سلام
من امروز رفتم قلم چی بدم 10 20 30 40 ... کردم گزینه ی 2 افتاد رفتم گزینه دو دادم . ولی متاسفانه زیاد سوالاش خوب نبود (ضایعم کرد)
قلمچی چطور بود ؟
درس سخت اختصاصیش چی بود برای بعضی ها را نگاه کردم فیزیک کم زده بودن سخت بود ؟ شیمی چطور بود؟
سلام
من امروز رفتم قلم چی بدم 10 20 30 40 ... کردم گزینه ی 2 افتاد رفتم گزینه دو دادم . ولی متاسفانه زیاد سوالاش خوب نبود (ضایعم کرد)
قلمچی چطور بود ؟
درس سخت اختصاصیش چی بود برای بعضی ها را نگاه کردم فیزیک کم زده بودن سخت بود ؟ شیمی چطور بود؟
75 % ریاضی این آزمون یعنی 98% کنکور ....( و همین طور ادبیات )ممنون
ولی عجب ریاضی ای داشت!
خیلی با حال بود!
کارشون درسته!
فکر کنم از گزینه 2 هم سخت تر شده بود
کلا کیفیت آزمون بالا بود
سوال 1 شیمی اشتباه نبود ...
وقتی 3d ـ 9 تا الکترون داشته باشه 4s حد اقل باید یه الکترون داشته باشه ...
مگر این که موقع یونیزاسیون اول 2 تا الکترون 4s آزاد بشه و بعدش 3d ... که فکر کنم این جوری باشه ...
تو ریاضی این شکلیه :درس سخت اختصاصیش چی بود برای بعضی ها را نگاه کردم فیزیک کم زده بودن سخت بود ؟ شیمی چطور بود؟
آزمون اول درس اول اختصاصی و درس اول عمومی ...
آزمون دوم ......دوم....................دوم............ .
آزمون سوم......سوم..................چهارم.... ...
Last edited by M A T I N; 06-06-2008 at 15:47.
ماله رشته ریاضیه
ریاضی به شدت سخت بود(اینو جدی میگم)
خیلی خوب بود
کیفیت سوال ها خوب بود
سوال ها ویرایش شده بودن
تا در ازمون غلطی نباشه(نه مثه سنجش)
دقیقا همین طوره
چون
4s دورتره![]()
پس 10 20 30 40 ... جواب نداد . چه بد
راستی این طبیعی که من حدود 1 ماهه هفته ای 20 ساعت بیشتر نمی خونم .
شما چقدر می خونید ؟ منظورم اینه که هفته پیش چقدر درس خوندید .
منم ساعت مطالعه ام خیلی کم شده
ولی کاملا مفیده
به نقل از درس 16 ادبیات (سال سوم)
عقل تکرار را نمی پسندد
نمیدونستم
na ,soalash yeki nist man soalasho daram javabash nist vali.benazaram kheili asun tar az konkure irane garche hame migam bayad dar ye sath bashe ama in chand sale akhir kr intor nabude laaghal
ولی اصلا با عقل جور در نمی اد
حالا من میگردم
شاید براتون پیداش کنم
ممنون![]()
Last edited by soheilsmart; 06-06-2008 at 16:14.
هشدار!هشدار!
با اینکه اتحاد ها برای ماتریس ها برقرار نیستند اما در حالات خاص از آن ها می توان فاکتور گرفت!!!
یعنی اگر A و B و C سه ماتریس مربعی از مرتبه دوم باشند،داریم:
A(B+C)=AB+AC
لینک اثبات:من فقط برای این حالت درستی رو ثابت کردم..ولی نمی دونم این حکم برای 3 در 3 ها یا m در n ها برقرار هست یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه همین الان رفتم با یه مثال زدن دیدم که این حکم حتی برای یه جور دیگه هم صادقه!
یعنی اگر A و B دو ماتریس مربعی از مرتبه دوم باشند،داریم:
A^2+AB=A(A+B)
ajaaaab!
خیلی عجیبه!این ماتریس ها عجب جونورایی هستند.
این اخطار رو برای این دادم که چون خودم توی چندین صفحه قبل یه سوال داده بودم که از ماتریس ها نمی شه فاکتور گرفت...الان حرفمو پس می گیرم.
soheilsmart:
- در طول عمرم نه گل واژه داشتم نه دو سالانه و نه...
3-از الان میخوای خر بزنی
ما که کنکور داریم الانش داریم میام نت
پس یعنی همون نمونه سوال های 2 3 سال قبل کافیه؟؟
خوب شماها الان همه درسا رو بلدید میاید دیگه...
کسی درباره این کتاب دین و زندگی نانو چیزی می دونه؟ یه کم اطلاعات می خوام درباره آقای مشعلیان...فکر کنم کتاب خوبی باشه...
یکی بودجه بندی سوالات رو می خواست(فکر کنم همکار یه انجمنی بود).آقای Sair گذاشته بودم.منم دوباره لینک می ذارم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستایی که از من جزوه املای ادبیات فارسی خواسته بودن عکس بزارم.
جزوه ای که من دارم یه جزوه هستش که معلممون(بهروز احمدی آورزمان)برای داخل مدرسه نوشته و نمیدونم بیرون جایی پیدا میشه یا نه.
دینی گل واژه رو من نسبتا تایید میکنم.عیسی زاده معلم خود ما هستش.ترک هست.ولی آدم بدقلقی میتونه باشه.
برای ما گل واژه رو خیلی کامل تر توضیح میداد نسبت به اون چیزی که توی کتابش هم هستش البته کتاب ما چاپ قبلی بودش یعنی مال قبل از تغییر معارف پیش دانشگاهی و نمیدونم توی چاپ جدیدش چیزی به کتابش اضافه کرده یا نه ولی خب من فقط دارم اونو میخونم و تستاشو میزنم.
البته شنیدم گاج تستاش دسته بندیه و واقعا خوبه.فکر کنم اسم عیسی زاده رو توی کتاب گاج هم زدن.معلم محمد جوکار بوده انگار.گفتش دیپلم ریاضیه.میگفت آدمای درستین و برای پول کار نمیکنن.پارسال هم 400میلیون کسری آوردن به خاطر تبلیغات تلویزیونی
Last edited by بردیا; 08-06-2008 at 08:56.
سلام دوستان
امیدوارم که همگی توی آزمون موفق بشین امسال
یه سری پستها پاک شد. لطفا پستهایی که خیلی خارج از حیطه و شخصی هستند رو قرار ندید اینجا تا مراجعه کننده های بعدی هم از مطالب مفیدتون بهترین بهره رو ببرن. چون سرعت جلورفتن تاپیک هم زیاد هست و اگر پستهای بی ارتباط زیاد باشه به دلیل عدم امکان پاک کردن همه ی اونها ناگزیر از حذف تاپیک میشم.
ممنون از فعالیت همگی
موفق باشید![]()
منم تقریبا همین حدودا.ولی سعی دارم این 20روزو بخونم.الانم دارم تست ادبیات سومو میزنم.ولی همه زورمو گذاشتم برای هفته آخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)