مشکل پول هم هست من ماهیانه تا 70 گیگ دانلود دارم اگر بخوام گیگی 12 تومن بدم که سر ماه ورشکست میشم طرح دو مگ محدود داشتم قبلش ولی اونم یکباره سرعتش از 200 پرید به 50 بالاترم نرفت بعدشم من 40 مگ مثلا دانلود میکردم اون 100 مگ مینداخت که به صرفه نبود
مشکل پول هم هست من ماهیانه تا 70 گیگ دانلود دارم اگر بخوام گیگی 12 تومن بدم که سر ماه ورشکست میشم طرح دو مگ محدود داشتم قبلش ولی اونم یکباره سرعتش از 200 پرید به 50 بالاترم نرفت بعدشم من 40 مگ مثلا دانلود میکردم اون 100 مگ مینداخت که به صرفه نبود
اگه دیشب بوده شاید بخاطر این کمفروشی جدیدشون بوده. یعنی شما بجای ۶ ساعت فقط کمتر از ۴ براتون مجانی بوده و توی اون دو ساعت و خوردهای دانلود کردین و از جیبتون رفته. بخصوص اگه سرعتتون هم دو مگ باشه که حدود یک و نیم گیگا و شاید کمی بیشتر اینجوری از دست دادین. البته اگه اصلاً دانلود کرده باشین و سرعتتون هم حداکثر بوده.
یاد قدیمها افتادم که مبیننت نامرد حذف مجانی بودن جمعه رو هم خبر نداده بودن و من هم بدون اطلاع دو جمعه رو دانلود زیاد کردم و کلی ضرر کردم. البته یکی از دوستانم میدونست و اون هم بهم نگفته بود. ولی الان من برخلاف خودش، بهش میگم که بیهوا شبها نیاد مصرف کنه و اکانتش تموم بشه. اکانتش دو مگ سه گیگا هست. یعنی اگه دو سه روز شبها مشابه قبل مصرف کنه، که راحت حجمش تموم میشه و باید به پول خرج کردن بیافته. بهش میگم که مبیننت خوشبحالش نشه و با نامردی سود نکنه.
درضمن هنوز هم توی سایت زده ۲ تا ۸ صبح و اینجوری خیلیها متوجه نمیشن. دیشب هم کلی قطع و وصل داشتم که به نظر سر همین قضیه بوده.
برای تست یک شب و دو شب کافی نیست. مشابه من یه فایل باز کنید و توش تاریخ و حجم مصرفی قبل از شروع ساعت مجانی رو بنویسید. این حجم میتونه زمان تنظیم کامپیوتر برای شروع اتوماتیک توی ساعت ۲ اسبق و ۳ فعلی باشه. بعد به مرور حجم نوشته شده توی کنترلپنل رو با حجم خودتون مقایسه کنید و متوجه قضیه بشید. من که حدود دو سه ماه پیش تست کردم اختلاف حجم خیلی نبود و کمتر از ۱۰-۲۰ مگابایت بود که میشه اون رو هم به حساب مشکلات فنی گذاشت.
ولی الان با این نامردی جدیدشون شاید برای سود بیشتر برن سراغ مشکل معروف ریستارت قبل از دانلود مجانی. یعنی اگه مودم ریستارت نشه حجم مجانی رو هم بچسبونه به حجم اصلی و از اکانت کم کنه. البته باید چک کرد و الان نمیشه دقیق گفت. تنها میشه گفت در مقابل مبیننت باید همیشه مراقب و گوش به زنگ باشیم، چون زیاد شده که بدون خبر اون پشت یه آشی برامون بپزشه که یه بشکه روغن موتور سوخته روش باشه.
فکر نکنم جایی به این راحتی اجازه بدن که ماهی ۷۰ گیگابایت رو از طرح یک مگ یا حتی دو مگ بصورت نامحدود بگیرید. توی ایرانسل که در بخش مشخصات طرح یه بند داره که بطور کامل گفته که اگه توی نامحدود زیاد مصرف کنید، محدودتون میکنه. توی مبیننت هم که با SMS بارها کاربران پرمصرف رو تهدید کردن. البته مبیننت مشابه ایرانسل رسمی نگفته محدود میکنه ولی شاید اون هم زیرسبیلی این محدودیت اجباری رو انجام میده و فقط قضیه رسمی نیست.
قیمت ها که معلوم نیست اما اگه میخواین طرحی خریداری کنین یه ماهه بگیرین که واسه سال جدید طرح نوروزی میزارن و به احتمال زیاد همون طرح N2101 رو میزارن ( شش ماهه ،۱۰۲۴، ۱۸ گیگ )
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ای خاک تو سرش یعنی جدی 3-7 شد؟
از امشب تایمو کم کنم؟
دیشب که از 2 زدم هنوز گزارش نداده که ببینم چقدر کم کرده![]()
تو ی قابلمه ایم . برای منم نزده ببینم دیشب کم کرده یا نه . من از ۲ تا ۷:۳۰ دانلود زدم حالا زیاد مهم نیست یک شب مهم اینه که
فقط ۳ ساعت و نیم متونیم دیگه دانلود کنیم !!
واقعا چرا اینجوری میکنه مبین نت
مگه نگفتن همه شرکت ها باید 20% کم کنن قیمتارو
پس این چیه کم نمیشه هیچ بیشتر میشه ساعت رایگان هم کمتر مییشه
دوستان تعرفه ی نامحدود رو برداشتن؟؟؟
عجیبه . من نمیدونم دلیلش چیه که طرح نامحدود رو برداشتن. انقدر هم قیمت ها تعرفه هاش نامتعارفه آدم نمیدونه چی بگه!
آره منم دیدم تو سایتش عصری نداشت
الان مال من که مثلا نامحدوده چی میشه؟تغییر میکنه به محدود
بچه ها من اشتراکو تغییر بدم به محدود سرعتم بالا میره؟
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)