تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2019 از 4428 اولاول ... 1019151919191969200920152016201720182019202020212022202320292069211925193019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,181 به 20,190 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیر.آپلود باید روی 1024 باشه مگر اینکه خط شما جوابگوی سرعتهای بالاتر نباشه.برا من آپلود رو 1024 بود و کیفیت سرویسم پایین اومده بود برای همین زنگ زدم پارس و اونا روی 512 بستنش.برای شما هم به احتمال زیاد به خاطر همین بوده یعنی اگه رو 1024 ببندن باعث میشه سرویستون به طور مداوم قطع و وصل بشه.در ضمن اگه خیلی با آپلود سر و کار ندارین نیازی نیست رو 1024 ببندینش چون اگه زیرساختهای منطقه مخابراتی ضعیف باشه به شدت رو کیفیت سرویستون اثر میذاره.
    جدی میگی ؟
    منم سرویس 512 دارم از وقتی up/down رو 4مگ/1مگ کردن کیفیت افتضاح شده ! DC که قربونش برم ترکونده ! قبلا هفته ای 2 یا 3 بار dc میشدم الان ساعتی 2 یا 3 بار !
    من تا حالا نشنیده بودم پایین آوردن سرعت آپلود DC رو کم می کنه ! اگر مطمئن هستین بگین من سریع زنگ بزنم بگم کمش کنن !

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

جدی میگی ؟
    منم سرویس 512 دارم از وقتی up/down رو 4مگ/1مگ کردن کیفیت افتضاح شده ! DC که قربونش برم ترکونده ! قبلا هفته ای 2 یا 3 بار dc میشدم الان ساعتی 2 یا 3 بار !
    من تا حالا نشنیده بودم پایین آوردن سرعت آپلود DC رو کم می کنه ! اگر مطمئن هستین بگین من سریع زنگ بزنم بگم کمش کنن !
    متاسفانه خطوط مخابراتی اینقدر ضعیفه که برای سرویس 4 مگ به مشکل برمیخوره.یا بقول خودشون خط تلفن کشش نداره.شما هم اول به پارس بگو آپلود رو 512 بذارن و ببین بهتر میشه یا نه.اگر نشد و هنوز هم قطعی زیاد بود باید دانلود رو هم رو 2 مگ ببندن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

14

دوستان من قصد داشتم از پارس آنلاین سرویس بگیرم ولی این چند صفحه اخیر رو خوندم دیدم شما دل زیاد خوشی ازش ندارید !
    حالا چه کنم ؟

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من قصد داشتم از پارس آنلاین سرویس بگیرم ولی این چند صفحه اخیر رو خوندم دیدم شما دل زیاد خوشی ازش ندارید !
    حالا چه کنم ؟
    داش من در کل بستگی به منطقه مخابراتی داره...ولی اگه بخوایم کلی بگیم پارس از بقیه Ispهای مبت خور بهتره...به نظر من صان سمت داتک و سپنتا نرو...پارس شاتل مخابرات نوین....باز همین پارس بهتره...شما یه تحقیق بکنی تو محلتون ببنید اونایی که پارس دارن چجورن...اینجا هم دوستان از کیفیت نمینالن...بیشتر از محدود شدنه...برا همین اگه مصرفت معمولی باشه....مشکلی پیش نمیاد

5. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان پرت دانلود من روی 4096 ثابت بستن و اپلودم هربار مودمو به برق بزنم متغیر میشه از 700 تا 900.مگه میشه پرت متغیر باشه؟

7. این کاربر از ehsan224224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان پرت دانلود من روی 4096 ثابت بستن و اپلودم هربار مودمو به برق بزنم متغیر میشه از 700 تا 900.مگه میشه پرت متغیر باشه؟
    باید یه مدت مودمو وصل کنی تا sync بشه و خودشو با سرعت جدید تطبیق بده.برا بعضی مودمها کمتر از چند دقیقه طول میکشه و برا بعضی ها یکی دو روز.حتی موردی را دیدم که میگفت بعد از یک هفته مودمش با سرعت جدید سازگار شده.شما کار روزانتو انجام بده و اگه امکانشو داری خیلی مودمو خاموش روشن نکن و بذار روشن بمونه.با گذشت یکی دو روز باید درست بشه.

9. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان می شودمودم را در ساعت خاصی ریست کرد؟اگرمی شود آموزشش را هم یگویید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

دوستان می شودمودم را در ساعت خاصی ریست کرد؟اگرمی شود آموزشش را هم یگویید.
    قبلا تو صفحات قبل گفته شده
    برو بگرد پیدا میکنی

12. این کاربر از amir_n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حجمم تموم شد
    10روز از سرویس 1 مگ حجمیم مونده بود 1 ماه نامحدود شارژ کردم (اشتباه کردم میخواستم 1 گیگ حجم بخرم بعد 1 ماه نامحدود تمدید کنم!)
    اون 10 روز پرید دیگه آره؟
    تبدیلشم نمیتونن کنن مثلا 1 روز به نامحدودم اضافه کنن؟

14. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

باید یه مدت مودمو وصل کنی تا sync بشه و خودشو با سرعت جدید تطبیق بده.برا بعضی مودمها کمتر از چند دقیقه طول میکشه و برا بعضی ها یکی دو روز.حتی موردی را دیدم که میگفت بعد از یک هفته مودمش با سرعت جدید سازگار شده.شما کار روزانتو انجام بده و اگه امکانشو داری خیلی مودمو خاموش روشن نکن و بذار روشن بمونه.با گذشت یکی دو روز باید درست بشه.
    این عمل در صورتی رخ میده که نویز از 7 پاییت تر بشه وقتی که نویز من از 7 پایین تر میشه متغیر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •