تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2019 از 2199 اولاول ... 10191519191919692009201520162017201820192020202120222023202920692119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,181 به 20,190 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

ببینید قبل از اینکه شما این سرویس رو بگیرید باید فکرش رو هم میکردید. ضریب اشتراک طرح های محدود مبین نت 1 به 4 هست ولی طرح های نامحدود 1 به 10 که بار ها هم در همین انجمن گفته شده که سرعت این طرح ها به شدت پایینه و به درد هیچ کاری نمیخوره. اگه از قبل از خرید این طرح اینجا سوال میپرسیدید الان این جوری پشیمون نمیشدید.
    مشکل پول هم هست من ماهیانه تا 70 گیگ دانلود دارم اگر بخوام گیگی 12 تومن بدم که سر ماه ورشکست میشم طرح دو مگ محدود داشتم قبلش ولی اونم یکباره سرعتش از 200 پرید به 50 بالاترم نرفت بعدشم من 40 مگ مثلا دانلود میکردم اون 100 مگ مینداخت که به صرفه نبود

2. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    اقا این مبین نت حجم خوری داره؟
    من دیروز 100 مگ گرفت هیجی دان نکردم فقط دوتا سایت باز کردم بعد رفتم بیرون اومدم دیدم اتمام اعتبار زده‌:o
    من هرچی حجم میگیرم تموم میشه ماشالا تو یک ماه بدون دانلود 7 گیگ میره چجوریه حجم میخورن؟؟
    یا شب ها دان میکنم حساب میشه؟؟؟؟

اگه دیشب بوده شاید بخاطر این کم‌فروشی جدیدشون بوده. یعنی شما بجای ۶ ساعت فقط کمتر از ۴ براتون مجانی بوده و توی اون دو ساعت و خورده‌ای دانلود کردین و از جیب‌تون رفته. بخصوص اگه سرعتتون هم دو مگ باشه که حدود یک و نیم گیگا و شاید کمی بیشتر اینجوری از دست دادین. البته اگه اصلاً دانلود کرده باشین و سرعتتون هم حداکثر بوده.

یاد قدیمها افتادم که مبین‌نت نامرد حذف مجانی بودن جمعه رو هم خبر نداده بودن و من هم بدون اطلاع دو جمعه رو دانلود زیاد کردم و کلی ضرر کردم. البته یکی از دوستانم می‌دونست و اون هم بهم نگفته بود. ولی الان من برخلاف خودش، بهش می‌گم که بی‌هوا شبها نیاد مصرف کنه و اکانتش تموم بشه. اکانتش دو مگ سه گیگا هست. یعنی اگه دو سه روز شبها مشابه قبل مصرف کنه، که راحت حجمش تموم می‌شه و باید به پول خرج کردن بیافته. بهش می‌گم که مبین‌نت خوشبحالش نشه و با نامردی سود نکنه.

درضمن هنوز هم توی سایت زده ۲ تا ۸ صبح و اینجوری خیلی‌ها متوجه نمی‌شن. دیشب هم کلی قطع و وصل داشتم که به نظر سر همین قضیه بوده.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوردن رو داره ولی تو مقدارش اختلاف نظره . کلا بخش گزارشش خیلی دقیق نیست که بشه تست کرد .من الان چند بار خاموش روشن کردم هنوز گزارش ۲ روز گذشته رو نشون میده

حالا دوستان میشه علت اون یک گیگ هدیه این شیاد رو فهمید یاد داستان روباه مکار افتادم !!

برای تست یک شب و دو شب کافی نیست. مشابه من یه فایل باز کنید و توش تاریخ و حجم مصرفی قبل از شروع ساعت مجانی رو بنویسید. این حجم می‌تونه زمان تنظیم کامپیوتر برای شروع اتوماتیک توی ساعت ۲ اسبق و ۳ فعلی باشه. بعد به مرور حجم نوشته شده توی کنترل‌پنل رو با حجم خودتون مقایسه کنید و متوجه قضیه بشید. من که حدود دو سه ماه پیش تست کردم اختلاف حجم خیلی نبود و کمتر از ۱۰-۲۰ مگابایت بود که می‌شه اون رو هم به حساب مشکلات فنی گذاشت.

ولی الان با این نامردی جدیدشون شاید برای سود بیشتر برن سراغ مشکل معروف ریستارت قبل از دانلود مجانی. یعنی اگه مودم ریستارت نشه حجم مجانی رو هم بچسبونه به حجم اصلی و از اکانت کم کنه. البته باید چک کرد و الان نمی‌شه دقیق گفت. تنها می‌شه گفت در مقابل مبین‌نت باید همیشه مراقب و گوش به زنگ باشیم، چون زیاد شده که بدون خبر اون پشت یه آشی برامون بپزشه که یه بشکه روغن موتور سوخته روش باشه.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل پول هم هست من ماهیانه تا 70 گیگ دانلود دارم اگر بخوام گیگی 12 تومن بدم که سر ماه ورشکست میشم طرح دو مگ محدود داشتم قبلش ولی اونم یکباره سرعتش از 200 پرید به 50 بالاترم نرفت بعدشم من 40 مگ مثلا دانلود میکردم اون 100 مگ مینداخت که به صرفه نبود

فکر نکنم جایی به این راحتی اجازه بدن که ماهی ۷۰ گیگابایت رو از طرح یک مگ یا حتی دو مگ بصورت نامحدود بگیرید. توی ایرانسل که در بخش مشخصات طرح یه بند داره که بطور کامل گفته که اگه توی نامحدود زیاد مصرف کنید، محدودتون می‌کنه. توی مبین‌نت هم که با SMS بارها کاربران پرمصرف رو تهدید کردن. البته مبین‌نت مشابه ایرانسل رسمی نگفته محدود می‌کنه ولی شاید اون هم زیرسبیلی این محدودیت اجباری رو انجام می‌ده و فقط قضیه رسمی نیست.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

خوردن رو داره ولی تو مقدارش اختلاف نظره . کلا بخش گزارشش خیلی دقیق نیست که بشه تست کرد .من الان چند بار خاموش روشن کردم هنوز گزارش ۲ روز گذشته رو نشون میده

یااااااااااااااااااا خوده خوده خدا
    پس یعنی واقعیه!!!! ۶ ساعت شبانه شده ۴ ساعت!!!! اوتو تو سابیدیم به علک که

ممنون بابت اطلاع رسانی :( قیمت ها چه تغییری میکنه؟

حالا دوستان میشه علت اون یک گیگ هدیه این شیاد رو فهمید یاد داستان روباه مکار افتادم !!

قیمت ها که معلوم نیست اما اگه میخواین طرحی خریداری کنین یه ماهه بگیرین که واسه سال جدید طرح نوروزی میزارن و به احتمال زیاد همون طرح N2101 رو میزارن ( شش ماهه ،۱۰۲۴، ۱۸ گیگ )

Sent from my iPad using Tapatalk HD

10. این کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای خاک تو سرش یعنی جدی 3-7 شد؟
    از امشب تایمو کم کنم؟
    دیشب که از 2 زدم هنوز گزارش نداده که ببینم چقدر کم کرده

12. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ای خاک تو سرش یعنی جدی 3-7 شد؟
    از امشب تایمو کم کنم؟
    دیشب که از 2 زدم هنوز گزارش نداده که ببینم چقدر کم کرده
    تو ی قابلمه ایم . برای منم نزده ببینم دیشب کم کرده یا نه . من از ۲ تا ۷:۳۰ دانلود زدم حالا زیاد مهم نیست یک شب مهم اینه که

فقط ۳ ساعت و نیم متونیم دیگه دانلود کنیم !!

14. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو ی قابلمه ایم . برای منم نزده ببینم دیشب کم کرده یا نه . من از ۲ تا ۷:۳۰ دانلود زدم حالا زیاد مهم نیست یک شب مهم اینه که

فقط ۳ ساعت و نیم متونیم دیگه دانلود کنیم !!
    واقعا چرا اینجوری میکنه مبین نت
    مگه نگفتن همه شرکت ها باید 20% کم کنن قیمتارو
    پس این چیه کم نمیشه هیچ بیشتر میشه ساعت رایگان هم کمتر مییشه

16. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان تعرفه ی نامحدود رو برداشتن؟؟؟
    عجیبه . من نمیدونم دلیلش چیه که طرح نامحدود رو برداشتن. انقدر هم قیمت ها تعرفه هاش نامتعارفه آدم نمیدونه چی بگه!

18. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

آره منم دیدم تو سایتش عصری نداشت
    الان مال من که مثلا نامحدوده چی میشه؟تغییر میکنه به محدود

بچه ها من اشتراکو تغییر بدم به محدود سرعتم بالا میره؟

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

20. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •