دوستان کسی روی سیمکارت های قدیمی که فقط 3G داشتن این بسته نوروزی رو فعال کرده؟ من روی دوتا سیمکارت فعال کردم که الان هیچکدوم آنتن نمیدن و نه مودم و نه گوشی نمیشناستشون!!!
دوستان کسی روی سیمکارت های قدیمی که فقط 3G داشتن این بسته نوروزی رو فعال کرده؟ من روی دوتا سیمکارت فعال کردم که الان هیچکدوم آنتن نمیدن و نه مودم و نه گوشی نمیشناستشون!!!
عطا جان،
DD-Wrt درد سر های کمتری از OpenWrt داره...
DD-WRT Demo و DD-WRT 4G Mobile Broadband رو سرچ کنی به چیز های خوبی میرسی...
ممنون .
دیگه نصبش کردم تموم شد رفت . تقریباً همه کارها رو انجام دادم . تازه ساعت رو با یه بدبختی تنظیم کردم(ایران/تهران تو لیست تایم زون نبود) .
دانلود منیجر رو هم نصب کردم (Aria2) . فقط دقیقاً نمیدونم میشه با USB Hub هم فلش مموری و هم دانگل رو به روتر وصل کرد یا خیر . باید دانگل رو بخرم تا بطور قطعی مشخص بشه ولی اگر بشه که دیگه لازم نیست کامپیوتر یا لپتاپ رو روشن گذاشت .
در همین OpenWtr یه قسمتی به اسم Scheduled Tasks داره (عیناً مشابه crontab لینوکس) و تایمی که باید شروع و متوقف بشه رو میشه مشخص کرد .
من میخوام 20 گیگ دانلود کنم به نظر شما بهترین راه و کم هزینه ترین راه برای این دانلود چه بسته و خدماتی هستش؟
به نظرم اگه سرعتت خیلی خوبه بسته های نامحدود شبانه
اگه ن بسته 5 گیگ هفتگی 6 تا 12 به قیمت 2 هزار تومن
فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
ممنون این بسته هفتگی 6 تا 12 کدش چیه؟ 6 صبح تا 12 ظهر؟
بله از 6 صبح تا 12 ظهر
از طریق برنامه ایرانسل من
و کد دستوری ستاره 555 ستاره 5 مربع تو قسمت بسته های هفتگی میتونی فعالش کنی
آره هر دو این فریمور ها بر پایه لینوکس اند
من خودم تا الان با OpenWrt کار نکردم، از اول روی دو تا روتر های خونه DD-Wrt ریختم.
روتر و چیپست روترت چیه ؟ Broadcom هست ؟
این داستان حذف لپتاب رو منم دنبالش بودم، با این تفاوت که من برای تورنت، روی DD-wrt عملیاتی اش کردم ولی چند تا مشکل عمده داره، یکی این بود که پکیج ها که باید روی مودم نصب میکردم برای فریم ور Atheros که روتر من هم از همین چیپست استفاده میکنه، اساسا نوشته نشده بودن، و به نحوه ای از روی Broadcom پورت شده بودن. برای همین باگ خیلی داشت، ولی با همه اینها به سختی راه افتاد ، ولی خیلی کژدار مریض کار میکرد...
یه مشکل جدی دیگه هم اینکه که این چیپ ست ها برای زیر ساخت شبکه مثل سویچینگ و روتینگ بهینه شدن وقتی یه کار لایه 7 ای میزاری رو دوش شون به شدت کند عمل میکنند. وقتی هم سی پی یو یوزج شون زیاد میشه از وظایف اصلی شون می مونن، پینگت میره بالا، Jitter بسته هات زیاد میشه و در نهایت هم یکهو هنگ میکنه.
در نهایت به نظرم شدنی هست مخصوصا با این تفاسیر اینجا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این داستان رو به نتیجه رسید خوشحال میشم نظرت رو در مورد عمکرد Aria2 روی چیپست broadcom بدونم.
![]()
سرعت چرا اینقد افتضاح شده؟
نیازی به وصل کردن فلش نیس، کارت حافظه داخل دانگل شناسایی میشه فقط باید مانت بشه. توی لاگ سیستم و کرنل چک کنید دیتکت شدنش مشخصه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)