سلام
بچه ها من با گوشیم(n73) به اینترنت وصل میشم
وشارز گوشیم کامله ولی سریع می بینی که تموم میشه
_
_
حالا ایا می شه کاری کرد که n73 با usp هم شارز بشه
سلام
_
_
چرا رو گوشي من وقتي در سمس از حالت phone memory به memmory card انتقال ميدم سوال نمي پرسه كه سمس هاي موجود رو تو memory card كپي كنه. ؟ در صورتي كه تو گوشي هاي ديگه اينكارو مي كنه. در ضمن من فريم ور رو هم اپديت كردم تاثيري نداشت.
سوال قبليم هم همچنان باقي مونده
یعنی راهی نداره به جز فرمت کردن رم و گوشی
آخه گوشی مردم هست
دوستان یک سوال :
چرا من نمیتونم SMS رو از طریق کتمپیوتر تو گوشیم ذخیره کنم
وقتی متن رو تایپ میکنم و ردی Save As کلیک میکنم این پیغام رو میده :
The above file name is invalid
مشکل کجاست .
کیهان جون شما یه شماره ی غیر قابل اس ام اس فرستادن برای Send تایپ کن اونوقت نمیتونه بفرسته و توی گوشی ذخیره میشه ...
خوب من می خواستم جواب بدم دیدم دوستمون راهش رو گفتند دقیق تر اگر بخوای بدونی وقتی که پیام رو کپی کردی توی قسمت to باید یک اسم بزنی که توی گوشی نداری مثلا بزن 0 ا بعد سند رو از توی کامپیوتر بزن اینکار رو برای تمام پیامهایی که می خوای کپی کنی بکن بعد گوشی رو بردار و تمام پیامهای unable send massege رو اوکی کن حالا برو به قسمت out box واز گزینه آپشن move to draft رو برای یکی یکی پیامها انجام بده ...
کیهان جون شما یه شماره ی غیر قابل اس ام اس فرستادن برای Send تایپ کن اونوقت نمیتونه بفرسته و توی گوشی ذخیره میشه ...خوب اینجوری میشه یک پیغام به مقصد نرسیده و از شارژ کم میکنه ؟؟؟خوب من می خواستم جواب بدم دیدم دوستمون راهش رو گفتند دقیق تر اگر بخوای بدونی وقتی که پیام رو کپی کردی توی قسمت to باید یک اسم بزنی که توی گوشی نداری مثلا بزن 0 ا بعد سند رو از توی کامپیوتر بزن اینکار رو برای تمام پیامهایی که می خوای کپی کنی بکن بعد گوشی رو بردار و تمام پیامهای unable send massege رو اوکی کن حالا برو به قسمت out box واز گزینه آپشن move to draft رو برای یکی یکی پیامها انجام بده ...
سلام
_
_
نخیر نمیشه کاری کرد که با Usb شارژ بشه
می گم شاید ندیدین
بابا من لنگ یارو گوشیش رم را نمی خونه شاکی هستش
لطفا یه راهی بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)