دوستان کسی ایده برای بستهای شبانه نداره تا با بسته های روزانه قاطی نشه یهو ازش کم نکنه ؟ من یه بسته سه ماه گرفته بودم از شبانه رفت رو روزانه همشو خورد
دوستان کسی ایده برای بستهای شبانه نداره تا با بسته های روزانه قاطی نشه یهو ازش کم نکنه ؟ من یه بسته سه ماه گرفته بودم از شبانه رفت رو روزانه همشو خورد
شما اگه با کامپیوتر دان میکنی باید تایم میدادی سر وقتش سیستم خاموش بشه
آره تایم که دادم ولی بستهای شبانه ایرانسل که میشناسین یهور 10 دقیقه یا رب زودتر اینترنت قطع میکنه
با تشکر دوست عزیز .
اینطور که تحقیق کردم اگه کاستوم فریمور (بعنوان مثال openwrt) روی روتر ریخته بشه و یه سری تنظیمات اعمال بشه میشه از دانگل 4G هم استفاده کرد . فعلاً openwrt رو روی روتر نصب کردم و تنظیمات هم طبق این آموزش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که اتفاقاً برای e3372 هم هست انجام دادم . بعداً دانگلی که پیشنهاد دادین رو هم تهیه میکنم تا ببینم چطوری هست . اگر خوب باشه که دیگه لازم نیست هزینه اضافه برای خرید روتر بپردازم .
کلاً اگر روتری که دارید در این لیست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجود باشه میشه openwrt رو روش نصب کرد .
دوستان من امروز وارد حساب کاربریم شدم (از طریق کامپیوتر) و میخاستم حسابم شارژ کنم که دیدم توی بخش خرید اعتبار یه ایمیل ناشناس ثبت شده
بنظرتون حسابم هک شده !؟
و بهتره این ایمیل رو گزارش بدم قبل از ثبت ایمیل خودم وتغییر رمز؟
دوستان یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
من اول داشتم با سرعت 2 مگابایت بر ثانیه دانلود میکرد بعد کیس کامپیوتر که مودم بهش وصل بود رو یکم تکون دادم که سیگنال بهتر شه بعد کلا سیگنال رفت
حالا هر چی قطع و وصل میکنم و مودم رو میبرم جای اولش به محض که میخوام دانلود کنم میزنه no service
یدف برای منم اینجور شد خیلی ور رفتم تا درست شد
شما یه بار تنظیمات رو حالت 3جی بزار اگه آنتن اومد دوباره برگردون
الان یه 20 دقه گذشت دوباره امتحان کردم خودش درست شد. مرسی![]()
از سرورای داخلی شما مشکلی ندارین؟
من از سرور داخلی به خصوص شاتل لند افت سرعت دارم به زور 20 کیلو سرعت میده
من بدون وی پی ان نصف بیشتر سایت ها برام اصلا باز نمیشن
ولی وقتی vpn روشن میکنم همه سایت ها بدون مشکل باز میشن و سرعت سرورهای داخلی و خارجی هردو رو 2 مگابایته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)