگم بازی کند و هم ضربات آزاد او بلای جان تورینیها در دیدار رفت و برگشت امسال شود. من از هاسلر بابت اون 6 امتیاز تشکر ویژه میکنم.
    هاسلر در سال 1994 به وطن بازگشت. همانطور که قبلا اشاره کرد پیشنهادهای بزرگ رو نادیده گرفت و به تیم نه چندان مطرح کارلسروهه پیوست.
    مدیران رم برای قدردانی از زحمات هاسلر و بازیهای درخشانش با سرمایه گذاری مشترک با خود توماس هتلی را با نام Hassler در رم ایتالیا افتتاح کردند و 55 درصد سهام آن را به نام توماس کردند. این هتل همچنان در رم میزبان توریستها است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

========================================
    یکی از بازیکنای مورد علاقه من از نسل طلایی آلمان غربی دهه 80 و 90

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان ممنونم از زحماتی که تو این تاپیک می کشید
    یه مشکلی که ما هواداران فوتبال آلمان و بایرن داریم اینه که مسابقات بوندسلیگا رو شبکه سه نشون نمیده وخیلی داره به ما هوادارا ظلم می کنه مخصوصا اونایی که از امکانات ماهواره محرومن
    حالا که داره نیم فصل دوم بوندسلیگا شروع میشه بهتره اعتراضات اینترنتی و تلفنی و همینطور راههای دسگه اعتراض رو شدت ببخشیم تا شاهد پخش مسابقات بوندسلیگا باشیم
    غیر از این من یه طومار اینترنتی درست کردم که با امضای اون به عدم پخش مسابقات بوندسلیگا و همین طور توهین هایی که به فوتبال آلمان از سوی گزارشگرا میشه اعتراض کنیم
    لطف همه بریم این طومار رو امضا کنیم و به لطفا به هر کسی هم که می بینید بگین و این لینک رو هم پخش کنید تا بتونیم اعتراض خومون رو به گوش مسئولین شبکه سه برسونیم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فوتبال ديگر معنا ندارد"
    خداحافظي تلخ سانيول با فوتبال

وداع تلخ "ويلي سانيول" با فوتبال. بازيكن فرانسوي بايرن مونيخ به دليل آسيب ديدگي دامنه دارش قصد دارد، كفش هايش را براي هميشه بياويزد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، باشگاه بايرن مونيخ مدافع مشهور خود را از دست مي‌دهد. سانيول كه همراه با بايرن در سال 2000 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را جشن گرفته بود و يكي از بازيكنان محبوب هواداران اين تيم مونيخي به شمار مي آيد، به فكر بازنشستگي است. اين بازيكن 31 ساله در گفت وگو با كارل هاينس رومنيگه مرد شماره ي دو بايرن مونيخ گفت:" فوتبال ديگر معنايي ندارد. فرقي نمي كند، چگونه و چه تمريني داشته باشم. پايم هنوز هم درد مي كند."
    اين بازيكن كه 54 بار پيراهن تيم ملي فرانسه را به تن كرده است، دراوت گذشته پاي خود را به تيغ جراحان سپرد ولي از آن زمان به بعد نتوانست به فوتبال بازگردد.
    يورگن كلينزمن، سرمربي بايرن مونيخ هم پيش از اين درجريان اردوي آماده سازي تيمش در دبي هشدار داد بود كه سانيول با خطر دوري از فوتبال روبه روست:" اوضاع بسيار ناگوار به نظر مي رسد. ويلي حتي نمي تواند بدود. او دردي دائمي دارد. واقعا براي او متاسفم،‌چرا كه او مرد فوق العاده‌اي است."
    ويلي سانيول از تابستان 2000 براي بايرن بازي مي كند و در حال حاضر باسابقه ترين بازيكن اين باشگاه شمرده مي شود. او سابقه ي 5 قهرماني با بايرن در بوندسليگا و يك قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را دارد. او تا سال 2010 با مونيخي ها قرار داد و گفته مي شود اين قرار داد در روزهاي آينده فسخ خواهد شد.
    اولي هوينس مدير بايرن مونيخ درباره ي اين فرانسوي به بيلد گفت، براين باور است كه ويلي در آينده مدير باشگاهي فرانسوي - به احتمال زياد موناكو- را برعهده خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رانيري: به دنبال جذب فرانك ريبري هستيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم يوونتوس گفت: در تلاش هستيم فرانك ريبري را به خدمت بگيريم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه گازته دلواسپرت ايتاليا ، كلاديو رانيري اظهار داشت: براي فصل بعد قصد داريم بازيكنان تازه اي را به تركيب تيم وارد كنيم كه يكي از آنها، ريبري از تيم بايرن مونيخ است.
    وي افزود: در صورت حضور در يووه، ريبري مي تواند جانشين هافبكي همچون پاول ندود شود و به خوبي وظايف وي را انجام دهد.
    رانيري بيان كرد: از سبك بازي ريبري خوشم مي آيد و فكر مي كنم با حضور او در يوونتوس، تحول تازه اي در تيم ايجاد شود.
    اين مربي ادامه داد: بازي هاي فصل جاري ريبري را ديده ام. به نظرم او كمك زيادي به بايرن كرده است. ريبري قادر خواهد بود در تيم يوونتوس به خوبي بازي و تيم را به حركت وادار كند.
    وي گفت: البته با توجه به ارزشي كه ريبري براي بايرني ها دارد، بعيد مي دانم اين باشگاه آلماني راضي به از دست دادنش شود.
    رانيري اظهار داشت: براي جانشيني ندود، ما چند بازيكن را مد نظر داريم كه ديگو از وردربرمن آلمان ، ديويد سيلوا از والنسيا اسپانيا و فلورنت مالودا از چلسي انگليس از اين جمله هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ليزارازو مربي مي شود

خبرگزاري فارس: مدافع كناري اسبق تيم ملي فوتبال فرانسه وارد دنياي مربيگري مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، بيزانت ليزارازو در دوره مربيگري كه زير نظر فدارسيون فوتبال كشورش برپا شده ، شركت كرد.
    ليزارازو كه در رقابت هاي جام جهاني 1998 همراه تيم ملي فوتبال فرانسه به مقام قهرماني رسيد و سال ها نيز براي تيم بايرن مونيخ آلمان بازي كرد، هدف خود را از حضور در اين كلاس ، كسب مدرك مربيگري عنوان كرد.
    وي گفت قصد دارد بخت خود را در عرصه مربيگري بيازمايد.
    ليزارازو 39 ساله كه پيشتر گفته بود قصد انجام فعاليت مديريت ورزشي را دارد، تصميم دارد پس از كسب مدرك مربيگري در رده جوانان و نوجوانان به مربيگري روي آورده و كسب تجربه كند.
    به گفته وي پس از چند سال تجربه اندوزي در اين زمينه، فرصت براي حضورش در رده بزرگسالان فراهم خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كلينزمان: شرايط بايرن مونيخ ايده‌آل است

خبرگزاري فارس: سرمربي بايرن مونيخ گفت: شرايط تيم براي مسابقات دور برگشت بوندس ليگا ايده‌آل است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يورگن كلينزمان اظهار داشت: بايرن بر اساس برنامه اي دقيق و مدون خود را در تعطيلات زمستاني آماده كرد. اينك تيم به شرايط آمادگي مطلوب و مورد نظر دست يافته است.
    اين مربي افزود: بررسي نتايج تيم در رقابت هاي دوستانه به طور آشكار و دقيق، بيانگر اين مسئله است. با توجه به استمرار تمرينات تيم، تا شروع دور برگشت بازهم به وضعيت بهتري مي رسيم.
    كلينزمان بيان كرد: در دور برگشت رقابت فشرده اي در بالاي جدول ايجاد خواهد شد. با اين حال بايرن براي كسب قهرماني تلاش خواهد كرد.
    تيم بايرن مونيخ در پايان فصل قبل بوندس ليگا به مقام قهرماني رسيد و در پايان دور رفت فصل جاري بوندس ليگا پس از تيم تازه به دسته اول صعود كرده هوفن هايم، در رتبه دوم جاي گرفت.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سانیول عجب بد شانسه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پودولسكى: عاشق كلن هستم

سرانجام و پس از ماه ها كشمكش لوكاس پودولسكى قرارداد رسمى خود را با باشگاه كلن امضاء كرد.
    بسيارى معتقدند امضاى قرارداد با كلن به معناى پسرفت اين مهاجم جوان و ملى پوش است. پولدى پس از ۲ سال حضور ناموفق در مونيخ به خانه اول خود بازمى گردد. حالا ببينيم نظر خود اين بازيكن درباره بازگشت به خانه اول چيست؟
    •بازگشت به كلن
    - كلن تيم مورد علاقه من است. بايد بگويم واقعاً عاشق كلن هستم اما از روى علاقه ام به اين تيم نيامده ا م. دلايل من براى بازگشت به كلن فقط مربوط مى شود به آينده ام در فوتبال حرفه اى. من قبل از اينكه قراردادم رابا كلن امضا كنم به طور مفصل با كريستف دام و مدير اين باشگاه صحبت كردم.آنها به من اطمينان دادند كه كلن براى فصل آينده برنامه هاى ويژه اى دارد و قصد دارد به سوى بهترين شدن حركت سريعى را آغاز كند.
    • انتقاد كارشناسان نسبت به اين انتقال
    - هر كس مى تواند نظر خودش را بيان كند. در واقع هر كس آن چيزى را كه فكر مى كند درست است به زبان مى آورد. بعد از حضور رالف رانگنيك در هافنهايم خيلى ها از او انتقاد كردند و گفتند بعد از حضور در شالكه به دست گرفتن هدايت هافنهايم يعنى پسرفت اين مربى اما حالا چه؟! هافنهايم قهرمان نيم فصل اول است و همه اين تيم را مدعى مى دانند. در حال حاضر همه كلن را يك تيم تازه صعود كرده به دسته اول مى دانند اما مطمئن باشيد سال آينده ديگر اين تيم را به اين چشم نگاه نخواهند كرد.
    • علت اصلى عدم موفقيت در بايرن
    - در بايرن شروع نااميدكننده اى داشتم. وقتى در همان ابتدا با وجود شايستگى در تركيب اصلى قرار نمى گيرى ديگر براى ادامه كار آن انگيزه لازم را ندارى. علت اصلى عدم موفقيتم در بايرن بى انگيزگى بود. اگر از همان ابتدا در مونيخ به من بها داده مى شد من مى توانستم بازى هاى خوبم در جام جهانى را در تركيب اين تيم به نمايش بگذارم.
    • اهداف پولدى در كلن
    - هدف من در كلن فقط قرار گرفتن در تركيب اصلى اين تيم نيست. من مى خواهم در تركيب كلن قرار بگيرم و براى اين تيم بهترين بازى هايم را انجام دهم. من در كلن به حضور در رقابت هاى اروپايى نيز فكر مى كنم. اگر مسئولان كلن بتوانند برنامه هاى خود را عملى كنند به زودى شاهد حضور قدرتمند اين تيم پرطرفدار در ليگ آلمان و بازى هاى اروپايى خواهيم بود.

منبع: ابرار ورزشی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پودولسكى: عاشق كلن هستم
    اینم مخش خراب شده!
    آخه تو کلن می خواد به چی برسه!
    باید حداقل می رفت به باشگاه خیلی بهتر از کلن مثلا رم یا......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •