تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 229 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مالديني يك اسطوره و سمبل ميلانه.اين كه بر همگان مشخصه.نام ميلان با مالديني بهم گره خورده و با اين كارها از ارزشهاي كاپيتان بزرگ روسونري كم نخواهد شد.

M A L D I N I

معني كلمه Curva Sud ضلع جنوبي ميشه كه احتمالا تماشاگران افراطي اونجا هستند شايد يه چيزي مثل جايگاه 22و33 آزادي.(البته براي پرسپوليس)

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه قرار بود توهین بشه باید توی این همه سال می کردن نه این که یکدفعه توی این بازی
    اینا کار یک گروه خاص بوده که خواستن جشن خداحافظی کاپیتان رو خراب کنن
    شاید وابسته به یک تیم یا گروه دیگه ای بودن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

منظورم از جانشین مالدینی در تیم ملی " گروسو " بود...

درسته!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پائولو بزرگ سمبل فوتبال ایتالیاست
    چه جوری می تونن به سمبل فوتبالشون توهین کنن
    همه مالدینیو دوست داشتن چه برسه به میلانی ها
    نخیر رد پای آقای خاص مشاهده می شود

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منظورم از جانشین مالدینی در تیم ملی " گروسو " بود...

درسته!!!
    مالدینی که مدافع میانیه...
    گروسو هم اصلا قابل قیاس با مالدینی نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنجلوتی ملاقات با آبراموویچ را تایید کرد

: " کارلو آنجلوتی " سرمربی میلان مذاکره با " رومن آبراموویچ " مالک ثروتمند چلسی در تابستان گذشته را تایید کرد.

" آنجلوتی " به Preferisco La Coppa گفت: « آبراموویچ سال گذشته به سراغ من آمد و ما صحبت را آغاز کردیم. فقط در مورد فوتبال حرف زدیم. آبراموویچ می‏خواست در مورد نحوه کار و فلسفه‏ام و کلاً چیزهایی در مورد من بداند. در این یک ساعتی که گذشت هرگز در مورد پول صحبت نکردیم. »

بعد از دومین ملاقات با " آبراموویچ "، سرمربی میلان سریعاً گفت: « با میلان قرارداد دارم. توافق با چلسی زمانی می‏تواند اتفاق بیفتد که میلان هم موافقت کند. دوباره، ما فقط در مورد فوتبال حرف زدیم. اینکه چگونه چلسی جدیدی می‏توان ساخت. »

" آنجلوتی " خطاب به " آبراموویچ " گفت: « رئیس! تیم شما خیلی فیزیکی است، شما باید کیفیت بیشتری در مرکز زمین ایجاد کنید. دو نام را پیشنهاد می‏کنم: فرانک ریبری و ژابی آلونسو. »

" کارلتو " افزود: « من خیلی راحت با آبراموویچ حرف زدم. او مرا ناراحت نکرد حتی زمانی که با صدای آرام گفت: ما فینال لیگ قهرمانان اروپا و لیگ را از دست داده‏ایم و نمی‏توانم راضی باشم. »

منبع:اسکای اسپورت

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکا:

این یک خبر جدیده....

اگر مسئولان میلان و خود کاکا نظرشون رو تغییر بدن می تونن کاکا رو به فروش برسونن.
    اخباری که منتشر شده قیمت کاکا رو 65 میلیون یورو تخمین زده...

همونطور که مشخصه باید هر دو طرف به این انتقال راضی باشن و خود کاکا هم گفته مه از میلان جدا نمیشه
    پس خبر شایعه ای بیش نیست

یک مصاحبه از برلوسکنی هم میذارم که گفته کاکا رو نمی فروشیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هر کی خواست بگه متن انگلیسی خبر بالا رو بذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برلوسكنى در گفت وگو با كانال اسكاى

بعد از مالدينى، گتوسو كاپيتان ميلان است

يكى از همراهان سيلويو برلوسكنى از زمان حضور در باشگاه ميلان، پائولومالدينى بود وبه همين خاطر خداحافظى اين بازيكن بزرگ براى مالك روسونرى يك لحظه فراموش نشدنى به حساب مى آيد. مالك ميلان هميشه يكى از حاميان مالدينى بوده و تمام تلاش خود را بكار گرفته تا از وجود اين بازيكن بزرگ در كادر فنى براى آينده استفاده كند اما به هرحال اكنون تنها چيزى كه خيلى اهميت دارد بدرقه باشكوه كاپيتان در پايان ۲۵ سال عمر ورزشى پر از افتخار است. برلوسكنى در مصاحبه با كانال اسكاى اسپورت ۲۴ از مالدينى، آنچلوتى و آينده تيم روسونرى حرف زد.
    • خداحافظى با مالدينى سخت است؟
    - او براى ما يك كاپيتان بزرگ بود وبطور حتم براى همه خيلى سخت است كه ميلانى بدون او را ببينند. پائولو براى من مثل يك فرزند بود ما از او تشكر مى كنيم به خاطر تمام ركوردهايى كه براى ميلان زده است. يافتن جانشينى براى مالدينى به هيچ وجه آسان نيست.
    • آيا با او در رابطه با ماندن در ميلان صحبتى كرديد؟
    - او تصميم خود را گرفته وهمه ما به آن احترام مى گذاريم . پائولو در اين سال ها زحمات زيادى براى تيم متحمل شده و حالا نياز به استراحت دارد و ما مثل هميشه اورا حمايت مى كنيم . او و باره سى در بين بهترين هاى ميلان در تاريخ هستند.
    • چه كسى را براى بعد از او در نظر داريد؟
    - دوست ندارم كه در حال حاضر از اين موضوع حرف بزنم چراكه ما بازيكنان با كيفيت و بسيار خوب زيادى در تيم داريم اما از نظر من گتوسو فوق العاده ترين بازيكن براى بستن بازوبند كاپيتانى در ميلان است او يك بازيكن پرتوان و استثنايى است كه براى اين مقام شايستگى هاى زيادى دارد.
    • براى مالدينى چه ايده اى در سر داريد؟
    - شايد او بخواهد مربى شود ويا يك پست مديريتى در تيم بدست آورد. من هر زمان آماده ام تا خواسته هاى وى را برآورده كنم به هر حال در برنامه هاى من مربيگرى آنچلوتى در اولويت است.
    • با نام بردن از گتوسو به عنوان كاپيتان ميلان به نظر مى رسد تمايلى به ادامه همكارى با آمبروسينى نداريد؟
    - من نظرم را در مورد كاپيتان آينده ميلان گفتم و بى شك همه چيز در اين رابطه به مربى مربوط است او تصميم گيرنده خواهد بود.
    • در اين فصل بسيارى از منتقدان ميلان از مديريت شما انتقاد كردند سؤال اين است بحران اقتصادى جهانى روى اين عملكرد تأثيرگذار بوده است؟
    - درآمد ميلان در سال ۲۰۰۷ بيش از ۲۳۰ ميليون يورو بود. اين رقم به غير از درآمدهاى باشگاه از تبليغات و فروش پيراهن بازيكنان است. ما هيچ مشكلى از بابت مسائل مالى نداريم ودر آينده هم نخواهيم داشت و اگر اينطور بود در ژانويه با منچسترسيتى براى فروش كاكا به توافق مى رسيديم حتى در همين حالا ما درخواست نجومى رئال مادريد را رد كرده ايم.
    • آيا بحث جديد كاكا و رفتن او به رئال تا پايان نقل وانتقالات تابستانى ادامه خواهد داشت. به نظر مى رسد باشگاه در اين رابطه هنوز ترديد دارد؟
    - ما همين حالا به رئال پاسخ منفى داده ايم آنچه كه باعث جنجال مى شود اخبارى است كه توسط رسانه هاى اسپانيايى منتشر مى شود در هفته هاى اخير روزنامه هايى چون آ اس و ماركا دائماً روى رفتن كاكا به رئال تأكيد داشته اند در حاليكه من به گاليانى گفتم كه شخصاً با پرز صحبت كند و به وى اعلام نمايد كه كاكا فروشى نيست.
    از رونالدينيو هم حمايت مى كنيد؟ او از نيمكت نشينى ناراضى است؟
    - من هميشه آرزو داشتم تا مثلث كاكا، پاتو و رونالدينيو را در ميلان ببينم و حالا هم خيلى خوشحالم كه آنها را در تيم خود داريم. رونالدينيو در اين فصل عملكرد خيلى خوبى داشت و ايمان دارم كه او در فصل آينده در ميلان مى ماند و يكى از بهترين هاى ما خواهد بود .
    • اين روزها بيشتر اخبار در رابطه با آينده آنچلوتى است. آيا با او در اين رابطه حرف زده ايد؟
    - در حال حاضر هيچ بحثى بين ما انجام نشده است . من با كارلو رابطه خيلى خوبى دارم و سال هاست كه دوستى خوبى بين ما برقرار است . من هيچ برنامه اى براى قطع همكارى با او نداشته ام و هنوز هم معتقدم كه ميلان بايد با او ادامه دهد. با اينكه هيچ صحبتى در رابطه با آينده او نداشته ام اما مى دانم كه مى توانيم به توافق برسيم.
    • انتقادات شما از عملكرد آنچلوتى اين شايعه را افزايش داد كه حاضر نيستيد در فصل آينده ادامه دهيد؟
    - من هنوز هم سر حرفم هستم در اين فصل تيم اشتباهات زيادى داشت كه منجر به از دست دادن اسكودتو شد اما مصدوميت ها و نظر مثبت داوران به اينتر هم در اين رابطه خيلى مؤثر بود اين حق طبيعى من است كه از تيم انتقاد كنم و اشتباهات را يادآورى نمايم.
    • تاسوتى، لئوناردو و فان باستن اينها افرادى هستند كه شانس نشستن روى نيمكت مربيگرى ميلان بعد از رفتن آنچلوتى را دارند...
    - من هرگز نگفتم كه قصد داريم با كارلو ادامه ندهيم.
    • شما از لئوناردو به عنوان بهترين گزينه نام برده ايد؟
    - در حال حاضر مطمئن هستم كه آنچلوتى مى ماند اما حتى روى صد در صد هم نمى توان شرط بست. آينده كارلو متعلق به خودش است و من نمى توانم كه او را مجبور به ماندن در اينجا كنم خيلى كم احتمال دارد كه او ميلان را ترك كند.
    • شما در انتخاب تركيب تيم دخالت مى كنيد؟
    - ميلان باشگاهى است كه به نظرات و تصميمات مربى خود احترام مى گذارد و بيشترين آزادى را به مربيان خود مى دهد طبيعى است كه من هم نقطه نظراتى را به آنچلوتى ارائه مى دهم اما هرگز اصرارى ندارم كه آنها را اجرا كند من به عنوان يك طرفدار فقط توصيه هايى را مى كنم كه از ديد خودم مى تواند در موفقيت تيم تأثيرگذار باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوب بارسلونا قهرمان اروپا شد...
    (تیمی که من بعد از میلان دوستش دارم)

کاشکی اون موقع که برلوسکنی با گرادیولا دست داد به اون می‌گفت که بیا میلان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •