تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2019 از 3347 اولاول ... 1019151919191969200920152016201720182019202020212022202320292069211925193019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,181 به 20,190 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان کسی روی سیمکارت های قدیمی که فقط 3G داشتن این بسته نوروزی رو فعال کرده؟ من روی دوتا سیمکارت فعال کردم که الان هیچکدوم آنتن نمیدن و نه مودم و نه گوشی نمیشناستشون!!!

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز .

اینطور که تحقیق کردم اگه کاستوم فریمور (بعنوان مثال openwrt) روی روتر ریخته بشه و یه سری تنظیمات اعمال بشه میشه از دانگل 4G هم استفاده کرد . فعلاً openwrt رو روی روتر نصب کردم و تنظیمات هم طبق این آموزش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که اتفاقاً برای e3372 هم هست انجام دادم . بعداً دانگلی که پیشنهاد دادین رو هم تهیه میکنم تا ببینم چطوری هست . اگر خوب باشه که دیگه لازم نیست هزینه اضافه برای خرید روتر بپردازم .

کلاً اگر روتری که دارید در این لیست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود باشه میشه openwrt رو روش نصب کرد .
    عطا جان،
    DD-Wrt درد سر های کمتری از OpenWrt داره...
    DD-WRT Demo و DD-WRT 4G Mobile Broadband رو سرچ کنی به چیز های خوبی میرسی...

3. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان،
    DD-Wrt درد سر های کمتری از OpenWrt داره...
    DD-WRT Demo و DD-WRT 4G Mobile Broadband رو سرچ کنی به چیز های خوبی میرسی...
    ممنون .
    دیگه نصبش کردم تموم شد رفت . تقریباً همه کارها رو انجام دادم . تازه ساعت رو با یه بدبختی تنظیم کردم (ایران/تهران تو لیست تایم زون نبود) .
    دانلود منیجر رو هم نصب کردم (Aria2) . فقط دقیقاً نمیدونم میشه با USB Hub هم فلش مموری و هم دانگل رو به روتر وصل کرد یا خیر . باید دانگل رو بخرم تا بطور قطعی مشخص بشه ولی اگر بشه که دیگه لازم نیست کامپیوتر یا لپتاپ رو روشن گذاشت .

در همین OpenWtr یه قسمتی به اسم Scheduled Tasks داره (عیناً مشابه crontab لینوکس) و تایمی که باید شروع و متوقف بشه رو میشه مشخص کرد .

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من میخوام 20 گیگ دانلود کنم به نظر شما بهترین راه و کم هزینه ترین راه برای این دانلود چه بسته و خدماتی هستش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من میخوام 20 گیگ دانلود کنم به نظر شما بهترین راه و کم هزینه ترین راه برای این دانلود چه بسته و خدماتی هستش؟
    به نظرم اگه سرعتت خیلی خوبه بسته های نامحدود شبانه
    اگه ن بسته 5 گیگ هفتگی 6 تا 12 به قیمت 2 هزار تومن

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

7. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظرم اگه سرعتت خیلی خوبه بسته های نامحدود شبانه
    اگه ن بسته 5 گیگ هفتگی 6 تا 12 به قیمت 2 هزار تومن

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk
    ممنون این بسته هفتگی 6 تا 12 کدش چیه؟ 6 صبح تا 12 ظهر؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ممنون این بسته هفتگی 6 تا 12 کدش چیه؟ 6 صبح تا 12 ظهر؟
    بله از 6 صبح تا 12 ظهر
    از طریق برنامه ایرانسل من
    و کد دستوری ستاره 555 ستاره 5 مربع تو قسمت بسته های هفتگی میتونی فعالش کنی

10. این کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون .
    دیگه نصبش کردم تموم شد رفت . تقریباً همه کارها رو انجام دادم . تازه ساعت رو با یه بدبختی تنظیم کردم (ایران/تهران تو لیست تایم زون نبود) .
    دانلود منیجر رو هم نصب کردم (Aria2) . فقط دقیقاً نمیدونم میشه با USB Hub هم فلش مموری و هم دانگل رو به روتر وصل کرد یا خیر . باید دانگل رو بخرم تا بطور قطعی مشخص بشه ولی اگر بشه که دیگه لازم نیست کامپیوتر یا لپتاپ رو روشن گذاشت .

در همین OpenWtr یه قسمتی به اسم Scheduled Tasks داره (عیناً مشابه crontab لینوکس) و تایمی که باید شروع و متوقف بشه رو میشه مشخص کرد .
    آره هر دو این فریمور ها بر پایه لینوکس اند
    من خودم تا الان با OpenWrt کار نکردم، از اول روی دو تا روتر های خونه DD-Wrt ریختم.
    روتر و چیپست روترت چیه ؟ Broadcom هست ؟

این داستان حذف لپتاب رو منم دنبالش بودم، با این تفاوت که من برای تورنت، روی DD-wrt عملیاتی اش کردم ولی چند تا مشکل عمده داره، یکی این بود که پکیج ها که باید روی مودم نصب میکردم برای فریم ور Atheros که روتر من هم از همین چیپست استفاده میکنه، اساسا نوشته نشده بودن، و به نحوه ای از روی Broadcom پورت شده بودن. برای همین باگ خیلی داشت، ولی با همه اینها به سختی راه افتاد ، ولی خیلی کژدار مریض کار میکرد...
    یه مشکل جدی دیگه هم اینکه که این چیپ ست ها برای زیر ساخت شبکه مثل سویچینگ و روتینگ بهینه شدن وقتی یه کار لایه 7 ای میزاری رو دوش شون به شدت کند عمل میکنند. وقتی هم سی پی یو یوزج شون زیاد میشه از وظایف اصلی شون می مونن، پینگت میره بالا، Jitter بسته هات زیاد میشه و در نهایت هم یکهو هنگ میکنه.

در نهایت به نظرم شدنی هست مخصوصا با این تفاسیر اینجا...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه این داستان رو به نتیجه رسید خوشحال میشم نظرت رو در مورد عمکرد Aria2 روی چیپست broadcom بدونم.

12. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fg_war2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سرعت چرا اینقد افتضاح شده؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون .

نیازی به وصل کردن فلش نیس، کارت حافظه داخل دانگل شناسایی میشه فقط باید مانت بشه. توی لاگ سیستم و کرنل چک کنید دیتکت شدنش مشخصه.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

15. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •