تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 2376 اولاول ... 1021521921981992002012022032042052062122523027021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Last edited by iammahdi; 23-07-2008 at 15:22.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پيشنهاد 12 ميليون دلاري شبكه‌ي عربي به استقلال و پرسپوليس
    فتح‌الله‌زاده: قانون اجازه دهد، قرارداد مي‌بنديم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

يك شبكه‌ي تلويزيوني عرب زبان پيشنهادي 10 تا 12 ميليون دلاري براي پخش بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس تهران در فصل جديد رقابت‌هاي ليگ برتر را ارايه داد.

علي فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني عرب زبان در مذاكراتي كه انجام داديم، پيشنهادي 10 تا 12 ميليون دلاري براي پخش بازي‌هاي استقلال و پرسپوليس در فصل جديد را ارايه كرده است. اين پيشنهاد پس از آن مطرح شد كه نمايندگان اين شبكه با مقام‌هاي عالي رتبه خود در كشور امارات گفت‌وگو كردند.

وي افزود: در صورتي كه قانون اين اجازه را به ما بدهد با پيشنهاد اين شبكه عربي موافقت خواهيم كرد.

فتح‌الله‌زاده درباره‌ي اسپانسر فصل آينده‌ي استقلال گفت: با دو شركت بزرگ تركيه‌اي مذاكراتي داشته‌ايم و نتايج خوبي نيز بدست آمده است.

===========================================

اخبار كوتاه از اردوي آبي‌پوشان در تركيه/

پاداش قهرماني استقلال تهران از پرشيا به وجه نقدي تغيير كرد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران از پرداخت وجه نقد به عنوان پاداش قهرماني در جام حذفي به جاي خودرو خبر داد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اين كه استقلال روز گذشته مقابل قبضه اسپور تركيه به پيروزي رسيد، وحيد طالب لو، اشكان نامداري، و آرش برهاني به همراه حميد بابازاده به مدت 30 دقيقه به تمرين اضافه تر پرداختند. اين تمرين به دلخواه خود اين بازيكنان انجام شد.
    * آبي پوشان تهراني با وجود اينكه ديروز يك مسابقه تداركاتي را پشت سر گذاشتند امروز در سه نوبت تمرين خواهند كرد.
    * حضور علي فتح‌ا... زاده در جمع بازيكنان باعث شد تا آنها با دغدغه كمتري در مورد مسائل مالي با وي به صحبت بپردازند. اخبار رسيده از تهران به بازيكنان مبني بر وجود مشكلات مالي در باشگاه باعث شد تا مديرعامل استقلال در مورد اين موضوع با بازيكنان جلسه اي بگذارد. در اين جلسه وي بازيكنان را به آرامش دعوت كرد و قول بهبود مشكلات مالي را داد.
    مهمترين بخش صحبت‌هاي او درباره پاداش قهرماني در جام حذفي بود. مسئولان استقلال پيش از اين وعده اهداي يك دستگاه پرشيا را به بازيكنان داده بودند؛ اما صحبت‌هاي فتح‌ا...زاده در جمع بازيكنان اعلام كرد كه اين پاداش به وجه نقدي تغيير كرده است، البته‌ آبي پوشان نسبت به اين تغيير پاداش اعتراضي ندارند و اميدوارند اين وجه نقد هر چه زودتر به آنها پرداخت شود.

============================================

پس از جلسه با مديران استقلال
    وضعيت مجتبي جباري شنبه مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: تا زماني‌كه هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مديران اين تيم جلسه نگدارند،‌ تكليف او براي فصل آينده مشخص نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه به نظر مي‌رسد مذاكرات مجتبي جباري با مسئولان صبا باتري منجر به عقد قرارداد اين بازيكن با اين تيم مي‌شود، مدير برنامه‌‌هاي وي تاكيد دارد او با هيچ تيم ايراني وارد مذاكره نشده است.
    به گفته شهرداد ناظمي، روز شنبه قرار است مقابل مسئولان استقلال قرار گيرد تا در خصوص تمديد قرارداد به مذاكره بپردازد.
    مجتبي جباري به دريافت پيشنهادهاي اروپايي اميدوار است و اولويت اولش براي انتخاب تيم، خارج از ايران است.

=========================================

با ثبت قرارداد در هيئت فوتبال

محمدي بار ديگر به تيم پيكان تهران پيوست

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با ثبت قرارداد يكساله به پيكان پيوست.

محمد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: قرارداد يكساله‌اي را با باشگاه پيكان به ثبت رساندم.
    محمدي در خصوص اينكه چرا به تيم استقلال تهران نرفت، گفت: شش سال در پرسپوليس فوتبال بازي كرده بودم و نمي‌خواستم هواداران اين تيم ذهنيت منفي در مورد من داشته باشند. هرچند كه مسئولان نقل و انتقالات باشگاه استقلال در اين مدت در حق من خيلي لطف كردند؛ اما قسمت نشد كه به استقلال بروم.
    وي افزود: از سوي ديگر مديريت صاحب پناه و كادر فني تيم پيكان باعث شد اين تيم را انتخاب كنم.
    محمدي دو فصل پيش پس از جدايي از پرسپوليس به تيم پيكان ملحق شد و فصل گذشته در استيل آذين تهران بازي كرد.

================================================

پس از پيروزي برابر قبضه اسپور

بازيكنان استقلال 7 كيلومتر دويدند

خبرگزاري فارس: آبي‌پوشان تهراني در آخرين روز اردوي تركيه سه جلسه تمرين كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال تهران امروز آخرين روز اردوي خود را در تركيه پشت سر گذاشت.
    آبي‌پوشان تهراني امروز سه جلسه تمرين كردند. بازيكنان در نوبت اول پس از صرف صبحانه حدود 7 كيلومتر دويدند.
    در نوبت دوم ساعت 10 و 30 بازيكنان به سالن بدنسازي رفتند و وزنه زدند. سپس راهي استخر و سونا شدند.
    آخرين تمرين ساعت 17 در زمين فوتبال انجام خواهد شد.
    استقلال شب گذشته دو بر يك تيم قبضه اسپور تركيه را در اردوي تداركاتي شكست داد.

=====================================

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقاى جبارى ، آقاى قطبى! بزرگ هستيد اما نه به اندازه استقلال و پرسپوليس

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال را عشق است... عجب لباس خوفی هست!

عکس کامل تیم استقلال در اردوی ترکیه .

( غایبان : حسین كاظمی در اردوی تیم ملی هستند و جانواریو به این اردو نرفت )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

لیگ هم که چند روز دیگه شروع میشه.

پرسپولیس هم که اولین باخت سنگینش ثبت میشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من فقط در روزنامه ها كاپيتان استقلال هستم
    مجتبى جبارى : تا امروز حرفى از قرارداد۵۰۰ ميليونى نزده ام

مجتبى جبارى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران اين روزها به كانون اخبار علاقه مندان به فوتبال تبديل شده است و روزى نيست كه در رسانه ها از اين تيم به آن تيم نرود. يك روز خبر از حضور جبارى در صباباترى به گوش مى رسد ، روز ديگر از حضورجبارى در سپاهان خبر مى دهند و ... مجبتى جبارى در روزهايى كه شايعات درباره او به اوج خود رسيده است ، اين چنين حرفهايش را با ابرار ورزشى در ميان گذاشت:
    • از تمرينات دور نشده اى ؟
    - به هيچ وجه ، من در حال حاضر دارم به طور اختصاصى تمرين مى كنم و از نظر آمادگى صد در صد آماده ام . من اگر چه با استقلالى ها به تركيه نرفته ام اما به لحاظ آمادگى شرايط خودم را حفظ كرده تا از بقيه تيم عقب نمانده باشم .
    • حضورت در صبا باترى دليل خاصى داشت؟
    - دليلش اين بود كه من با آقاى كريم ملاحى دوستى ديرينه اى داشته و احترام خاصى براى ايشان قائلم .من براى ديدن و گفتن تبريك به باشگاه صباباترى رفته بودم ، ضمن اينكه آقاى فيروز كريمى هم مربى فصل پيش من بودند و احترامشان از هر لحاظ واجب بود اما باور كنيد در صباباترى هيچ صحبتى در خصوص حضور من در آن باشگاه مطرح نشد و صرفاً يك ديدار صد در صد دوستانه بود.
    • سرانجام مى خواهى چكار كنى ؟
    - منتظرم تا استقلالى ها پنجشنبه از تركيه برگردند و من شنبه به ديدار آقاى فتح الله زاده خواهم رفت تا در باره آينده فوتبالم با او صحبت كنم.
    • گويا رابطه خوبى هم با هم نداريد ، اين مسأله را تأييد مى كنى ؟
    - نه . سوء تفاهمى بين من و حاجى پيش آمده بود كه خيلى زود هم از بين رفت .من ارتباط خوبى با حاجى داشته و احترام فوق العاده اى را براى ايشان قائل هستم.
    • بحث حضورت در سپاهان چه بود؟
    - راستش را بخواهيد خود سپاهانى ها با من تماس گرفتند و به من پيشنهاد دادند تا براى يكسال براى آنها بازى كنم كه من پيشنهاد آنها را نپذيرفتم.
    • اولويت اول تو در بين تيم هاى ليگ كدام تيم خواهد بود؟
    - قطعاً اولويت اول من استقلال بوده و هست.
    • اينكه مى گويند مبلغ ۵۰۰ ميليون تومان را به تيم هاى خواهانت پيشنهاد داده اى تا چه اندازه صحت دارد؟
    - باور كنيد من نمى دانم كه چه كسى اين مبلغ را سوژه كرده است ، چرا كه من تا به امروز در خصوص بحث مالى با هيچ باشگاهى صحبتى را نداشته ام.
    • بحث كاپيتانى تو در استقلال تا چه اندازه صحت دارد؟
    - بحث كاپيتانى من در استقلال تنها در روزنامه ها آمده است اما من اعتقاد دارم كه پيش از مطرح شدن چنين حرف هايى ابتدا بايد درباه مسائل با اهميت تر صحبت كرد و به توافق رسيد تا بعد از آن درباره مسائل ديگر تصميم گرفت .
    • پيشنهاد خارجى هم دارى؟
    - يكى ، دو پيشنهاد خوب دارم اما راستش را بخواهيد هنوز درباره رفتن و يا ماندن تصميمى نگرفته ام
    تا حالا کسی دیده یا شنیده که مثلا منصوران مثل آقای جباری برای پول بازی در بیاره و بعد بگه باور كنيد من نمى دانم كه چه كسى اين مبلغ را سوژه كرده است ، چرا كه من تا به امروز در خصوص بحث مالى با هيچ باشگاهى صحبتى را نداشته ام. تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها . این یارو فکر میکنه همه گوش داز اند .
    به نظر من استقلال باید جباری را با 500 ملیون بگیره . بعدش نیمکت نشین ثابتش کنه . ببینم بد یک فصل کسی میگه جباری ....

پروفشنال m_r1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    گنبد و گرگان

پيش فرض

واقعا خیلی حیفه جباری بخواد بره ... امیدوارم بمونه .

امیدوارم این فصل یکی از بهترین فصل های استقلال باشه

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مجتبي جباري تا پيش از پايان فصل نقل انتقالات قراردادش را با استقلال تمديد مي‌كند

علي نظري جويباري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: مدير برنامه‌هاي مجتبي جباري امشب وارد تهران مي‌شود و قرار است مذاكره درباره تمديد قرارداد اين بازيكن فردا برگزار شود.
    وي افزود: به احتمال نود درصد مجتبي جباري بازيكن تيم استقلال خواهد بود و در صورتي كه بحث ترانسفر و حضور جباري در تيم‌هاي خارجي منتفي شده باشد به طور يقين او بازيكن استقلال خواهد شد.
    نظري جويباري در پايان گفت: تا روز دوشنبه كه زمان پايان فصل نقل و انتقالات است كار تمديد قرارداد مجتبي جباري با استقلال به پايان مي رسد

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا خیلی حیفه جباری بخواد بره ... امیدوارم بمونه .

امیدوارم این فصل یکی از بهترین فصل های استقلال باشه

آره خدا کنه بمونه

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اول یه خبر خوب

جباري امروز در دفتر فتح الله زاده امضاء مي کند

هافبک خلاق استقلال تهران امروز در دفتر مديرعامل اين باشگاه حضور خواهد يافت تا قرارداد خود را با استقلال تمديد کند.
    قرار بود اين جلسه روز گذشته برگزار شود که سفر مدير برنامه هاي جباري به خارج از کشور اين جلسه را لغو کرد.با بازگشت ناظمي -مدير برنامه هاي جباري- وي امروز به دفتر فتح الله زاده مي رود تا پس از توافق نهايي اين قرارداد را به امضاء برساند.
    شايان ذکر است زمان نقل و انتقالات ليگ برتر فردا به پايان مي رسد و جباري و استقلال تنها امروز و فردا را براي ثبت قرارداد فرصت دارند.

قلعه‌نويي:
    90 درصد آماده‌ايم، 10درصد هم شانس است
    بـازيكن پـول مي‌گيـرد و بـايد تـابع تصميمـات بـاشد
    به پرسپوليسي‌ها كار ندارم، تنها تيم خودم را آماده مي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تاكنون به 90 درصد اهداف آماده‌سازي تيم براي حضور قدرتمندانه در سه جام پيش رو رسيده‌ايم.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در اردوي تركيه تاكيد ما بر روي آمادگي جسماني و شرايط بدني بازيكنان بود كه خوشبختانه با برگزاري 25 جلسه تمرين مفيد توانستيم به شرايط ايده‌آل برسيم. بازيكنان در طول اين تمرينات به طور متوسط 12 كيلومتر دويدند كه حداكثر زمان اين كار نيز 50 دقيقه بود. شايد با استانداردهاي بين‌المللي فاصله داشته باشيم اما بازدهي بازيكنان نسبت به فوتبال ايران بسيار خوب بوده است.

وي افزود: اكنون كه بازيكنان به شرايط خوبي رسيده‌اند، ديگر وارد كارهاي تاكتيكي مي‌شويم و پس از بازي‌هاي تداركاتي بسيار خوبي كه در تركيه انجام داديم، يك ديدار نيز مقابل برق شيراز خواهيم داشت تا بازيكنان در آمادگي كامل قرار گيرند.

قلعه‌نويي در ادامه‌ تصريح كرد: تصور مي‌كنم به 90 درصد آمادگي كه هر تيم براي موفقيت در بازي‌هايش نياز دارد، دست يافته‌ايم و 10 درصد ديگر نيز اتفاقات و شانس‌هاي فوتبال است.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: ما براي موفقيت در هر سه جبهه‌ي ليگ قهرمانان آسيا، ليگ برتر و جام حذفي آماده مي‌شويم و اميدواريم كه بتوانيم هواداران استقلال را شاد كنيم. اما، 10 درصدي كه از آن صحبت كردم همان اتفاقاتي است كه به طور مثال در جام ملت‌هاي آسيا براي تيم ايران افتاد و ما با وجود شايستگي با يك ضربه‌ي پنالتي حذف شديم. يا اتفاقي كه براي سپاهان افتاد و در كمتر از چند ثانيه قهرماني ليگ برتر را از دست داد.

سرمربي تيم استقلال تهران در ادامه با اشاره به عملكرد اين تيم در فصل نقل و انتقالات به ايسنا گفت: تمامي بازيكناني كه در پست‌هاي مختلف مورد نياز ما بودند را جذب كرده‌ايم و با توجه به ‌آن كه بايد در سه جام مختلف شركت كنيم، سعي كرده‌ايم كه در هر پست دو، سه بازيكن خوب داشته باشيم تا بتوانيم با اعتماد به نفس زياد وارد مسابقات شويم و مشكلاتي مانند خستگي بازيكنان و افت شرايط جسماني كه در فصل گذشته براي سپاهان افتاد، ما را تهديد نكند.

قلعه‌نويي افزود: در اين هفته تمرينات به طور مداوم به امور تاكتيكي اختصاص پيدا مي‌كند تا آماده‌ي بازي با ابومسلم شويم.

اميرقلعه‌نويي درباره‌ي تراكم بازيكنان در خطوط مختلف و احتمال به وجود آمدن حاشيه بر سر حضور بازيكنان در زمين نيز گفت: باشگاه به بازيكن پول مي‌دهد و او در قبال پولي كه مي‌گيرد بايد تابع تصميمات باشد. هر زمان كه بخواهيم بايد بر روي نيمكت بنشيند و هر زمان كه لازم باشد نيز بايد به ميدان برود.

سرمربي تيم استقلال درباره‌ي اظهارات صورت گرفته از سوي مسوولان باشگاه پرسپوليس درباره‌ي رويارويي اين دو تيم نيز گفت: من به اين صحبت‌ها كار ندارم و تنها تيم خود را آماده مي‌كنم.

قلعه‌نويي در پايان پيرامون فشار تمرينات استقلال نيز به ايسنا گفت: تيمي كه مي‌خواهد در سه جام قهرمان شود، بايد آمادگي بالايي داشته باشد. تصور مي‌كنم ما در حال دست يافتن به اين آمادگي هستيم.

به خاطر شرايط خانوادگي بايد در ايران بمانم
    جباري:براي ماندنم در استقلال مشكلي وجود ندارد

خبرگزاري فوتبال ايران – پس از منتفي شدن حضور مجتبي جباري در تيم‌هاي اروپايي، حالا اين بازيكن فوتبالش را در ايران ادامه خواهد داد و تمديد قرارداد با استقلال به طور حتم خبر خوبي براي مسئولان و كادرفني اين تيم خواهد بود.

جباري در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران ابتدا در مورد آخرين وضعيتش براي حضور در تيم‌هاي اروپايي مي‌گويد: «اين پرونده هنوز بسته نشده و پيشنهادهاي ارائه شده ولي دوست دارم با يك شرايط ايده‌آل به اروپا بروم. البته بعد از فوت پدرم كه مصيبت بسيار بزرگي بود حالا شرايط خانوادگي فرق كرده و به همين دليل بايد در ايران بمانم.»
    هافبك تكنيكي استقلال در پاسخ به اين سئوال كه با كدام يك از تيم‌هاي ليگ برتري مذاكره كرده است مي‌گويد: «شايد چند تيم خواهان من باشند ولي صادقانه مي‌گويم كه با هيچكس از آنها مذاكره نكرده‌ام و در ايران هم اولويت اول استقلال است. بايد با فتح‌الله‌زاده جلسه داشته باشم تا همه چيز به طور كامل مشخص شود.»
    جباري در پاسخ به اين سئوال كه احتمال دارد با استقلال به توافق نرسي مي‌گويد: «هنوز چيزي مشخص نيست ولي من در استقلال روزهاي بسيار خوبي را پشت‌سر گذاشتم و مشكلي براي ماندنم وجود ندارد. اگر به توافق برسيم خيلي راحت قراردادم را تمديد مي‌كنم، در ضمن بازي كردن در استقلال آن هم با اين شرايط سختي كه بعد از فينال جام حذفي پشت‌سر گذاشتم به من انگيزه مي‌دهد.»

این هم عکسهای از تمرین بازیکنای استقلال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •