مخابرات یک دوم هست دوست عزیز. 16 مگ 175 گیگ خارجی داره
مخابرات یک دوم هست دوست عزیز. 16 مگ 175 گیگ خارجی داره
ببخشید الان کسایی که سرویس های جدید گرفتن سقف سرعت رو باز میزاره
یا سرعت اسمی رو میده
یعنی 4 مگ رو 512 کیلوبایت میده یا بازه سقفش؟
برای من که محدودیت نداره رو شانزده مگابیت هست ولی آپلود داغونه به زور به 30 کیلوبایت میرسه
![]()
مال من 2مگ هست و همون 2 مگه! باز نیست.
اخه من امروز ازشون پرسیدم گفتن سقف بازه
ولی چون کارشناساشون خیلی تعطیلن گفتم شاید اشتباه کنن
اگر دوستان بیشتری نظر بدن میشه نتیجه دقیقتری گرفت.
چون مخابرات ممکنه اشتباه کنه برا یکی دو نفر
Last edited by habib9; 24-12-2017 at 23:26.
مثلا شما اگر باشون تماس بگیری بگی 2020 اینو گفت سرعت منو افزایش بدید حدودا معلوم میشه چی به چیه
سلام
تو اين سرويسهاي جديد ٢مك ماهي ٧٥ گيك گرفتم
بعد ١٢ روز امروز چراغ مودم قرمز شد و قطع شد
فقط هم از تلگرام استفاده كرديم
از دو سه نفر پرسيدم ميكن جون از تلگرام استفاده ميكني حجم خارجي استفاده ميشه و فقط ٣٠ گيك ميتوني استفاده كني ايا درسته؟
بله مصرف بین الملل 1.2 البته نباید قطع بشه. اگر قطع شده شکایت کنید
سلام.
دوستان ساختمونه ما نوسازه و فیبره نوریه (البته نه داخل ساختمون ) و مخابرات اجازه نمیده از هیچ شرکت دیگه ایی سرویس بگیرم الان فقط به مخابرات محدود شدم وزیرم گفته بود اوکی میشه ولی نشده چیکار کنم ؟؟ طرح های مخابرات و کیفیتشون افتضاحه
اگر نتونستم هیچکاری بکنم بنظرتون adsl 16 mb حجم 350 گیگ که میشه 175 گیگ بگیرم برای گیم و دانلود خوبه یا پینگش افتضاحه حتی روی سیمکشی نو ؟؟
بنظرتون میرزه vdsl سرعت 50 مگابیت دانلود 16 مگابیت اپلود بگیرم؟؟ پینگش بهتر هست که ارزش هزینه بیشترو داشته باشه؟؟؟ چون تعرفه 350 گیگ بین المل و 800 گیگ داخلی برای 6 ماه 600 تومن هست بنظرتون میرزه کسی استفاده کرده پینگ بهم بده؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
پینگ ربطی به سیمکشی نداره . شما فعلا یک سرویس یک ماهه بگیر تا بعد ببینی این انحصار مخابرات لغو میشه یا نه .
برای بازی هم معمولی هست گاهی اوقات خوبه گاهی بد ، ثبات نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)