من کم کم دارم چمدونامو می بندم و دارم می رم کم کم پلی 3 بگیرم........به نظر شما کدوم مدلشو بگیرم.....80 و یا 120 و یا 160....و اینکه ایا ممکنه تقلبی رو بندازن به ادم؟می خوام برم تیهرون بگیرم....
من کم کم دارم چمدونامو می بندم و دارم می رم کم کم پلی 3 بگیرم........به نظر شما کدوم مدلشو بگیرم.....80 و یا 120 و یا 160....و اینکه ایا ممکنه تقلبی رو بندازن به ادم؟می خوام برم تیهرون بگیرم....
منم فقط انحصاري ها رو مي گيرم ، البته مي ذارم يكم قديمي شن افت قيمتشون رو بكنن تا حدي ! تنها بازي كه صبرم نكشيد كيلزون دو بود! PESم ديدم دسته دومش پنجاه تومن دادن
كسي جايي مي شناسه كه تايم كريسيس چهار رو داشته باشه تو كل پشت شهرداري هيچ كس نداشت !!!! يا اگه كسي داره مي فروشه خريداريم !!!
فكر كنم تو ايران تنها چيزي كه مي توني از اصل بودنش مطمئن باشي كنسوله !!!!
حساب بانك صادراتم داره ! اگه مي تونستيم از نت بازي بخريم كه وضعمون خيلي بهتر از اين حرفا بود !!! با اين حال ممنون اگه شما هم مي توني بخري يا كسي رو مي شناسي كه م يتونه بخره بگو يه كانكشن بزنم ببينم چجوري حساب مي كنه !!!
من خودم از اينجا خريد ميكنم ولي نمي تونم درخاست قبول كنم چون دردسر داره شرمنده
دوستان با مسابقات PSN موافقيد يا نه؟ (همراه با جايزه)
براي مثال كيلزون در نظر بگيريم
خوش به حالتون همه كه مثل شما امكانات فضا نوردي ندارن ، من حوصله درد سرم ندارم ! البته تو پلي آسا سرچ كردم چيزي پيدا نكرد يه دونه بود اونم زده بود سلود اوت !!!
من يه بار اومدم بيام آنلاين بازي كنم هر بازي مي ذاشتم يه گيري بهم مي داد يكي مي گفت بازي رو آپديت كن يكي مي گفت فريم ورت رو آپديت كن ، يكي نمي دونم چي چي مي خواست و .... واسه همين بي خيال شدم !!! در هر صورت من پايم ....) البته بعد امتحانام كه سيزدهم تموم مي شه !!!
عزیزم جایزه چی میخوای بدی ؟! بگو ببینم ارزش داره اعلام آمادگی کنیم یا نه !
در ضمن من فعلا فقط Killzone 2 رو دارم ! Resistance 2 که فکر نکنم بیام آنلاین چون یکی از بچه ها میگفت حدود 400 مگ آپدیت داره ! مسابقات وقتی که MAG منتشر بشه به اوج میرسه !
من پایه ی آنلاین هستم،ولی هنوز ADSL خبری نیست!به محض اینکه گرفتم (یعنی به محض اینکه منطقمون ADSL فهمید) میام!
بچه ها یکی کمکم کنه.
بابا ما غلطی کردیم ps3 گرفتیم حلا بد جوری خوردیم به پیسی.
راسییتش من تو یکی از شهرستانهای همدان زندگی میکنم .شکر خدا به شعاع 1000 کیلومتری یه نفرم ps3 نداره که بخوام باهاش بازی عوض کنم.تو همدانم فقط یه مغازه هست که توش بازی ps3 رو از نزدیک میشه دید. حدود یه ماه پیش من این مغازه رو پیدا کردم بازی هم اصلا نداشتم .یارو mgs4 دست دو رو بهم داد 50 هزار تومن تازه killzone2 رو که دست دو بود میداد 80 هزار .البته فکر کنم تورم هم حساب کرده بود .حلا 2بار این بازی تموم کردم می خوام عوضش کنم یا بفروشمش .تورو خدا اگه کسی هست اینو با kz2 عوض کنه بهم pm بده یا با یه بازی دیگه.خدا خونتونو پر از بازی کنه دست من تنها رم بگیرید.تازه ps3 من region 3 بازیmgs4 هم region2هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)