از این چند گزینه به نظرتون کدوم بهتره
1-p990
2-p1
3-n95
4-n93
البته اگه بهتر از اینها هم هست در حدود همین قیمتها یا کمتر بگین من فکر نمیکنم هر چی قیمت بالاتر باشه گوشی هم بهتره شما چی میگین
از این چند گزینه به نظرتون کدوم بهتره
1-p990
2-p1
3-n95
4-n93
البته اگه بهتر از اینها هم هست در حدود همین قیمتها یا کمتر بگین من فکر نمیکنم هر چی قیمت بالاتر باشه گوشی هم بهتره شما چی میگین
خیلی عالی بود ممنون...
در ضمن اینو هم اضافه میکنم که سعی کنید operator selection رو رو حالت manual بزارید و اجازه بدید سرچ کنه و بعد ir-tci رو انتخاب کنید ( نکته : ir 35 ایرانسله )
بابا دمت گرم اصلا انتظار جواب اینجوری نداشتم
خیلی به درد خور بود
البته هنوزم شار÷ر تو جیبمه
البته خدارو شکر هوا سرد شده میزارم تو جیب کاپشنم کمتر ضایعس
یه مشکل خیلی بد و بزرگ!!!دیشب گوشی از توو جیبم از فاصله ی حدودا 25 سانتی از جیبم افتاد روو سرامیک.
همه چیزش رو امتحان کردم سالم بود جز GPS دستگاه.قبلا که هر بار بازش می کردم اگه لن یا اینترنت کانکشنی پیدا نمی کرد خودش اتوماتیک می رفت روو رشت هی پایین و پایین تر بعدشم که خب راحت Exit رو می زدم و می رفت بیرون...اما بعد از اون تقریبا واقعه که هرگز از من انتظار نمی رفت دیگه جی پی اس قاط زده و خوب کار نمی کنه.
یعنی این که وقتی بازش می کنم و اگه لن و اینترنت کانکشنی پیدا نکنه دیگه نه می ره رو شهر و روش زوم نمی کنه و تازه خروج رو هم که می زنم از برنامه بیرون نمی ره و هنگ می کنه!!!دیگه بدتر از این چی می خواست واسه این گوشی پیش بیاد؟!؟!؟!
تا حالا واسه هیچکدومتون یه همچین مشکلی پیش نیومده که به من کمک کنید؟؟؟حالمو بدجور گرفته!!!
بستگی به خودت داره که چه امکاناتی بخوای!
بهتره این 4 گوشی رو رو به دو قسمت تقسیم کنیم:
1. p1 و p990
2. n95 و n93
در گروه اول که سونی اریکسون هستن هردو از دوربینی با کیفیت مطلوب و صفحه ی لمسی برخوردارن. اگه دوربین واست خیلی مهمه p1 بگیر چون دوذبینش 3.2 هست درحالیکه دوربین p990 کمتره یعنی 2 هست. p1 نوعی از سیستم عامل سیمبین رو ساپورت میکنه ولی p990 نمیکنه. ولی قیمت p1 حدود 140تا 150 تومن بیشتره!
در گروه دوم که نوکیا هستن هردو گوشی از دوربین با کیفیت خیلی مطلوب برخوردارن. n93 دوربینش 3.2 هست ولی n95 دوربینش 5 مگاپیکسل هست. کیفیت فیلمبرداریه هر دو گوشی در حد dvd هست که عالیه ولی بر اساس گفته ی اغلب صاحبنظران فیلمبرداریه n93 یکمی بهتره چون واسه فیلمبرداری ساخته شده! هردو گوشی هم سیستم عامل سیمبین دارن. مشکل n93 اینه که خیلی بزرگه و بزور تو جیب جا میشه که این مشکل تا حد کمی تو n93i حل شده ولی دوربین n93i از لحاظ نرم افزاری مشکل داره. در بین این گوشی ها فقط n95 جی پی اس داره. لارم به ذکر هست که n93 سه برابر زوم نوری داره ولی n95 و p1 و p990 ندارن. همشونم زوم دیجیتال دارن.
جمع بندی:
اگه فیلمبرداری برات مهمه یا n95 یا n93 بگیر.
اگه صفحه لمسی خیلی واست مهمه p1 یا p990 بگیر.
اگه صفحه لمسی و عکسبرداری جفتش واست خیلی مهمه p1 بگیر.
اگه هم فیلمبرداری هم عکسبرداری هم GPS میخوای n95 بگیر که الان حدود 550 تومنه( اگه اشتباه نکنم.)
اگه اندازه برات مشکلی نیست و فقط عکسبرداری و مخصوصا فیلمبرداری برات مهمه n93 بگیر که من توصیه نمیکنم. ولی گوشیه واقعا خوبیه.
p990 هم دوربینش خوبه و صفحا لمسی هم داره و قیمتش 270 تومنه گوشیه خیلی خوبیه نسبت به قیمتش.
اگه من باشم n95 میگیرم.
بازم بگم؟!!
اطلاعات این گوشییها همراه قیمتشون:
لینک n95
لینک n93کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک p1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک p990کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر توضیح اضافه دادم به برزگواری خودتون ببخشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by amanofnoname; 08-11-2007 at 13:40.
اینم نقشه تهران و و راه های ایران البته باید توسط برنامه فرمتش عوض بشه و توسط برنامه کالیبرش بکنید با تشکر از lover عزیز
برای دوستانی که مایل هستند در برنامه های دیگر نیز calibrate بکنند اصل فایل رو قرار میدهم
اصل نقشه با فرمت BMP :
کد:
نقشه راه های ایران :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینهم نقشه راه های ایران که قول اش را داده بودم فقط دوستان هر دو نقشه رو لطف کنند و تست بگیرند تا اگر ایرادی داشته باشه رفع کنیم فقط ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید مثل انتخاب نقشه چون بدست آوردن نقشه درست حسابی تقریبا در ایران محاله
داونلود از سرور رپیدشیر:
کد:
پسورد password :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
lover
اینهم نقشه ایران
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این نقشه ها با smatcomgps کار میکنه فقط باید کالیبره بشه که تو پست های قبلی تو ضیحش رو دادم.
چرا کسی اینجا جوابم رو نمی ده؟
آقا کی می گه P990 سیمبین نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اگه توجه کرده باشید اکثرا زمان بوت شدن گوشی طولانی هست و به مرور زمان هم طولانی تر میشه. برای رفع این مشکل و سریع تر بوت شدن گوشی ها می تونید روش زیر رو بکار ببندید.
۱) گوشی رو خاموش کنید و کارت حافظه و Sim Card رو خارج کنید.
۲) یک Sim Card دیگه از یک شرکت ارائه دهنده سرویس دیگه (مثلا تالیا و یا ایرانسل) رو داخل گوشی بذارید.
۳) گوشی رو روشن کنید و صبر کنید تا بوت بشه و بعد از چند لحظه٬ گوشی رو خاموش کنید و Sim Crad رو خارج کنید.
۴) مجددا Sim Card اولیه و کارت حافظه رو نصب کنید.
۵) گوشی رو روشن کنید.
حالا می بینید که زمان بوت شدن گوشیتون کمتر شده و خیلی سریع تر بوت میشه. دلیل این هم اینه که سیستم عامل سیمبیان بعد از گذاشتن سیم کارت جدید کلیه فایل های بدرد نخور که مربوط به سیم کارت قبلی بوده رو پاک می کنه و بهمین دلیل کلی حافظه گوشی آزاد میشه.
فقط یادتون باشه بعد از گذاشتن کارت حافظه و سیم کارت اصلی٬ مجددا باید تنظیمات مربوط به بخش Message گوشی رو تغییر بدید که روی کارت حافظه ذخیره بشه و همچنین کلیه برنامه های ضبط صدا٬ تصویر و عکس رو چک کنید که اطلاعات رو روی کارت حافظه ذخیره کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)