آقا دمت گرم .چطوري اين كارو كردي .بگو تا حال كنيم.![]()
آقا دمت گرم .چطوري اين كارو كردي .بگو تا حال كنيم.![]()
دوستان سلام
من تصمیم گرفتم که 990 بگیرم ولی هیچی درباره اصل یودنش نمی دونم فقط می دونم اصل فرانسه ای هست و می خواستم بدونم داخل پکیجش چه چیزهایی وجود داره اگه ممکنه من راهنمایی کنید یا یه تا پیکی که در این مورد باشه بهم معرفی کنید لینک هم بود اشکال نداره
اصل که حدود یه ماه و نیم پیش یکی از فامیلامون گرفت چینی بود
اگه اشتب نزنم باید سریال روی جعبه با سریالی جایی که باطری رو میزاریم و سریالی که موقعی که توی گوشی *#06# رو می زنیم یکی باشه بعدش هم توی سایت numberingplans هم باشد بزنی این سریال رو اونجا بهت میگه دیگه کجا ساخته شده و چه جوریه
دوست عزیز در این مورد هم تو همین کلوپ و هم تو کلوپ چرا p990 اینقدر ارزون شده خیلی دربارش صحبت شده و در مورد محتویات داخل جعبه هم چند بار متاپکس جان هم نوشتن و هم عکسشو گذاشتن . اگه شما یه سرچ بکنی راحت میتونی پیداش کنی
دوستان سلام
elendil جان دستت درد نکنه اینا رو خودم می دونم چیزهای حرفه ای تری می خواستم اون سایت هم معتبر نیست
مهیار عزیز جست جو کردم تو تاپیک اما چیز خیلی خوبی پبدا نکردم اون تاپیک هم که گفتی تا 4 صفحه از صفحه موضوعات رو گشتم نبود یادم میاد تا چند وقت پیش تو همین صفحه اول بود حالا اگه ممکنه حرفای متاپکس رو برام نقل قول کنید با عکسشون
با تشکر
با گارانتی بخرید تا خیالتون از 10000000 جهت راحت باشه.....
والا اگه خود متاپکس بوود این رو می گفت
ولی معمولا تمام لوازم جانبی (باطری و انجور چیزا ) همه برای چینه و فقط گوشی می تونه اصل باشه
من خودم به شخصه راه دیگه ای به غیر از اینا به نظرم ننمیرسه و یه سوال شما چه جوری میگی اون سایت درست نیست ؟![]()
این سوال رو خودم از این لحاظ پرسیدم که خودم قبلا n70 والان 990 دارم و موقعی که سریال رو دادم برای دو گوشی رو درست نوشت نمی دونم شما از چه لحاظ میگید ؟
آقا يكي ادعا كرده كه ميشه آيكون ها رو تغيير داد اگه كسي بلده بگه .ما خيلي تو كفيم .بابا حرفه ايي ها چه مي كنيد؟!
سلام
تشکر فراوان از زحمات تمام کسانی که یاد ما فقیر بیچاره ها میدن ،
البته دور از جون شما ، منظورم فقط خودم بود!
من 990 دارم ولی فابلها را از طریق بلوتوث ارسال نمی کنه یعنی send to وقتی کلیک میکنم یک پنجره دیالوگ خالی باز میشه
سلام
تشکر فراوان از زحمات تمام کسانی که یاد ما فقیر بیچاره ها میدن،
البته دور از جون شما ، منظورم فقط از نوع خودم بود!
990 دارم ولی فابلها را از طریق بلوتوث ارسال نمی کنه یعنی send to را وقتی کلیک میکنم یک پنجره دیالوگ خالی باز میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)